Jump to content

Jeezy

Member
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jeezy

  1. Nick: Jeezy Rank: 1 Platesc amenda conform evidentei din data: 06.09.2019 Sumă 7.000$ Motiv: Secunde la wars. ScreenShot: https://imgur.com/a/F9vmQ3f Alte precizări: Scz. Nick: Jeezy Rank: 1 Platesc amenda conform evidentei din data: 05.09.2019 Sumă 5.000$ Motiv: Secunde la wars. ScreenShot: https://imgur.com/a/XShbLh4 Alte precizări: Scz.
  2. Nick: Jeezy Rank: 1 Platesc amenda conform evidentei din data: 03.09.2019 Sumă: 60.000$ Motiv: Secunde la wars. ScreenShot: https://imgur.com/a/hd4PZ37 Alte precizări: Scz.
  3. Nick: Jeezy Rank: 1 Platesc amenda conform evidentei din data:2/09/2019 Sumă: 55.000$ Motiv: - la waruri ScreenShot: https://imgur.com/a/MhrYuNa Alte precizări: -
  4. Nume: Kovu.SiLENT Rank: 5 Data sanctiunei: 13.08.2019 Suma depusă: $50.000 Screenshot: https://imgur.com/a/ZF0PmVB
  5. Nick: Kovu.SiLENT Rank: 5 Data sanctiunei: 12.08 Suma depusă: 10000$ Screenshot : https://imgur.com/a/SwFNdvG
  6. Da,da. Maine waruri naspa...defendu cu VTB o sa fie frumos in rest,attack LV cu ELC, maraton, si cu SP la fel.
  7. @FLoW RPG Si ce? Liderul raspunde? Liderul trebuie sa fie constient, cand baga pe cineva si ia ban pentru coduri, stai tu linistit liderul il stie, daca revine cu alt cont, liderul tot stie ca e ala ce a fost banat, ca nu cu orice cont aplica ii acorda o sansa nestiind cine e pe cont. Asa e mai bine. @Kelton Foarte bine kelton, asa o sa mai atrageti putin playeri, insa o sa fiti nevoiti sa mariti sloturile la mafii iarasi la 40 !
  8. Sa speram ca nu o sa fie iarasi lag si lag si lag. @Kelton Mai trebuie sa faceti ceva sa nu mearga v2 si v4 pe server, si ajunge b-zone iarasi la 1000, iara o sa trebuiasca sa mariti sloturile la factiuni !
  9. mna csf.. de ar rezolva sa nu mearga v2 v4 si lagul..ar creste din nou b-zone
  10. Zici ca il strange cineva de "coitze" doamne fereste !
  11. Mai bine nu puneai aceasta poza. Noapte buna, cica de luni waruri,da nu presimt eu asa bine sa fie de luni waruri la ce lag e. Nu stiu ce va fi pe noul host,dar mna.
  12. @PhaXSilentTSA Ce esti rau mai phaxule =)))) Eu nu pot sa pun poze cu mine, mi rusine...am 8 ani jumate..cum sa pun poza cu mine, nici n-am auzit de telefon cu camera
  13. Aici nu mai e The Tsar Bratva - Discutii este True Silent Aimbot - Discutii / Discussion ! =)))
  14. Apoi e clar, se duce vara si nu incep warurile ! Neata
  15. Ce mai faceti mai smecherilor? Cand naiba dau astia drumu la waruri?
  16. Cica de luni dau drumu...sa vedem. Maine e, la 20-21, DM war. Fac DM $@LP@ @Road2Glory ZEW
  17. Ma da mult spam faceti p'aici mai astia mai..v-ati ajuns si voi in TTB si spamati pe forum, a drq !
  18. Nu mai acuzati aiurea pe phenomz0r ca el nici macar nu mai are legatura cu samp sau cu ceva, omul munceste si isi vede de viata lui, cel care da Flood este qAnti, pentru awake. O zi buna. O sa se rezolve dupa deschiderea celui de al 2 sv a lui awake probabil o sa se calmeze cu floodul !
  19. Nick : Base.TSA Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):Sedinta Data la care nu poti veni : 09.06.2018 Lipsesc din motivul: Nu pot, sunt plecat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Multumesc phax. Griji de voi si ce faceti la sedinta !
  20. Felicitari @PhaXSilentTSA72/72 it comming by TSA
  21. @Octavian Mexico Cum iti permiti tu sa vorbesti asemenea chestii ma copile? Adica tu te dai mare la membri TTB ca o sa le fie dor de tine,cand ei toti se plangeau dupa waruri si putin interes pentru factiune, si pe tine te durea in cot, si acuma sa il voteze pe Stanca ca e mai prost ca tine si e la inceput si nu o sa tina mult liderul ca nu stie? Ce sunt vorbele astea? De ce sa nu voteze Phax, zici ca o sa ii dea afara, pai bai nenea, cum sa ii dea afara daca membrul X vine la waruri, membrul X nu greseste cu nimic, membrul X cand are probleme face invoire, membrul X face cum se spune la waruri, nu e rambo ca sa fie sanctionat, de ce sa il dea afara? Tu crezi ca daca ia phax gata, stai fratioare ca nu e asa, are oameni phax,dar nu poate sa ii scoata pe astia din factiune pur si simplu ca sa isi bage oameni si intr-un war nu conteaza sa fi doar bun, conteaza sa asculti ce spune liderul. Asa ca faceti bine daca vreti sa iasa ceva din aceasta factiune votati Phax, nu o sa fiti marginalizati cum zice octavian,atata timp cat veniti la waruri, si nu o sa gresiti ca sa va sanctioneze, nu o sa va dea afara,stati linistiti. Octavian nu il suporta pe phax si din acest motiv va baga ideile astea in cap, phax este cu mult peste octavian si asta nu poate octavian sa accepte, ca e cam prost asa de felul lui. Dupa ce membri dau PM sa il dea jos ca vreau war, voi votati cu Stanca, unul mai bun ca octavian, o sa o faca pasnica, Factiune de plimbat morti dupa waruri. DACA VRETI CA DIN THE TSAR BRATVA SA IASA CEVA, VOTATI PHAX LIDER. NU O SA FITI MARGINALIZATI CUM SPUNE OCTAVIAN DOAR CA SA NU IA PHAX LIDER.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.