Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

CioKynezu

CIO-Team
 • Content Count

  491
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

4 Followers

About CioKynezu

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 06/02/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pitesti
 • Hobbies
  DETINATOR: CIO.B-ZONE.RO #SINCE 2016 [CAUT ADMINI CAPABILI]

Contact Methods

 • Yahoo
  Alexemusic@yahoo.com
 • Skype
  Nu folosesc!

Previous Fields

 • Real name
  Cioacă Alex
 • RPG2 Nickname
  CioKynezu

Recent Profile Visitors

1143 profile views
 1. CioKynezu

  Exact...
 2. CioKynezu

  Lafel si eu, m-am saturat sa le fac sa pierd timpul aiurea, si cu un esec ( sa nu imi primesc banii ) mai ales la nea mirel cu balotii, este timp pierdut foarte mult, ai vazut sa cari balotii si sa nu iti primesti banii.
 3. Nick-ul tau: CioKynezuServer: RPG2.B-ZONE.RODescrierea bugului: Am facut astazi misiunea Nea Mirel, si primesc bug la finalul misiunii fie cea cu balotii fie cea cu cadourile. Scrie ultimul mesaj de la misiune si ramane exact asa, nu primesc banii. Si la Ryder cateodata apar 2 elicoptere, la nea mirel cate odata apar 2 tampa. M-am saturat! Am facut misiunile de N-ori, si am primit acest bug. La baloti lafel am terminat cu toti balotii si aceasi poveste, scrie ultimul mesaj, si nu primesc banii, ramane ca si cum as lua desync. Trebuie mereu sa dau relog.Screenshot(s): https://imgur.com/a/J7FKjoM ( In dovada se vede ca exact asa mi-a ramas jocul, cu acel mesaj, si nu mi-am primit nici banii )
 4. Salutare, astazi in data de 23.06.2018 Duminica, ora: 08:47 / 08:50, a picat server-ul RPG2.B-ZONE.RO, nu cunosc problema, eram pe server de la ora 07:23, si a ora specificata anterior a picat server-ul. Mentionez ca nu este de la mine de la internet, am facut print screen cand sunt pe server 10 / 13 jucatori, am observat ca si cateodata seara mai repede, cand sunt peste 400+ jucatori, la majoritatea adica din 400+ scoate din noi pana ramane la 350 playeri. Care poate fi cauza nu cunosc, am dat si /report-uri mai acm cateva zile, si mi-a raspuns un admin, cum ca le pica doar la unii, eu locuies la Pitesti, am internet foarte bun, desync nu primesc, decat ca cand pica serverul ma scoate. Imagini: http://www.girlshare.ro/3490138309.9 http://www.girlshare.ro/3490138311 http://www.girlshare.ro/3490138312.1 ( Am incarcat pe girlshare ca nu a mers imgur, imi da failed upload. )
 5. CioKynezu

  Salut.
 6. CioKynezu

  Va astept pe TS.B-ZONE.RO sectiunea CIO
 7. CioKynezu

  Respins! Nu ai orele necesare, si regulamentul nu l-ai citit.
 8. CioKynezu

  Respins! Nu ai orele necesare, si regulamentul nu l-ai citit.
 9. CioKynezu

  Respins! Nu ai orele necesare, si regulamentul nu l-ai citit.
 10. CIO.B-ZONE.RO TS.B-ZONE.RO -> CIO.B-ZONE.RO -> Admins Only # Staff Salut! Astazi fac un anunt in special pentru toti ADMINII, si pentru Jucatori! De astazi, avem canal de TeamSpeak 3, va asteptam acolo sa conversam. Adminii sunt obligati sa intre pe TeamSpeak 3! Jucatorii pot intra oricand in limita bunului simt (Limbaj decent, fara reclama). Pentru a te conecta la TeamSpeak 3, te rugam sa te conectezi la server-ul: TS.B-ZONE.RO, si sa cauti canalul: CIO.B-ZONE.RO -> Admins Only # Staff!
 11. Nume canal » CIO.B-ZONE.RO Adăugare sub-canal » Admins Only # Staff Fondator pe canal » Kynezu Unique ID » 9ADkggpw29Ai8oIpY3L2W8uyex8= Sa fie la Categoria Counter-Strike ZONE. Multumesc!
 12. CIO.B-ZONE.RO | SINCE 2016

  Salut toata comunitatea B-Zone si toti jucatorii server-ului Counter-Strike 1.6, CIO.B-ZONE.RO!
  Astazi, vreau sa va anunt, ca dupa data de 05/06/2018, server-ul va dispune de BOOST NON-STOP, adica server-ul va avea media de jucatori non-stop 32/32! Jucatorii ce vor intra pe server majoritatea dintre ei ( 85% ) vor fi din tara Romania, si speram sa va bucurati cu totii, si sa aducem server-ul CIO.B-ZONE.RO, in top-ul celor mai bune servere de Counter-Strike 1.6 din Romania!


  Va multumesc si va urez toate cele bune!

 13. CioKynezu

  NOroc
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.