Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

nairda10

Member
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nairda10

  1. Dupa cum am zis nu mai dau 2 lei pe serveru vostru + frate "trebuie sa le multumesc ca si`au dat silinta sa rezolve problema?!" nu e asta treaba lor? e a 3-a faza (de 2 ori mi`au disparut animalelel si nu au dat 2 lei).Si un bloc nu dispare singur, "bugu" asta iti spun eu ca nu exista. Poti sa inchizi topicu ca ati rezolvat problema Multumuesc! Sa stiti ceva frate, aveam o protectie la ferma aia de legume sa stiti in pula mea, mi s`au spart singure cateva blocuri pana la ala de emerald si a disparut si ala de acolo ca prin minune, cu scuze dastea sa va duceti la cine vreti voi nu la mine in pula mea, retardatilor .
  2. Sa ne intelegem, pe "muntele" ala de acolo nu eram nimic cand am intrat eu pe server ok? Protectia de la "/home" stiu si eu ca nu e a mea dar nu asta conteaza, ce ma intereseaza pe mine e sa inteleg si eu faptul pentru care a fost nevoie sa mi se sparga protectiile ca sa pierd eu acum atata timp sa fac posturile asta tampite si sa stau sa imi asez din nou protectiile. Sunteti varza sincer. BTW aveti permisiunea mea sa va futeti in toata munca mea ca oricum nu mai dau 2 lei + ca oricum deja asta ati cam facut multa muie si sa fiti sanatosi si mos, asa sa vorbesti cu mata nu cu mine.
  3. Pai e cam simplu, cineva, nu stiu cine mi-a spart toate protectiile si sa stiti de acum sa nu mai aud comentarii de genu, nu aveam nimeni allow in toate + nu mai am nici o protectie pusa+ in locul primei protectii e pusa alta de nu stiu cine + sa nu uitati de faza anterioare ca stiti prea bine ce problema am avut si e cam normal ca nu avea ce prieten sa le omoare. Daca rezolvati problema asta ca pe anterioara "o sa fiu foarte fericit".Si inca ceva, nu mi le`am spart singur ca stiu ca se pot pune intrebari retorice ca si asta. Multumesc anticipat.
  4. Nu mai pot acum pentru ca maine o sa plec de acasa si vin peste 4-5 zile.
  5. Ok dar naiba mai stie cand au disparut acum 4-5 zile. In orice caz nu ma mai intereseaza ca le fac eu inapoi dar nu mi se pare ok deloc ce s-a intamplat pt ca daca aveam mai multe cine mi le dadea inapoi? Si nu aveam 3 animale in orice caz ...
  6. Pai nu sunt singuru si i`am zis lui mos de 3 ori si nu m`a bagat in seama + ca lu un prieten i le-a pus inapoi.
  7. Salut. Pe 6.3.2014 am intrat si am observat faptul ca au disparut toate animalele, am vorbit cu mai multi si se pare ca nu era problema doar la mine, la un prieten s-a rezolvat (i`au inlocuit animalele) dar pe mine continua sa ma ignore cand cer sa se faca ceva, sincer nu prea mi se pare normal + ca stiu foarte bine cum au disparut si respectiv , un moderator sau unu care avea acces la comenzi , nu dau nume dar sunt 90% sigur ca stiu cine e, a folosit comanda "/kill all" neavand habar de ce face.
  8. Am inceput sa joc minecraft de ceva timp pe server si am observat faptul ca nu este in regula din punctul meu de vedere, cum functioneaza sistemul de desfasurare in cresterea legumelor/copacilor si utilizarea furnalelor (furnance). De ce mi se pare ca nu este ok? SImplu, nu este ok ca in momentul in care joc, nu tin sa se intample cand sunt offline, dar macar cand joc sa functioneze lucrurile astea pentru ca se prea poate ca eu in momentul in care bag iron in "furnance" sa nu stau sa ma uit lung acolo pana se termina tot, se prea poate sa merg in alta parte si sa fac altceva si sa ma intorc peste 30' si sa vad ca am tot 64 iron inauntru ceea ce e foarte aiurea, la fel se aplica si la ferme, nu pot sa stau non stop langa un cartof sa il vad cum creste... As dori nespus de mult sa se schimbe asta pentru timpul in care sunt online sa functioneze cum ar trebui... Multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.