Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

LUX Rospano LOFT

Donator
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About LUX Rospano LOFT

  • Birthday 04/05/1996

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UC9nXr0y3hl0nKDsTLvZtdoQ

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Spania, Valencia
  • Hobbies
    Muzica, SAMP, leneveala, gatitul.

Previous Fields

  • Real name
    Codrin
  • RPG Nickname
    Rospano

Recent Profile Visitors

485 profile views

LUX Rospano LOFT's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

4

Reputation

  1. Ceau ceau oameni frumos :X o sa imi lipsiti. - LOFT POWER -

  2. - Nume: Rospano - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit:4 - Anunțuril dorit: GunGame arena SF a fost pus la vanzare, ofertele se fac pe RPG.B-ZONE.RO ->> Economy sau prin /sms 1450455 - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Da - Alte precizări: As dorii sa se ocupe Eldar
  3. - Nume: Rospano - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Palatul cu id 160 este pus la vanzare acum, oferte se fac pe RPG sau prin /sms - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: da - Alte precizări: nu.
  4. Nume: Rospano - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Foloseste cu incredere comanda [/carplate Text] pentru ati personaliza numarul de inmatriculare al masinii. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Tocmai ce a terminat Steaua_Bam pachetul anterior si doresc sa stiu daca pachetul acesta care va fi 2/2 saptamana asta, in caz de nu il va termina duminica noaptea si va fi activ si luni,marti, saptamana viitoare voi beneficia tot de 2 pachete sau doar de unu?
  5. - Nume: Rospano[LOFT] - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Pentru a va personaliza matricula autovehicului dumneavoastra, folositi cu incredere comanda /carplate TEXT - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Voi revenii cu alt pachet.
  6. Ok, dar daca articolul este creeat de mine cu informatii din mai multe surse? Trebuie sa le precizez pe toate?
  7. Sursa e precizata, de la inceput, ZONA IT fiind. Voi pune redirect link daca la asta te referi.
  8. Zona IT anunta ca Huawei urmează să își dezvăluie următorul telefon flagship, sub forma lui P10, în cadrul Mobile World Congress, săptămâna viitoare. Dar până atunci, cam toate detaliile despre acest nou model și-au făcut apariția prin intermediul unui rezultat din GeekBench. Huawei P10 va fi echipat ca standard cu sistemul de operare Android 7 și este construit în jurul unui procesor Kirin 960 cu 8 nuclee care funcționează pe la 1.84GHz, iar sistemul va avea 4GB de memorie RAM. Informații anterioare despre telefon susțin că va avea un ecran de 5.2 inch, capabil să redea rezoluția 1920×1080, va avea camere principale duble de 12 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli. În ceea ce privește capacitatea de stocare, Huawei P10 va avea opțiuni de 32GB și 64GB. Prețul acestui model ar fi undeva între 500 și 600 de dolari. Va exista și o variantă îmbunătățită a sa, un P10 Plus, cu 6GB de memorie RAM, a cărui preț se va întinde între 725 și 830 de dolari, în funcție de configurația stocării. Ecranul acestuia va fi mai mare și va avea o formă curbată. Detalii oficiale vor fi anunțate la sfârșitul săptămânii viitoare, dar imaginea de mai jos deja sugerează destul de multe despre ce ne putem aștepta să vedem de la Huawei.
  9. LUX[LOFT] meant for rich, strong and abitious people.

