Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Awesome

Member
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

About Awesome

  • Birthday 06/13/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bacau, acasa !!
  • Hobbies
    Sigur ca da, avem si d'astea da nu se spune ca e rusine mare !!

Contact Methods

  • Skype
    Avem si skype, sigur ca da: Kati.eduard

Previous Fields

  • Real name
    Eduard

Recent Profile Visitors

468 profile views

Awesome's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

9

Reputation

  1. Display Name: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/368755-cerere-awesome-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/iYRZJ Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: 184x184, 200x200 Alte precizari: sper sa faceti ceva frumos !
  2. @mentosan daca ai putea sa scrii si Edvardinio pe poza pentru steam ar fii siper.
  3. Display Name: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar si daca se poate sa-l micsorati si pentru steam Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/363402-cerere-awesome-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/KBcbn Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: Cat pentru un avatar si o poza de steam. Alte precizari: -
  4. Le-ati putea redimensiona si pentru steam va rog ?
  5. Display Name: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/358213-cerere-awesome-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/QFvQf Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: Va rog daca se poate sa fie si pentru steam sa o pot pune. Alte precizari: Nu vreau gif-uri, si o mai puteti edita voi cum vreti.
  6. Puteti sa micsorati si pentru contul de steam?
  7. Multumesc, dar mai astept ..
  8. Nick: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/349183-cerere-awesome-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: Cat pentru un avatar si una pentru contul de steam. Alte precizari: Scrisul sa fie in mijloc jos, puteti folosi diferite efecte, va las mana libera la imaginatie . Va multumesc tuturor care macar incearca. A da si sa cropati, nu sa o faceti doar mai mica. Sa ramana numai Cedry2k !
  9. @ woodstar ai putea schimba scrisul daca se poate?
  10. Va multumesc, mai astept daca se mai poate.
  11. Nick: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/346635-cerere-awesome-avatar/?hl=%2Bcerere+%2Bawesome Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://tinypic.com/view.php?pic=24v7hmx&s=9#.V7cabJh97cs Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: Cat pentru un avatar si una pentru contul de steam. Alte precizari: Scrisul sa fie in mijloc jos, puteti folosi diferite efecte, va las sa va imaginati . Va multumesc tuturor care macar incearca. A da.. si sa taiati daca se poate sa ramana numai Cedry2k adica sa nu se vada partea din stanga foarte mult, va multumesc !
  12. Nick: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/323388-cerere-awesome-avatar-semnatura/?hl=awes%5Bo%5Dme Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/0HVC9 Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: Cat pentru un avatar si una pentru contul de steam. Alte precizari: Scrisul sa fie in mijloc jos, puteti folosi diferite efecte, va las sa va imaginati . Va multumesc tuturor care macar incearca.
  13. Esti Alves cel adevarat ?

    1. A L V E S RPG4

      A L V E S RPG4

      Adica?, mai sunt si alti =))

    2. Awesome

      Awesome

      ooo ma mai tii minte ? Sunt Awes[o]me de pe RPG 3 .

    3. Awesome

      Awesome

      Care vroiai sa ma inveti afaceri :))

  14. Am ales, puteti inchide topicul ! Va multumesc !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.