Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

RW Gughy

Member
  • Posts

    896
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RW Gughy

  1. Asta e , daca esti asa slab sufleteste suferi si pentru cacaturi deastea.
  2. Mayor bosicanilor.

    1. Show previous comments  2 more
    2. eB Cosmarul
    3. NC Gutui

      NC Gutui

      insfarsit ti ai dat seama ca esti prea paleta pentru gang.uri

    4. RW Gughy

      RW Gughy

      Nu mai am timp

  3. Nick: Gughy Level: 57 Vârstă (reală): 17 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Doi ani si o luna. Poză cu /stats: http://imgur.com/a/nXZ04 Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Dintr-un simplu motiv, acesta fiind faptul ca indiferent daca detin sau nu o functie, tot apare dorinta de a ajuta in special acei jucatori care au nevoie de indrumare, acestia fiind jucatorii mai noi care nu stiu exact cu ce se mananca acest server. Am ajutat si voi ajuta in continuare orice persoana indiferent de situatia ei, indiferent de level, indiferent de ce are sau nu are. Ce poate sa fie mai frumos decat sentimentul care il ai dupa ce ai facut un bine, dupa ce ai ajutat si indrumat o persoana spre calea cea buna, spre ceea ce isi doreste? Nimic zic eu... Asadar astept sustinerea voastra si momentul in care va vom putea rezolva problemele impreuna! Aveti grija de voi si nu uitati sa intrebati, nu este rusinos, este cel mai important! Ce intenționez să fac pentru jucători: - Voi incerca sa organizez evenimente zilnice din care jucatorii vor avea numai de castigat. - Orice jucator cu nivel cuprins intre 2 si 7 ma va putea contacta in orice moment pentru orice nelamurire in legatura cu jocul. - - Voi fi pe cat se poate de serios in privinta acordarii taxei.
  4. Nick: Gughy Rank:6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Nu pot sa ajung ca sunt plecat. Data activitatii la care nu poti veni:26.09.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Ceaw !
  5. Nick: Gughy Rank:6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Nu pot sa ajung ca sunt plecat. Data activitatii la care nu poti veni:23.09.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Ceaw !
  6. Nick: GughyFinutzu Rank: 6 Am dat test cu: [x]Andrei_chim Rezultatul probei teoretice: 0/3 Rezultatul probei practice (arme): 3/5 Rezultat (Admis / Picat): Admis Alte precizari: Succes !
  7. Incepand cu data de 12 septembrie warurile vor avea loc in intervalul 20:00 - 22:00 . Prezenta este obligatorie si se va sanctiona conform regulamentului in cazul absentei. De asemenea in data de 12 sept avem 4 waruri. Toate lumea este rugata sa se prezinte in HQ cu 10 minute inainte ,cel putin . In caz ca nu puteti fi prezenti, puteti sa faceti o invoire in topicul respectiv cu un motiv bine intemeiat.
  8. Stie ce stie Cristian asta. Deabea astept sa bage warurile.
  9. Nick: Gughy Rank: 6 Am dat test cu: WoodsREGE Rezultatul probei teoretice: 1/3 Rezultatul probei practice (arme): 3/5 Rezultat (Admis / Picat): ADmins Alte precizari: Succes !
  10. Nick: Gughy Rank: 6 Am dat test cu: catalin_destroyer Rezultatul probei teoretice: 1/3 Rezultatul probei practice (arme): 3/5 Rezultat (Admis / Picat): ADmins Alte precizari: Succes ! Nick: Gughy Rank: 6 Am dat test cu: wld_17 Rezultatul probei teoretice: 2/3 Rezultatul probei practice (arme): 1/5 Rezultat (Admis / Picat): Picat Alte precizari: Mai invata sa tragi.
  11. Pana pe data de 11.09.2016 warurile nu vor mai avea loc datorita zilelor comunitatii. Aceasta "saptamana libera" a fost stabilita de catre toti liderii de mafie. Succes in dobandirea questului, gasirea comorilor si alte multitudini de noi modificari aduse serverului pe aceasta perioada.
  12. Maine sa fiti prezenti la waruri. De luni intram in forta. Maine sa ne tinem hq si poate sa luam un turf din 2. Doar sa ascultati cand e cazul si facem treaba.
  13. 1 septembrie - sublider The Tsar Bratva.

    1. Show previous comments  4 more
    2. CBN Luka

      CBN Luka

      Sublider ca sublider dar daca te "saluta" in fund?:)

    3. Alex FloryN

      Alex FloryN

      daca nu te descurci imi dai PM si te rezolv, in 2 sec te invat cum sa dai 10/10 cu m4 de la 80m =)). Apropo am si recomandari, uite:

    4. NC Gutui

      NC Gutui

      Ke paletă sub lider

  14. Bine v-am gasit. Sper sa ne intelegem bine si sa luam cat mai multe turfuri.
  15. Mi-a facut placere sa joc cu voi la war. Sper sa ne auzim cu bine.
  16. Da si ii mai lasam pe aia de la avispa sane mai ia hq ca sa fim fairplay
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.