Jump to content

Sylvyu Google

Member
  • Posts

    538
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sylvyu Google

  1. Sylvyu  Google

    @@AIM NewLife, Nu-mi mai bat capul. Oricum eu intram doar la waruri si nu mai stateam mult, decat pana isi atingea gangul maximum de turfuri, apoi cand incepea sa scada ieseam. Vine vara.. nu mai stau de sa-mp. Dar oricum, imi da Kelton unban singurel obligat fortat. O sa vezi
  2. Sylvyu  Google

    @@AIM NewLife, Tu ori esti beat ori ai baut apa dupa Kelton. Asa zisul fisier cu renko/plm a aparut ca a fost candva la mine in PC (si nu a aparut fisierul, ci doar numele la o arhiva)(habar n-am nici eu cand, pentru ca nici adminul nu stie.. nu ii scria data/rulare nimic) si mi-a dat ban ca a fost candva in PC, logica pulii. Daca aveam cheats in PC era logic in pula mea ca refuzam testele (doar m-a luat si pharell mai acum o saptamana). LE IAU RASA IN PULA ORICUM SI MA PIS PE EI, stai linistit!
  3. Sylvyu  Google

    Asa admini incompetenti nu am vazut. A gasit cu un program pe desktop un aim (din 2010-2011, nici el nu stie de cand e si chestia e ca nu era in PC de azi/ieri.. programul respectiv ia aratat ca am avut candva niste coduri prin PC) si primesc ban. Nu conteaza ca nu e rulat azi/ieri, nu conteaza ca nu l-a gasit sters azi/ieri, conteaza ca a fost candva in PC si gata ban. Pai futuva mortii-n gat imi ziceti voi mie ce sa tin in PC si ce nu? Atata timp cat am jucat curat la momentul respectiv ce pula mea va intereseaza ce am in PC? Ratatii dracu, daca stiam ca am cod refuzam testele si luam ban 7 zile, dar am fost baiat si v-am lasat sa cautati unde ati vrut. KELTONE, LUATI-AS NEAMU IN PULA, O SA REGRETI ZIUA IN CARE TE-AI APUCAT DE ADMINISTRAT PE B-ZONE. TE BAT PANA TE CACI PE TINE SI ITI FAC COAJA AIA DE GOLF GULER FUTUTI RASA MATII DE SARAC CARE TRAIESTI DIN BANII DE LA COPIII ASTIA INNEBUNITI SA DONEZE SA AIBE MASINI SI FUNCTII PE B-ZONE-ul LU MATA! Coaie, te mutilez si iti iau si familia in pula. Gagica sigur n-ai, la ce fatau ai.. asa ca o iau pe urata aia de mata. Mancami-ai pula de libidions oparit. Poti sa-mi dai ban si ce vrea mata pe forum, mesajul il vezi sau nu, de batut oricum te bat ca stiu unde stai pisatule! Cu asa cacanari n-ai ce face, joci curat si iei ban ca ti-au gasit in PC cod de pe vremea lu pasvante chioru. Fac ei legea la mine in PC, ha. Va pun poze cand il mutilez pe Kelton, promit. In Verdant sunt numai baieti valabili de nota 20+. Oricum ma pis pe el de sa-mp, intram doar la waruri ca am vazut ca se vrea ceva frumos aici (activitate, nebunii).. asa ca ma doare in pula de banul lui, doar ca nu e primit pe merit, asa cum o sa o primeasca el pe merit . Sa luati toate orasele. Bafta la toti si respect tuturor! (aveti grija ce detineti sau ati detinut in PC, daca v-au gasit un fisier wall, aim, renko, mortii-n gura la kelton.. nu conteaza ca nu la-ti rulat, primiti ban). Vai de pula ta Keltone cand te prind. Roaga-te!
  4. Sylvyu  Google

    Ba frate ma ia jackie ala la test, il las sa caute peste tot cu orice program si cica "ai avut aim pe desktop". Si unde mortii mei e? Si de ce nu apare la programe rulate? Nici macar in joc nu a intrat sa vada daca am instalat ceva (cum a facut pharell) si imi da ban pentru aim. Doamne ce admini incompetenti!
  5. Sylvyu  Google

    @@Shawy, Este lag mereu.. intra fara sa filmezi, da-o dracu de filmare. Hai sa facem intuneric in LV
  6. Sylvyu  Google

    @@Shawy, Nu te lua dupa ei, intra si arata-le contrariul. Nu-i baga in seama, fii cu nasul pe sus ). Hai te vreau fresh diseara :>
  7. Sylvyu  Google

    @@Shawy, Mai intra si tu la waruri de pe un PC sau Laptop, ca sa fii si tu amazing
  8. Sylvyu  Google

