Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Manilla Maniacs

Member
 • Content Count

  1688
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

324 Impeccable

4 Followers

About Manilla Maniacs

 • Rank
  Maniac ?
 • Birthday 10/06/1999

Contact Methods

 • Website URL
  http://-

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tenerifeee
 • Hobbies
  CS:GO
  DeathRun
  Design
  Grand Theft Auto
  B-Zone Community
  Gym
  Bodybuilding


  News Reporters
  Southern Pimps
  Verdant Family

Previous Fields

 • Real name
  Georgian
 • RPG1 Nickname
  ManillaManiacs

Recent Profile Visitors

2615 profile views
 1. Manilla Maniacs

  Nickname: ManillaManiacsTimpul pe care l-ați petrecut aici?: 3 luniMotivul demisiei: -Cum v-ați simțit în Safe 4 Family?: Decent. Se putea si mai bine.Ce trebuie schimbat: -Alte precizări: Multa sanatate!
 2. Manilla Maniacs

  - Nume în joc: ManillaManiacs - Rang: 3 - Echipa din care fac parte: Swat - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament - 19 iulie - Număr de învoiri în luna respectivă: 1 - Alte precizări: Nu am timp, trebuie sa rezolv niste lucruri cu facultatea.
 3. Manilla Maniacs

  -Nume: ManillaManiacs - Rang: 2 - Echipa curentă: Roads - Echipa în care doresc: Swat - Motivul: Incercam si altceva - Alte precizări: Sa ne auzim cu bine
 4. Am votat duminica de la ora 14:00, deoarece consider ca este o ora în care majoritatea am fii în casa, fiind o ora moarta. Sâmbăta lumea mai are treaba, iar duminica seara nu cred ca are nimeni răbdare sa stea pe acest joc pentru antrenamente sau ședințe.
 5. Manilla Maniacs

  S-au dus vremurile cand voia lumea post-uri pe forum
 6. Manilla Maniacs

  Nickname: ManillaManiacsTimpul pe care l-ați petrecut aici?: 2 zileMotivul demisiei: Am crezut ca voi avea timp si ca ma voi putea recrea din nou pe acest joc, insa se pare ca timpul nu mi-a fost de ajutor.Cum v-ați simțit în Safe 4 Family?: Extraordinar.Ce trebuie schimbat: Nimic, totul este perfect.Alte precizări: Imi cer scuze daca am creat vre-un discomfort si va multumesc din suflet pentru sansa acordata,va respect si va urez mult succes tuturor in parte! Ma indoiesc ca ma voi reintoarce vre-odata iar pe acest joc, insa am preferat sa las si o cerere de demisie spre deosebire din 2018 cand am parasit Rifa. Va urez multa sanatate si va pup!
 7. Ce drecu mai zici, patroane

  1. Shawy

   Shawy

   Mai nimic, tu? :D

 8. Manilla Maniacs

  T/C. Mersi.
 9. Manilla Maniacs

  Foarte frunoasa, insa as prefera sa mai astept inca vre o varianta. Mersi.
 10. Manilla Maniacs

  Display Name: ManillaManiacs Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/399074-cerere-manillamaniacs-avatar/?tab=comments#comment-6082659 Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): Text: New-Impact Dimensiuni: Asemanatoare. Alte precizări: Nu va cer 100% la fel, ci ceva asemanator. +10 la cea mai frumii
 11. Manilla Maniacs

  Iei lider, Șavii?
 12. Manilla Maniacs

  Dar imi plac pustani astia mai ales cand ma ameninta... :))) Oricum ieseam de la astia dupa 14 zile.
 13. Manilla Maniacs

  Kf ba bajeti. Cum o mai duceti?
 14. Manilla Maniacs

  Baga-mi-aș pula-n Beast de cacat infect. Coaie, astia chiar n-au ce face decat post-uri de pe scaunu ala? Au facut drecu bube la buci... Nush dc plm iti da mereu mention cand postez de pe telefon, mhm... @Shawy
 15. Manilla Maniacs

  Recomand sa va uitati la tot Daca nu dati ador/like, va trag la subtioara
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.