Jump to content

Quipp

Member
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About Quipp

  • Birthday 10/08/1999

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/dany.danielos?ref=tn_tnmn
  • Skype
    danielos13b

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galati
  • Hobbies
    Matematica

Previous Fields

  • Real name
    Daniel-Ionut

Quipp's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

2

Reputation

  1. Asa ma .... da-ti de greu si gata bagati demisia . Eu nu cred ca nu aveti timp ... Krups , pe deasupra ca e sef , e si prieten cu noi si voi l-ati cam luat la misto , si cand el devine mai serios si da fw si amenzi si tot ce a mai facut , gata ... demisie ... Viata nu e asa usoara cum credeti , baieti . In viata trebuie sa munciti ca sa ajungeti undeva ...Asta e am pierdut turfs-urile , nu trebuie sa turbam , toti avem zile proaste , dar noi toti putem trece peste orice daca suntem unit (cum a zis silviu), daca va ascultati superiori , si cam atat Aseara m-am imbatat cu vecinamiu, azi ma simt cam obosit si ma doare capu Ne vedem in game ! Smook , fratelemeleu ... te salut hai la un duel in hq
  2. Nick: QuiP Rank: 2 (Cholo) Doresc sa ma invoiesc de la: Antrenament Motivul: S-a ivit o problema in familie si trebuie sa plec din oras ... daca stiam faceam cererea din timp ... Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Multumesc frumos !
  3. Neata colegi ! M-am plictisit ingrozitor ... nu mai am ce face pe-acasa ! Si voi ce mai ziceti?
  4. Frate ... Eu ,unde mi-a zis lider-ul ( sublider-ul in cazul de azi) acolo am fost ... Mi-a zis la pod ... l-a pod eram ...mi-a zis hq ,pai hq eram s.a.m.d. Eu nu am tinut cont de kills, eu in fiecare secunda ma uitam la cati membri suntem pe acel turf? Plus de asta cateodata cand ceream m4 nu mi se oferea si nu mai zic de stefan. ala :|Oricum nu are rost sa ne certam ... fiecare cred ca a facut tot ce a putut si asta a fost... maine ne revenim ! Eu am iesit ... Ne vedem maine , noapte buna !
  5. Baieti , am venit si eu de afara ... sunt cam dezamagit de mine ... am facut un scor destul de slabut la ultimul war cu avispa ( O data mi-a cazut si siguranta si am facut 1 cu 2 ; Acesta a fost primul war pentru mine ) si sper ca maine sa ne revenim cu toti si sa trecem peste toate obstacolele si sa invingem ! ( Felicitari Cost pentru scorul obtinut ) Ma gasiti in jail daca aveti treaba cu mine Noapte buna ,colegi !
  6. Neata baietii ! Debea astept war-urile , sper sa ii batem pe toti ( Sper ) Ma duc sa mai fac niste materiale ! Am uitat sa precizez ca acest war este primul pentru mine !
  7. Rocco ... Eu nu pot sa cred ce ne spui tu cum frate nici sa nu se uite la trecutul tau si sa spuna repede ca esti un post-hunter Si nu trebuie sa te ingrijoreji ... Ne ai pe noi ca prietenii tai ( Asta daca tu ne consideri prieteni ). Astept cu nerabdare activitatea de azi ! Eu ma pun pe facut niste materiale ... Ne auzim in game
  8. Wank Simulator! Eu am ies afara ! Bafta !
  9. In sfarsit te-ai apucat de B-zone Bine ai venit !
  10. Uite... nu am mai iesit afara ... ploua la mine de zici ca e cod negru Ne ataca extraterestri ! Poate facem materiale in seara asta daca vrei !
  11. Da ... Cred ca o sa ies si eu afara Prea mult B-zone strica Cred ca in seara asta ma pun sa fac niste materiale ! Bafta
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.