Jump to content

dominique

Member
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

About dominique

  • Birthday 10/15/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Satu-Mare
  • Hobbies
    Sa ma cunoasca lumea pe B-Zone!
    Sa am o factiune
    Sa am o masina personala

Previous Fields

  • Real name
    Dominique

dominique's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. No license...nici una!nici macar o jumatate..nici un client...nici un telefon..nici un SMS, nici un ban...nisi o distractie!NIMIC!
  2. S-a dat off cand i-am zis lui Shlomy cat de mult merita admin
  3. Server OFF, revenim in cateva minute
  4. Va fi frumos, iti garantez.Dar, iti dau un sfat.Fi serios, din cauza neseriozitatii mele am fost intampinat cu un Faction Farn ..ai grija sa nu patesti cee ce am patit eu mai de MUUULT
  5. PFF..in sfarsit am reusit sa imi instalez un browser ..moaama ce bn ma simt :X:X
  6. Daa dc data viitoasre?Era ultima intrebare .ma doare deja capu.Asai Meddy?..iti zic pe forum ultima licenta?(weapons)?
  7. Mda , servedr down..cand sa raspund la ultima intrebare din test ).
  8. dominique

    JustMed, prietene.Am o veste buna pentru tine.Daca nu vezi la tabla, iti recomand sa iti faci un control pentru a fi sigur ca ai ceva cu ochii.Am vazut ca ai 17 ani, o fi adevarat?Daca e adevarat, iti spun un lucru.Eu cand am fost la control am vrut sa iau Lentile de Contact, dar doctorii mi-au spus ca nu pot, deoarece sunt prea tanar(13 ani), dar a spus ca pe la 14-15 ani voi putea purta, deoarece esti mai dezvoltat.Tu fiind 17 ani, poti lua lentile de contact, astfel prietenii nu vor vedea nimic schimbat la tine.;)Succes, sper ca te-am ajutat.
  9. dominique

    acasa si la scoala glumesc. Germania . romania (mare), Franta, Portugalia, Ungaria, Italia si as vrea sa merg indeva in alt continent .
  10. Salut la toti.Am revenit iar pe B-Zone, sper sa am sansa sa revin si in S.I!.Bafta la vandutul de licente
  11. Deci am ceva sa va spun.Imi pare rau shlomy daca ti-am creat probleme, la fel si tie DrE si kamikaze.Va salut pe toti.Mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi, sa joc impreuna cu voi si sa glumim.O sa iau ban imediat cred pentru frauda.OMG.Mda ce oameni.Nu am fraudat pe nimeni da noh, daca le spun ca nui adevarat ei spun ca mint.Deci va salut pe toti si la revedere.Am iesit din S.I, deoarece m-a acuzat unu pe forum.Si nu am avut masina persnala pana acum pe B-zone, nu aveam de unde sa stiu ca e teapa cu chestia aia.Nu mai lungesc, la revedere la toti.ADIO S.I
  12. Noapte buna la toti.Bai fratilor am luat FW.Shlomy nu stiu mce sa fac iartama te rog.Noh, felicitari NOILOR veniti, celor care au orimit Rank-up si in special lui OnlyStars, care a castigat prima saptamanala!Felicitari tuturor.Eu am dat-o in bara
  13. Salut la toti, intru acum pe SV, am terminat cu TEZELE.Yee ce bine imi pare.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.