Jump to content

I T E C H

Member
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

About I T E C H

  • Birthday 05/06/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Italy, Firenze.

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru
  • RPG1 Nickname
    iTECH

Recent Profile Visitors

695 profile views

I T E C H's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

10

Reputation

  1. - Nume: RaphaRafael - Anunţ: Limbajul vulgar este strict interzis pe comunitate. Sanctiunile pot varia de la mute pana la ban. Primul rand: Limbajul vulgar este strict interzis pe comunitate. Sanctiunile pot varia de la mute pana la ban. Al doilea rand: - Dovadă: https://imgur.com/a/q0Kfh7l - Data publicării: 29/05/2019 - Tema anunţului: Informativ - Bara RPG a jucatorului: - Alte precizări: Nimic.
  2. Dumnezeu sa te odihneasca, Vinnie! Condoleante familiei.

  3. I T E C H

    B-zone este in scadere daca nu ti-ai dat seama, si care este motivul? Ghici.
  4. I T E C H

    Cand va suferi si serverul RPG1 update-ul? Apropo, eu as zice sa mariti sansa de castig la spin. Frate nu's eu dependent sau ceva, dar am vand absolut tot ce am facut in acesti ani sa incerc sa recuper 30kk pierduti, rezultat-ul final...O laie mare am ramas cu o lamaie. Bobo ai spus " sa stai un an pentru un infernus mi se pare prea mult" si de aia ai schimbat economia. Acuma vii cu update-uri care strica complet server-ul. Nu sunt unicul care a pierdut o suma imensa. Joacate tu cu 100kk sa vedem cat te tine, nu faci cu 1kk m-ai mult. Nu imi spuneti ca am avut eu ghinion deoarece din 30kk++ au fost peste 500 de maini si a dat o laie mare e deja mult daca n-am spart pc-u. Ce sa zic, 2kk se duc in 5 minute.
  5. RETRAS! M-am decis sa nu mai pierd timp-ul pe o Comunitate ne injusta, deoarece am ajuns la un punct in care regulamentul a intrecut orice limita, sa nu mai vorbim ca au dat Romanii de oparte si au ales Englezii. Nu poti juca pe un server unde fara pile, cunostinte esti un nimic in fata tuturor "celor importanti"...Nu suntem lafel, nimeni nu este perfect, fiecare are cate un defect, dar fara rautate, ura si minciuna am putea face o comunite mai buna.

    1. mafff

      mafff

      Adevarat, +1

  6. Gabita nu te mai juca cu cucu !

  7. I T E C H

    As dori si eu mod-ul de BMW cel alb, daca se poate.
  8. I T E C H

    @@Bobo multumim ! Link poza: http://imgur.com/PpbBQZj
  9. Minte pasaroiu asta !

  10. I T E C H

    Nick: Alexino Level: 60 Rank: 2 Vechime: 16 zile minunate alaturi de aceasta mafie ! De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Doresc să părasesc această mafie deoarece m-am plictisit in mafii, nu de voi ci timp-ul ăsta la warr-uri și toate prostiile.Și pentru că vreau să încerc și ceva nou... Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu există cuvinte să mă exprim, știu că am stat foarte puțin timp, dar in acest timp m-am simțit foarte bine, doar că uneori te plictisești de tot, warr-uri, certuri și toate prostiile. Alte precizari?: Acum aș dori să fac niște mulțumiri oameniilor care mi-au fost aproape în aceste 16 zile și m-au ajutat. Deeyyuu: Știu că nu am avut foarte mult timp să te cunosc și să vorbim, dar pot să îți spun că ești un leader de nota 10, bravo, esti un nabet micuț.Ai grijă de această mafie Boss cu 2 $$ ! SaRtOR: Un subleader de nota 10, foarte dur, foarte nesuportabil, foarte naab, foarte ZEW, foarte dur, bravo, ai un caracter de INVIDIAT ! Continuă așa și fii mereu dur la warr-uri cum ai fost pană acuma, baftă bossulică ! [R]obert: Frate, ești un băiat de nota 10, sper să tine-m legătura, ai grijă de tine ! mafff: Pe tine te cunosc de aproape 2 ani și îmi pare rau că nu mai aveam aceeași legătură ca la început, m-ai dâi și tu un semn de viață!Ramai un ZEW și un magician, bafta mafffulică ! xBesTGaBeTx: Pe tine te cunosc aproape de 3 ani și ești fratele meleu, ești un naab mic, și chiar dacă ne m-ai certăm uneori noii, știi bine că adoua zii suntem frați dinou !
  11. Nick:Alexino Rank:1 Data depunerii: 09.10.2015 Suma depusa: 5.000$ Dovada: http://imgur.com/NZqdLGU Alte precizari: Punctaj cu - la warr !
  12. Nick-name:Alexino Rank:1 Invoire pentru war-ul din data:07.10.2015 Motivul pentru care nu pot veni la war:Probleme cu netul Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:​ Am postat de pe telefon cat de repede am putut !
  13. Nick-name: Alexino Rank:1 Invoire pentru war-ul din data:05.10.2015 Motivul pentru care nu pot veni lawar: Sunt la cina la bunici la ora acea, daca termin mai repede incerc sa vin. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Maine daca avem warr voi fi prezent, multumesc !
  14. I T E C H

    Mulțumesc, am început și eu să lucrez in photoshop acuma 4 zile, sper să avansez...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.