Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

KiNNd3R

Member
 • Content Count

  1553
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

246 Extraordinary

3 Followers

About KiNNd3R

 • Rank
  - /// -
 • Birthday 10/17/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.b-zone.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, Romania.

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG1 Nickname
  KiNNd3R][RTX2070

Recent Profile Visitors

6125 profile views
 1. Nick : KiNNd3R.PornHub Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 29.04.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecat in interese personale. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: -
 2. KiNNd3R

  Intereseaza-te sa vezi ca regula asta era acum 2 ani pe server, tati.
 3. KiNNd3R

  O decizie foarte buna, de luat in calcul pentru viitor si un rank 3+ minim intr-o pasnica pentru a intra in mafie.
 4. Nick : KiNNd3R.PornHub Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 23.04.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecat de acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: -
 5. Nick : KiNNd3R.PornHub Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 20.04.2020 Lipsesc din motivul: Plec la aeroport dupa cineva. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc!
 6. Nick : KiNNd3R.PornHub Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 10.04.2020 Lipsesc din motivul: Este ziua unui tovaras maine seara si nu pot ajunge la war. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc!
 7. Nick : KiNNd3R][RTX.2070 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 01.04.2020 Lipsesc din motivul: A intervenit ceva personal si nu pot ajunge astazi la war! Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Va doresc succes!
 8. Nick : KiNNd3R][RTX.2070 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 31.03.2020 Lipsesc din motivul: A intervenit ceva personal si nu pot ajunge astazi la war! Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Va doresc succes!
 9. Nick: Saint.KiNNd3R Nick-ul reclamatului: Mr.Crack Bara RPG: Motiv: DM Dovada: Alte precizări:
 10. Nick : Saint.KiNNd3R Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 27.03.2020 Lipsesc din motivul: Sunt la munca si nu pot ajunge... Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2. Alte precizari: Multumesc de intelegere.
 11. Nick : Saint.KiNNd3R Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 26.03.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecat de acasa si nu pot ajunge. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2. Alte precizari: Multumesc de intelegere.
 12. Arunca o privire la aceasta propunere, iar daca-ti place, lasa un +1. Multumesc.

   

 13. KiNNd3R

  Adaugarea unui sistem de pariuri pe server cu meciurile din viata reala. De exemplu, de vineri pana duminica seara pe cele mai puternice campionate din Europa ( Premier League, La Liga, Ligue 1, Seria A, Bundesliga si Liga 1). Meciurile sa fie selectate dupa intensitatea lor, gen "derby-urile" din acel campionat ( exemplu Bayern - Dortmund / Real Madrid - Barcelona / Lyon - Marseille) . Maxim 7 meciuri pe zi, in total pe 3 zile sa avem 20 de meciuri din campionatele specificate mai sus. In cursul saptamanii sa se aleaga meciurile din Champions League si Europa League. Metode de pariere: - Minim 5 meciuri pe bilet cu miza intre 1.000$ si 20.000$. - Meciurile sa aibe cotele de pe un site de pariuri ( flashscore / betfair etc.). - Cota minima de pe bilet sa fie de 5.00 si maxim de 25.00 pentru a nu strica economia server-ului. - Doar un bilet per cont. - Minim level 15 si 150 de ore jucate pentru a putea juca la pariuri ( evitarea de a pune mai multe bilete de pe conturi secundare ). Aici se poate discuta intre staff daca se stabileste sau nu un level minim. - Sa se poata combina meciurile de vineri pana duminica pe acelasi bilet. Comanda pentru a vedea biletul - /mybet Comanda pentru a vedea meciurile - /matches Comanda pentru a vedea biletele pierdute - /bethistory La acest sistem se poate crea un biz special, unde ne putem aduna si a face biletul de pariuri.
 14. Nick: SainT.KiNNd3R Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 13.09.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2 Motivul învoirii: Server-ul este mort si nu ma pot conecta. Alte precizări: In caz ca revine voi retrage si ma voi prezenta la war!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.