Jump to content

ColorsV3SeTTINGS

Member
  • Posts

    1022
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ColorsV3SeTTINGS

  1. @AIM SylvyuGoogle YAMAN Oricum ajungea si un FW, am injurat pentru ca inainte, puteai injura de genu ca nu luai nimic, dar inainte ma refer acum putin timp.. infine aia e, fapta-i consumata.
  2. Salutare, se pare ca ne-am despartit, asta e.. aveti grija de voi, va pwp Sper ca v-am ajutat cu ce-am putut(Chiar daca nu pe turf, atunci cu membri) Pwp. Baietii mei aveti grija de factiune.
  3. - Nume:ColorSKiNG[VODA] - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Pachetul cu numarul 2. - Anunțul dorit:"ColorsKiNG vinde casa cu ID-ul 164 de pe plaja din Los Santos, interior big! Oferte pe panel sau in joc. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: x/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da, sunt de acord. - Alte precizări: Doresc sa preia pachetul asta, reporterul Andreey. Multumesc.
  4. Salutare baietii, din pacate.. a venit vremea sa va parasesc.. chiar imi pare foarte rau ca trebuie sa ne despartim, dar din cauza unui post-hunter, voi primi 3/3 pentru limbaj vulgar. Asta este..e vina mea ca nu m-am abtinut sa-l injur, dar cand vezi ce fac pentru 1p la raport, iti vine sigurat sa injuri.. pentru cateva grame de droguri stai in jail si ti le si confisca, asta-i viata fratiilor, aveti grija de voi si sa luati LV-ul. M-am rugat 2 ore de el nu a vrut sa retraga, a vorbit Wisler,Alin nici asa n-a vrut, deci nu am sanse sa scap. Va pwp @AIM Kappa Ai grija de tine fratele meu <3 @AIM SylvyuGoogle YAMAN Sper sa primesti unban, sa-l ajuti pe varu Imi pare rau pentru tot... @ARMYs VODA Ai grija de tine, uratule ne vedem pe /c @VODA Varu Imi pare rau ca te parasesc asa repede, dar asta e.. ne mai auzim pe fb,etc. @AIM KratosPwp si tie tiganule @A I M P O U N D Ai grija de tine batrane Va pup pe toti care m-ati ajutat.. imi pare rau pentru cei care v-am chemat aici si eu plec... Dar nu-i vina mea, nu plecam repede din factiunea asta, doar ca, sunt nevoit sa plec Varule, poti sa-mi dai 3/3 cand ai ocazia... nu retrage omu' a spus clar..
  5. Bun venit fratele meu, iti multumesc ca ai venit sa ma ajuti <3 Te pipa taticu, ne auzim wapp.
  6. Salutare, cum o mai duceti praduitorilor ? P.s:Alin esti bunoc rau de tot Merge rapoartele Sorine, altfel la al 3 lea FW, se reia de la 0, stii tu
  7. @Mugetsu nWo Scrie pe google, dowland "nameclaw" cand il bagi in cleo dai pe fisieru' ala si unde scrie "Robertoo sef" editeaza si pune, ce vrei tu. Cp.
  8. Noapte buna sefilor, ne auzim maine prin game, va pup. @South AlinUitate in stanga, deasupra de map:
  9. Salutare, ce faceti praduitorilor ? Cum merge treaba prin game?
  10. Salutare, de ieri sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine, va pop.
  11. Nu fii tu asa sigur, pe 1 luna ce vine, revin prin SP, poate te vad ca ramai doar cu hq-u Astept Reporturi.
  12. Ceva amintiri frumoase: http://imgur.com/a/kiF4i / http://imgur.com/a/FXNzm / http://imgur.com/a/t99lS - Alaturi de un gay pe nume Sylvester google
  13. Am fost peste tot Unde era gasca.... mi-e dor de pHenomz0r/snr/road astea... care mai erau cu noi si rupeam kill listurile O sa merg sa-l ajut pe sNr cat de curand, cred. Inca ceva: http://imgur.com/a/gdRHB
  14. Ia vezi unu din tinerete aici: http://imgur.com/a/O6MdZ
  15. Asa vorbesti de ban, zici ca esti Beyondown 2, ce pnm sa iei ban ma? Ca tu ratezi 10 gloante din 3, cand vad ce arfe aveti ma ia somnul.
  16. Lasa-te frate... recunoaste ce pnm ca ai avut cod... de cand eram eu in Verdant si era si John acolo joci cu codu' :))) La fel am fost si eu recunosc, 1 an si o luna am jucat cu el si nu ma prins nimeni si jucam la rupere, infine.Te pup.
  17. Caut cont orice RPG, pentru waruri!!!!!

  18. Te bat cu el cu tot Terminati treaba pe 4 si stai acolo ca stai bine.
  19. Ce sa iei tu LV-ul ma ? Il iei odata si il pierzi, poate n-ai auzit de mine, defapt de noi, daca tot sunteti asa buni, intru de saptamana viitoare in avispa sau sublider in Sp, astept sa ma tineti in HQ, aveti noroc ca-i Google la voi si nu ma stresez tare, cat e el, in rest.. ne vedem pe turf.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.