Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

xZeref

Member
 • Content Count

  684
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

150 Extraordinary

About xZeref

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 01/11/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Câmpulung Moldovenesc
 • Hobbies
  IT

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  5beritalpa

Recent Profile Visitors

1073 profile views
 1. xZeref

  Nick-ul tau: 5beritalpa Server: rpg1 Descrierea bugului: Mi-a disparut misiunea de la OG Loc de pe harta, nu mai pot sa fac misiuni la el. Chiar daca ma duc la el, nu pot sa dau F sa incep misiunea. Am intrebat admin si mi-a spus sa deschid acest topic. Screenshot(s): - EDIT: am rezolvat. se pare ca trebuia sa scriu /missions si sa o activez.
 2. xZeref

  Nick-ul tau: 5beritalpa Server: cred ca pe toate Descrierea bugului: daca folosesti un anim in apa, bara de oxigen creste si poti sa supravietuiesti sub apa la infinit. Screenshot(s): nu pot dovedi printr-un screen, doar printr-o filmare si nu am programe de filmat in PC, dar puteti incerca oricand.
 3. xZeref

  Ba bagatima si pe mn in clanu vostru, ma cheama 5beritalpa pe joc, va spal podeaua in HQ hai va rog eu.
 4. xZeref

  Fratimiu, tu spui ca ai incercat, dar acolo ai copiat codul de pe w3school, cel mai probabil. Incearca sa faci tu totul daca vrei sa te antrenezi. Tu ai incadrat poza intr-un buton, <button> default are un fundal si niste border setate de browserul tau. Incearca sa pui in css proprietati la buton in felul asta: #myBtn { background-color: transparent; border: none; } Da un reply daca ai rezolvat. EDIT: Mi-e greu sa cred ca ce vad acolo e facut de tine.
 5. Da, azi nu sunt waruri, le-a amant Kelbossu.
 6. Hai noroc flacai, sper sa ma inteleg cu balaurii de aici. si normal ca o sa fie.
 7. - Nume: xZeref - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): walden - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da - Alte precizări: sănătate la neamuri
 8. xZeref

  Gata i-am dat la toti, trebuie sa aveti incredere in mine, nu pot sa fac poza sau video pentru a dovedi pentru ca placa mea video este extrem de slaba iar la o singura poza sau video ar ceda imediat rezultand arderea PC-ului meu, iar prin urmare arderea locuintei in care stau si intr-un final chiar transformarea cartierului meu in scrum! Asa ca eu i-am dat si il provoc pe KELTON sa faca challengeu
 9. Nick:xZeref Level:30 Rank:3 As dori sa ma invoiesc de la:War Data activitatii:29.1.2016 Motivul: Merg la patinoar si revin pe la 9 si ceva acasa. A cata invoire pe aceasta saptamana este?:Prima Alte precizari: Poate revin la ultimul war, nu garantez.
 10. xZeref

  @@aLpaciNo94, fiind fiul meu te cunosc destul de bine, imi ascunzi cumva ceva? Apropo ca sa te luminezi si tu, ma refer la testele pentru aimbot, pe care le faca adminii folosind teamviewer pentru a te verifica de coduri.
 11. xZeref

  @@aLpaciNo94, si daca esti civil nu te poate lua la teste? Daca nu stii despre ce e vorba nu mai fa posturi aiurea, doar pentru +1.
 12. Salut, fac acest topic cu gandul ca poate un admin il va vedea si se va gandi ala propunerea mea. Tinand cont ca topicul cu propuneri pentru server se deschide foarte rar, m-am gandit sa fac topicul asta. Nu mi se pare corect sa iei ban pe toate conturile pentru "refuz teste". Poate ca ai avut o problema, ai avut marele ghinion sa ti se ia netul/curentul, sa iei crash pe samp, teamviewer si sa iei ban. Deja pedeapsa pentru refuzarea testelor e destul de mare, ma refer la interdictie. Mi se pare ca sunt destul de dure unele reguli. Daca aveti o alta opinie si credeti ca e bine asa, lasati un reply in topicul asta. Totusi as vrea sa aud si parerea ta, @Kelton.
 13. Nick: xZeref Level: 33 Rank:2 As dori sa ma invoiesc de la: Wars Data activitatii: 11.01.2016 Motivul: Nu sunt acasa, ma duc la patinoar. A cata invoire pe aceasta saptamana este?:1 Alte precizari: Sper sa o accepti, ai waruri relativ usoare.
 14. xZeref

  @@drE jR, ar fi ceva. Si asa deschide RPG4, ne apucam toti acolo.
 15. xZeref

  @@GF Maxim16, da, s-a dat rollback cam de ieri pe la ora 7 si ceva, inainte de waruri. @@Bodie, vorbeste cu dark sa te bage iarasi, a fost rollback.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.