Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bianca M

Donator
  • Posts

    378
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bianca M

  1. * Nick:Biannca * Rank:2 * Motiv: Ma atrage raportul si imi doresc sa merg dupa wanted. * Alte precizari: Multumescc!
  2. alooo romaniiiaa 

    1. David.

      David.

      ALO DA BIENCUT PA ZONA

  3. @CBN Cretsu da da da ??
  4. cf calgonel

    1. TLG CalgoN

      TLG CalgoN

      Bunăăăă, mihaelaaaaaaaa, bine tu??

    2. Bianca M

      Bianca M

      biniiiii ?

      Quote

      Quote

       

       

  5. Ma apuc si eu de RPG4. B-Zone FORTZA!
  6. @@Authe,mersi, dar nu-mi place. Fontul e prea mic, prost aranjat, dar multumesc oricum.
  7. Nick:sNekS. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://i.imgur.com/6JCuJfG.gif Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Cel de la volan-> "sNekS"/ Cel din dreapta soferului-> "CoCaiNe"/Cum te uiti la imagine, cel din stanga din spate ->"StormShadow"/ Cum te uiti la imagine, cel din dreapta din spate -> BoNgo. Dimensiuni:530x156(Dimensiunile imaginii date) Alte precizari: Numele date sa fie sincronizate cu fiecare clown/joker.
  8. Nume:sNekS. Am comandat gold in valoare de:10euro Data in care am comandat:13.01.2016 Dovada: Alte precizari:Transferă tot pe sNekS.
  9. Nu trebuie neaparat sa revina Truckerii, oricum, am discutat cu Kelton si a spus ca va lua o decizie cu privire la populatia din SF.
  10. Sa se adauge sistemul de păcănele doar în SF , un nou job atragator sau sa fie mutat PB-ul in SF.
  11. @,Imi place. @@Valad, nu e tocmai ce-mi doresc eu. @,mersi, imi plac. @@AlyN Beleaua69 ZEW,mersi. @@Amicii,semnatura ta ar fi fost cea mai buna, daca ai fii pus numele 'sNekS', nu 'NekS' @@Mentosan,mersi.@@DanieI,mersi. @,mulumesc, o sa o folosesc pe a ta. TC.
  12. LOL, ce tot aveti cu bizz-urile? Am si eu bizz acolo, dar e Benzinarie si produce si acum 15k/zi, nu asta e motivul... Eu unul prefer mai mult SF-ul, arata mai frumos, dar majoritatea stau in LS, pentru ca acolo s-au obisnuit, pe absolut toate serverele de SA:MP, LS-ul e cel populat. B-Zone e unic, ar fi frumos ca SF-ul sa fie diferit fata de celelalte servere. Majoritatea prefera LS-ul pentru ca e cel mai cunoscut, pur si simplu, dar e mult prea aglomerat!
  13. Multumesc, toate semnaturile imi plac! Avatarele lasa de dorit, mai astrpt si altele. PS: Am voie sa schimb render-ul de la avatar?
  14. @@Kelton, dacă vezi acest topic, sper să te gândești la acestă problemă și să găsești o soluție!
  15. 1.Benzinaria mea imi face 15k/zi lejer in acest moment. In momentul in care dau bani pentru ceva, gandesc si eu putin pentru ce dau banii.2.Mie personal imi place mai mult SF-ul decat LV-ul, iar LS-ul e super aglomerat, am mers aseara, de ex, cu bullet-ul si au intrat 3 noobi in mine csre mergeau pe contra-sens si in decurs de 3 min am murit... Cine doreste repopularea SF-ului sa dea 'Update Status' cu acest topic!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.