Jump to content

BOSS Azraell

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About BOSS Azraell

  • Birthday 12/27/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Family First

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

BOSS Azraell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. * Nick:Azraell. * Rank:2 * Echipa: SWAT * Invoire [sedinta / antrenament]: SEDINTA * Data/Ora: Duminica, 14 decembrie 2014 ora 20:00 * Lipsesc din motivul: Nu am timp din cauza problemelor la scoala, nu imi permit sa stau la PC. Este perioada tezelor si am cam incurcat-o. * Alte precizari?:Mai multe iti pot spune printru-un mesaj. Pot fi mai "deschis" acolo.
  2. * Nick: Azraell. * Rank: 2 * Motiv:Vreau sa incerc aimul pe jucatorii cu Wanted * Alte precizari: M-am saturat de [/startradar]
  3. Nick. Azraell Rank. 1 Echipa.Roads Invoire. Sedinta + raport (chiar nu am putut.cand nu pot nu pot.ce sa postez?) Data si ora. 07.dec.2014 ora 14.00 Lipsesc pentru ca nu pot intra.atata tot.abia am putut sa "fur" telefonul pentru a posta macar invoirea. O sa intru de luni si o sa se mai schimbe lucrurile. Parintii mei sunt doar suparati pentru moment. Au trecur deja 5 zile de cand s.au stricat lucrurile.nu o sa mai tina mult asa
  4. Nickname:MdK.CrS Level:19 Sunt jucătorul cu numărul:9 Alte precizări:Mai am putin si fac 20:*
  5. Nick:Azraell. Level:9 Rank:Recluta (1) Activitatea la care ma invoiesc:War,bineinteles Data:25.09.2014 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul:Scoala...inceputul acesta de scoala este unul prost,bineinteles ca ieri a fost o sedinta la care ai mei s-au dus...si bineinteles ca au auzit lucruri rele despre mine...si bineinteles ca am avut o "RECOMPENSA".Bineinteles ca s-au suparat pe mine daca nu am mai avut probleme la scoala. Alte precizari:Probabil ca azi 24.scoala.2014 o sa apar pe lista cu scorurile la war,probabil,doar.
  6. \ Nu am avut cheat ,macar sa intru in Cartea Recordurilor :)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.