Jump to content

Sezonul 2 de Maraton a început. Detalii aici

Cartea Recordurilor pe sa-mp a revenit. Mai multe detalii aici

KiNNd3R

Member
 • Content Count

  1521
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

217 Extraordinary

3 Followers

About KiNNd3R

 • Rank
  // KiNNd3R nu-i de calibru' tau //
 • Birthday 10/17/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.b-zone.ro
 • Yahoo
  RIP
 • Skype
  PM

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, Romania.

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG1 Nickname
  KiNNd3Rbaby
 • RPG3 Nickname
  Retired / Remember KiNNd3RBAZATU

Recent Profile Visitors

5833 profile views
 1. Nick-ul tău: Saint.KiNNd3R Rank: Detin minunatul rank 4 din 5. Nick-ul celui testat: dede1007 Punctaj (x/20): 0,5/3 - 19,5/20. Alte precizări: Welcome!
 2. Nick-ul tău: Saint.KiNNd3R Rank: Detin rank-ul 4 din 5. Nick-ul celui testat: Vehsoo Punctaj (x/20): 3/3. Alte precizări:
 3. Neața persoanelor frumoase mai puțin Replay si South. Ce faceti? ❤
 4. Nick-ul tău: Saint.KiNNd3R Rank: Detin rank-ul cu numarul 4 din 5. Nick-ul celui testat: Branel Punctaj (x/20): 3/3. Alte precizări: -
 5. Merci merci, o sa fac o aplicatie de nota mare ❤️
 6. Okey 😊 Imi raspunde c am fost tovarăși , până l-am înnebunit cu statusurile cu Abi de pe wapp 😂
 7. Uite bine, tu ce faci? Mai ai locuri in uS si pentru mine?
 8. Hopa cineva nu a fost cuminte... Hopaaa @Robica ce faci?
 9. Nick-ul tău: Saint.KiNNd3R Rank: Detin rank-ul 4 din 5. Nick-ul celui testat: Vial. Punctaj (x/20): 1,5/3 // 18.5/20. Alte precizări: Felicitari.
 10. Edit - Am gresit sectiunea.
 11. Nick-ul tău: Saint.KiNNd3R Rank: 4 Nick-ul celui testat: EmilZMF Punctaj (x/20): 3/3. Alte precizări: -
 12. Am dat simulare cu: Hitarashi Data simularilor: 04/30/2019 Weapon: Foarte bine! Materials: Foarte bine! Fishing: Foarte bine! Flying: Bine. Sailing: Bine. Alte precizări: Felicitari!
 13. Am dat simulare cu: WildStyle Data simularilor: 4.10.2019 Weapon: Foarte bine! Materials: Foarte bine! Fishing: Foarte bine! Flying: Foarte bine! Sailing: Foarte bine! Alte precizări: Felicitari si bine ai venit!
 14. KiNNd3R

  Dacă tu te simti ofensat si crezi ca am adus injurii asupra voastră te înșeli. Nu aduce în discuție alți developeri care au milioane de jucători si le oferă benefici pentru care merită să plătești. Voi vă vedeți developeri? Amuzant dacă este așa... Voi nu ati creat niciun joc, doar un server care are în jur de 2-3 mii de jucători zilnic. Dacă vă pasă de noi nu aveam update uri la luna, nu aveam staff incompetent sa faca ceva, nu aveam persoane cu 10 conturi pe sleep ca doar asa facem si noi 500 pe seara. A stai... vorbesc eu prostii si dau doar hate... Păcat ca nu sunt singura persoana care e de aceiasi parere ca si mine. Va bateti joc de noi prin update -uri si regulile modificate doar în favoarea voastră. În fine, B-Zone Games o sa isi faca primul joc ca doar sunteti developeri! Asteptam ceva unic si wow prin care sa ne arătați că va pasa si nu doar pentru a produce sume imense din acel joc. Aaa si inca ceva, asta nu-i un job ceea ce faci tu, fa o de plăcere prietene... Ca sigur o sa rămâi fără cașcaval cat de curând! Așa că pe viitor, înainte de a face ceva, fa o pentru întreaga comunitate si nu doar pentru "pay to win". Multumesc de intelegere "sefule" Kelton!
 15. KiNNd3R

  Cum sa dai 3000-4000 materiale in ziua 19 si 24? Asta chiar e bataie de joc, apoi vreti sa va cumparam PRO Pass ca sa faceti si voi niste banuti ca munca-i grea pentru persoanele ca voi... Lipsa de respect fata de cei care joaca aici, voi sa iesiti castigati ca pe restu da-i...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.