Jump to content

FunnY21

Member
  • Posts

    293
  • Joined

  • Last visited

About FunnY21

  • Birthday 08/16/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    44° 12' 33.3936" N 28° 37' 23.1882" E
  • Hobbies
    Sa'mi vad de treaba

Contact Methods

  • Skype
    jockerito1

Previous Fields

  • Real name
    Adi

FunnY21's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

-3

Reputation

  1. Nume in joc: Colis Level: 17 Varsta(reala): 15 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 8 luni (cu pauze) Factiuni precedente : Taxi Cab Company - News Reporter - The Corleone Family - The Paterno Family Rank-ul ultimei factiuni : 1 - The paterno Family Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme cu internetul Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 The corleone Family De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece consider ca Hitman Agency este o factiune perfecta pentru mine, cu membrii foarte seriosi si un spor imens de munca! Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra cost, de preferat intr-un mod cat mai silentios posibil Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : nu am mai fost. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore in timpul scolii, iar in weekend 8-9 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Consider ca sunt capabil. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/217/samp036lw.png/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc, si bafta!
  2. Nickname: Colis Level: 17+ De cand jucati SA-MP pe B-zone?:2 ani Varsta reala: 16 ani Sex (masculin / feminin): masculin Cate warn-uri ai in joc?: 0/3 Nickname-uri anterioare: - Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi Cab. Co (1 luna) News Reporter (1-2 Saptamani) The Corleone Family (3 luni) - The Paterno Family (1 saptamana) Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Paterno Family 1 saptamana Motivul plecarii din ultima factiune: probleme cu netul Skill-uri la joburile secundare: detective skill 5 si car mechanic skill 5 Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/716/samp009wa.png/ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da. Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da. Ai mai fost in N.G.? Nu. Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: - De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Deoarece este o factiune interesanta, membrii si liderul sunt de treaba. De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: in caz ca am sa fiu acceptat, liderul si ceilalti, Vor observa Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?: da Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-9 ore Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt de treaba, imi place sa imi fac noi prieteni, sunt din Iasi si am 15 ani. O sa ma cunoasteti mai bine !
  3. Nume in joc: Colis Level: 17+ Varsta(reala): 15 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 2 ani Factiuni precedente : Taxi Cab. Co. - News Reporter - The Corleone Family - The Paterno Family Rank-ul ultimei factiuni : Picciotto Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate. (probleme cu netul) Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone Family - Rank 2 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune respectata si serioasa. Imi place sa lucrez in echipa. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa in special cu rezolvarea contractelor cat mai rapid posibil intr-un mod cat mai silentios. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, sunt constient. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-9 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/600/samp003bzp.png/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pe la level 1-2 .. nu stiam nimic.. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur. Alte precizari? : Multumesc
  4. ce mai faceti ma plictisesc de mor zanu e afk of: Ce-ti mai place shaorma
  5. bafta , ma duc si eu afara ) = toti paterno afaraa!!!!
  6. somnorosule, somn usor, puricii sa te sarute )))))))))))
  7. scoala ? nu vreau sa aud de eaaaA:(( scoala ? nu vreau sa aud de eaaaA:((
  8. frumos, dar cam simplu si plictisitor baga si ceva comedie cand mai faci filme
  9. acest clip a fost eliminat de utilizator
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.