    RETRAG - Sunt mulți băieți de nota 10 aici, dar oricum ma p!ş pe marian zew'ul p**lii, mi-e scârbă să colaborez cu oameni ca ăsta
  9. Sylvyu  Google

    Nu-i nimic băieți. Nu putem câştiga mereu. Să-i lăsăm să se îmbete cu apă chioară pentru o zi, facem mâine 4/4. Se vede clar, dacă nu suntem în jur de 35+ nu prea poți să te menții. Aşa că lăsați "eu sunt zeu/nr.1 etc.".
  10. Nick-name: Sylvyu_Google Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: 22.02.2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt plecat, nu pot ajunge. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): Prima. Alte precizari: De maine, prezenta maxima. Multumesc!
  11. Sylvyu  Google

    @@TRATEC, Hai ca vin cu shaorma, stii ce ai de facut ) pwp
  12. Sylvyu  Google

    @, Fratemiule, lasa-i dracu ma p-aia din 69 ).. citisem acum cateva zile ca vorbeau "dati attack in LS ca nu mai sunt asa buni Verdant", ei dracu au avut cateva atacuri in LV pe Pimps, i-au gonit aia mereu si vor in LS ). Tu te pui la mintea lor? Ei sunt cu vorbele, noi cu turful .
  13. Nick-name: Sylvyu_Google Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 19.02.2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt plecat din oras de ieri si nu mai intru ca aseara de pe laptop, cu scoruri de 1-3.. mai rau incurc. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): Prima Alte precizari: -
  14. Sylvyu  Google

    Ba Shawy tu intri 1 war, apoi iesi. Ce plm faci? Joci pe toate rpg-urile sau iti faci temele la liceu?
  15. Sylvyu  Google

    @@Askhanar, Pai avem 38 de turfuri. Daca castigam atacurile de astazi (si daca o sa avem si maine inca 2) + sa ne aparam turfurile atacate = 42 de turfuri vineri (dupa matematica mea )
  16. Sylvyu  Google

    @@Peiu S4F, Ba gabore, noi suntem mai multi si ca voi astia din NG - http://imgur.com/Y9s2Tie )). Se cam intuneca LV-ul, e greu.. Ma pun sa ma uit la un film ca m-am plictisit, am sesiune si am muuuult timp liber intre examene (o iau ca pe o vacanta) ) #Pwp#Valoare#Mare
  17. Sylvyu  Google

    Felicitari baieti pentru azi. 40 Online - http://imgur.com/Y9s2Tie- Tot asa Am filmat putin la misto finalul warului pe HQ VTB - https://www.youtube.com/watch?v=Cg-QWxfnLm4 #Se va calma chill.
  18. Sylvyu  Google

    Eu sper sa se revina la vechea regula cu rank 3.. si asa se face repede intr-o pasnica. Diseara prezenta mai mult decat maxima ca va sparg )
  19. Sylvyu  Google

    Baietii valabili )
  20. Sylvyu  Google

    Ia aruncati o privire aici ca m-am saturat de valorile aparute peste noapte - http://forum.b-zone.ro/topic/324658-revenire-la-un-mic-regulament-acordati-seriozitate-raspunsului/?p=4874537
  21. Hai noroc baieti si scuzati deranjul. As avea rugamintea sa aruncati un ochi aici http://forum.b-zone.ro/topic/324658-revenire-la-un-mic-regulament-acordati-seriozitate-raspunsului/?p=4874537 Va rog sa votati cu seriozitate! Nu dati report, nu deranjez/jignesc pe nimeni. Multumesc!
  22. Sylvyu  Google

    Hai noroc baieti si scuzati deranjul. As avea rugamintea sa aruncati un ochi aici http://forum.b-zone.ro/topic/324658-revenire-la-un-mic-regulament-acordati-seriozitate-raspunsului/?p=4874537 Va rog sa votati cu seriozitate! Nu dati report, nu deranjez/jignesc pe nimeni. Multumesc!
  23. Sylvyu  Google

    Hai noroc baieti si scuzati deranjul. As avea rugamintea sa aruncati un ochi aici http://forum.b-zone.ro/topic/324658-revenire-la-un-mic-regulament-acordati-seriozitate-raspunsului/?p=4874537 Va rog sa votati cu seriozitate! Nu dati report, nu deranjez/jignesc pe nimeni. Multumesc!
  24. Sylvyu  Google

    Hai noroc baieti si scuzati deranjul. As avea rugamintea sa aruncati un ochi aici http://forum.b-zone.ro/topic/324658-revenire-la-un-mic-regulament-acordati-seriozitate-raspunsului/?p=4874537 Va rog sa votati cu seriozitate! Nu dati report, nu deranjez/jignesc pe nimeni. Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.