  10. Medicii de la "Institutul de psihiatria Socola", din Iasi, vin in ajutorul celor care sunt debusolati. Acestia vor lansa o aplicatie gratuita care ii va ajuta pe cei care sunt in cautarea solutiilor. Practic, orice persoana care trece printr-o stare de depresie ori are o dependenta, este invitata sa completeze un chestionar, iar in functie de punctaj, respectivul primeste apoi o recomandare medicala prin SMS sau e-mail. Doctorii stiu ca in fata unui calculator oamenii dau raspunsuri mai sincere decat la o consultatie fata-n fata. Prima intrebare: "V-ati simtit trist, abatut, lipsit de speranta sau ca nu va mai bucura nimic in ultimul timp?" Aceasta intrebare are doua raspunsuri: da sau nu. Cand se bifeaza DA, apare o noua interfata cu o nota de la 1 la 10 prin care pacientul evalueaza intensitatea. Chestionarul online are un set de 11 intrebari. Acestea au fost elaborate de medici psihiatri si de psihologi. Cei care raspund primesc un punctaj de la specialist sub forma de email sau chiar o programare de urgenta la un psihiatru in cazul in care scorul obtinut trece de 80 de puncte. In cazul unui punctaj mai mic, de exemplu 25, este recomandat un consult la medicul de familie. Medicii spun ca prin intermediul acestei aplicatii oamenii pot sa primeasca ajutor inca de la primele semne ale unei depresii sau nu li se acutizeaza eventuale stari de anxietate, tulburarile de somn, nevrozele sau dependentele. Declaratiile medicilor, managerului si specialistilor IT care lucreaza la aplicatia cu pricina: Petronela Nechita, medic psihiatru spune urmatoarele: "Am urmarit sa atragem cat mai multi pacienti catre asistenta medicala psihiatrica, pacienti cu tulburari psihice care sunt inca stigmatizati de societate. Tulburari de tip anxiox, depresii, nevroze, dependenta de droguri, heroina." Gabriel Oprisanu, manager Institutul de Psihiatrie Socola Iasi: "Intrand pe site-ul Institutului de psihiatrie Socola sau pe adresa de Facebook a institutului, vor putea accesa si completa online acest chestionar." Aplicatia, spun medicii, are si rolul de a obtine cele mai sincere raspunsuri de la potentialii pacienti, care de obicei evita sa vorbeasca deschis la prima consultatie in cabinet. Andrei Francu, specialist IT: "Pentru pacienti e simplu, pentru ca vad progresul intrebarilor. Poate fi utilizata cu usurinta de oricine are minime cunostinte de utilizarea calculatorului sau telefonului mobil." Maine (data de 15 februarie, 2017), aplicatia va putea fi accesata gratuit din orice colt al tarii. SA SPERAM CA APLICATIA ISI VA ATINGE SCOPUL.
  11. interesant, am sharuit la o persoana, astept sa vad ce zice
  12. Care mai e treaba, activitate ceva pe forum?
  13. Salut! Dupa o intamplare amuzanta si niste palme de la admini primite zilele trecute, am decis sa va explic ce este desync-ul si cum poti abuza de el. Ce este si cum se produce desync-ul? Desync-ul este o desincronizare a caracterului in joc si are loc atunci cand lag-ul depaseste o limita normala. Cum iti dai seama ca ai desync? In primul rand, pe serverele B-zone, putem observa ca deasupra tuturor playerilor apar clepsidre ca si cum acestia ar fi AFK insa sunt foarte multe moduri prin care ne putem da seama ca avem desync. Atunci cand incerci sa intrii sau sa iesi dintr-un interior actiunea nu va avea loc. In cazul in care esti la volanul unui autovehicul, vei putea observa ca speedometr-ul/procentul de benzina ramane pe loc/dispare. In cazul in care esti la war si ai desync, ori astepti si te rogi sa ai noroc ca acesta sa treaca de la sine (in cazul meu desyncu-ul se potoleste de la sine) ori dai relog. Nu poti sa iei/dai damage. Cum poti rezolva? Lejer, daca inca nu ai primit kick de la vre-un admin, pur si simplu foloseste comanda /q apoi intra iar pe server. Daca problema persista, restarteaza PC-ul. Iar acum partea amuzanta, care mai alina monotonia. Cum poti abuza de desync? Daca esti in apropierea unei masini de politie atunci cand ai desync, nu ezita sa intrii in ea, aceasta nu va pornii intr-una, tastezi /engine iar si iar pana cand desync-ul se mai.. linisteste sa spunem si poti pleca cu ea. Unicul dezavantaj e ca aproape mereu nu vei avea posibilitatea de a observa obiectele, masinile, playerii de pe server, insa acestia o pot face. Sanctiuni: pana in prezent doar palme si kick. Risc de ban: none
  14. - Nume: Rospano - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Pachetul numarul 4. - Anunțuril dorit: Rospano cumpara Hotring A si vinde casa cu id-ul 309, pretul casei incepand de la 4,2kk negociabil. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Nu.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.