Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

BeeTee7

Member
  • Posts

    1742
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BeeTee7

  1. https://imgur.com/PLx0wjz
  2. Sugerati-mi si mie o factiune potrivita unei naparci

  3. Votez 1. Mhm... Avataru' 1 e lucrat mai finut, e mai simplu, are un aspect mai... placut, pe cand celalalt, e prea incarcat, nu isi avea neaparat rostu' acel patern si acel brush, cu toate ca nu-s foarte evidentiate, din punctul meu de vedere e mai draguta prima lucrare.
  4. Numele meu: Tovarasa BeeTee Numele celui provocat: @@South Adrian28, Tema luptei: Semnatura CS:GO Dimensiuni (maxima/ minima): 600x325 (poti folosi si alta dimensiune, asta e orientativa). Deadline time posting: 3 zile.
  5. Prezentare *in modu' ala retardat rau*:

    Din nou vreau parerile voastre :> :))
    1. 50ShadesOFPINK

      50ShadesOFPINK

      bCum sa nu dam lai si subscraib la benaba

    2. macabru lama fina
    3. BeeTee7
  6. Am facut si eu ceva pentru "Next Big Vlogger", vreau cat mai multe pareri:

    Daca e ceva de criticat, lasati in comentarii ce si cum, ca vreau sa stiu ce e de corectat.
    1. Show previous comments  7 more
    2. BeeTee7
    3. Fabiskh

      Fabiskh

      da, a iesit bine practic si teoretic, pot spune ca e mai extrem decat avatarul meu.

    4. BeeTee7

      BeeTee7

      O iau ca pe un compliment :)))

  7. Nick : .BeeTee7 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 10.02.2017 Lipsesc din motivul: Nu pot sa intru, am ceva de facut, poate ajung pe la ultimele. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2. Alte precizari: Succes, poate reusesc sa ajung.
  8. Salutareeeeee! Bai, imi pare rau de voi, da' de aseara va sunt colega, sper sa ma rabdati si sa ne intelegem. Sanatate la neamuri <3
  9. Nici nu cred ca mai are rost sa-mi dau cu parerea, nu ma mai aflu in masura. Ionute, talentat tu asa.
  10. Vand plastic forjat.

    1. GF Kiranulea
    2. BeeTee7

      BeeTee7

      Depinde, nu dau asa... Pe relatii... Dar facem sa fie bine.

  11. Cumpar iteme cs:go (Cancer Strike: Global Offensive). Itemele pot sa fie intre 5e si 20e. Discutam despre oferta prin PM.

    1. AIM MIonut

      AIM MIonut

      metode de plata?

  12. Cine are euro de vanzare pe clienti? Nu-i vreau pe gratis, discutam oferta in PM, vreau 3.

  13. Votez 1. • Imi place simplitatea primei lucrari, are efecte aplicate finut, un border nu prea evidentiat care sa nu ocupe mult din imagine si, in cazul de fata, cred ca text-ul chiar era in plus, ocupa doar prea mult loc in imagine, si decat sa fi fost pus unul din ala mic intr-un colt cu un font ca visitor, mai bine asa. • La a doua lucrare, parca a fost mai mult stricata claritatea imaginii din cauza acelui brush, adica, e prea evidentiat si folosit intr-o masura prea mare, nu zic ca ideea nu e buna, dar l-as fi aplicat intr-un mod mai grijuliu, ca sa spun asa, cat despre text, chiar nu-mi prea place, dar e strict punctul meu de vedere, nu este pe gustul meu, e mult prea simplu text-ul principal, si text-ul acela secundar nu e intocmai cel mai potrivit, e mult scris pozitionat gresit si nu e pus in evidenta atat cat ar trebui... Border-ul e unul simplu, pe care-l foloseste toata lumea, e la indemana oricui, oricine il poate face, si spunand asta, nu vreau sa par "cu nasul pe sus", cum ca eu nu as folosi genu' asta de border si ca e de incepatori, sau asa ceva, doar ca la prima lucrare border-ul e mai bine aplicat.
  14. Care are euro de vanzare pe clienti? Vorbim prin PM despre oferte.

    1. .Eusebiu

      .Eusebiu

      ce vrei să faci?

       

    2. BeeTee7
    3. HG Strandy

      HG Strandy

      faci un ciocan si te servesc eu.

  15. @@iLuSi0N, Poate-i pe gustu' tau:
  16. Votez 1. Cu toate ca nu mi se pare cea mai potrivita imagine, are un text pe gustul meu, poate as fi lucrat putin la luminozitate si m-as fi jucat mai mult cu efectele, dar, eh, as putea spune ca se potriveste si asa. Border-ul e subtil, cu toate ca nu e un border pe gustul meu, si nu e chiar cel mai potrivit, arata destul de bine, dar, ca sa nu o mai lungesc, am votat 1 doar pentru simplul fapt ca-mi place cum e pozitionat textul si, d-asemenea, cum e lucrat, si are font-uri dragute si placute, mai ales cel principal, chiar i-as vrea numele pe privat. Cat despre a doua lucrare... Nu pot spune ca nu e simpatica, defapt, arata chiar ok, insa text-ul e destul de simplut, border-ul nu ma incanta si as putea spune ca efectele sunt unele obisnuite, nu e o lucrare care sa-mi faca gandul sa mearga la ideea cum ca e ceva special in avataru' asta, e ceva obisnuit.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.