Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ventura69

Member
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Ventura69's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Nick :Ventura Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 3.08.2014 Lipsesc din motivul: sunt plecat de acasa, trebuie sa imi fac niste analize pt campionat. Sper sa ajung! Dar am facut cerere pt orice eventualitate. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/3 Alte precizari: Multumesc Sarpe, dar sper sa ajung!!
  2. Nick : Ventura Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 21.07.2014 Lipsesc din motivul: Sarpe, stii ca am un bunic care era pe moarte, ei bine, acuma am aflat ca s-a stins din viata... si na... stii cum e ritualul trebuie sa mergem dupa el... alea alea. Sper sa ma intelegi. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/3 Alte precizari: Sper sa fiu invoit! Sper sa ma intelegeti! Succes daca se tine warul.
  3. Buna seara dragi colegi. Sunt noul vostru coleg si sper sa ne intelegem excelent.
  4. Salut baieti, ce mai faceti? Spor la comenzi pentru noua saptamana! Mama ce fain e cu jobu asta: Car Jacker .
  5. Da, si la mie este serveru off incontinuare! Nu stiu ce are... probabil se fac ceva lucrari sau ceva codati
  6. Salut baieti! Ne auzim maine deoarece astazi nu o sa mai pot intra ca merg cu familia la bunici si stam pana maine! Succes la comenzi!
  7. Salutare! Sunt noul vostru coleg! Sper sa ne intelegem cat mai bine! Ne auzim in joc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.