Jump to content

R a y a n

Donator
  • Posts

    1331
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About R a y a n

  • Birthday 12/25/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara

Previous Fields

  • Real name
    Rayan
  • RPG1 Nickname
    Rayan.

Recent Profile Visitors

5556 profile views

R a y a n's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

267

Reputation

  1. R a y a n

    Display Name: R a y a n Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): Fireman, orice legat de aceasta tema, simplu complex, nu conteaza. Text: meow (cu litere mari MEOW sau mici nu conteaza), sub nume RPG1 sau b-zone.ro, vedeti voi. Dimensiuni: Cum vreti voi. Alte precizări:
  2. du te dreacu ba ca nu mai dai un semn de viata

    1. R a y a n

      R a y a n

      Nu credeam ca va veni ziua in care sa nu fiu in lista da de prieteni de pe samp, m-a terminat psihic

  3. iesi ma /q

    1. Show previous comments  1 more
    2. ErwynOfficial

      ErwynOfficial

      Destroy, im gonna destroy u in molecules 

       

    3. R a y a n

      R a y a n

      Cyka blyat kurwa

    4. ErwynOfficial

      ErwynOfficial

      idi nahui spierdalaj 

  4. R a y a n

    T/C.. 5 creatii in atatea zilee.. Multumesc celor care si-au facut timp. Am sa o aleg pe a lui South Ome. Multumesc!
  5. R a y a n

    Pokerul face tot, frumos update.
  6. R a y a n

    Ti-am dat +1, mai astept creatii...
  7. R a y a n

    Ti-am dat +1, mai astept creatii.
  8. R a y a n

    Display Name: WG Rayan Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/336251-cerere-wg-rayan-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): Cop, Cops, orice legat de asta.. SWAT, SIAS, mascati.. sa fie cu tema politie. Text: Rayan, si eventual sub b-zone.ro sau b-zone community, nu stiu.. asta cu b-zone nu e obligatorie.. daca strica poza Dimensiuni: Cum vreti voi. Alte precizări:
  9. R a y a n

    asa da, frumos, elegant.
  10. R a y a n

    Am luat avatarul asta sa stii, am dat deja +1.
  11. R a y a n

    @, Cei care se plang pe aici, au castigat, nu doar au pierdut. Bineinteles ca sunt ture cand nu iti da nimic, exact ca in viata reala. Cand joci la spin iti asumi un risc, ca in viata reala. Aparatele nu sunt facute sa te imbogateasca. Sunt persoane care au bagat 5kk, au castigat 1kk si au pierdut 4kk. Asta ii logica lor. Vrei sa joci? Mergi pe riscul tau, fie ai noroc si iesi imediat cu banii dublati etc, fie ai ghinion si pierzi tot. Asta ii logica sistemului spin. Legat de marire, daca o sa se ajunga ca dintr-un 1kk sa faci 5kk, si asa mai departe, ma astept la un pool din partea voastra peste 6 luni cand va plangeti ca economia ii fut**a.
  12. R a y a n

    Va pune cineva sa va jucati daca tot vedeti ca pierdeti? Ati vazut cum sunt aparatele din viata reala? Alea sunt gherle adevarate, nu ce ii aici in joc. Incetati cu toate prostiile astea, vreti totul pe tava, hai de maine sa fie sansa de win 100%, sa ajunga o amarata de casa in lv 5kk... potoliti-va ca voi stricati comunitatea nu staff-ul. In viata reala cand joci la aparat si iti vine un dublaj, ii dai pana in 32 de lei, si de gandesti sa ii mai dai una sa faci 64 de lei, iti iei gherla si aparatul nu te lasa. Ce faci? Faci circ si protest? Potoliti-va si terminati cu toate prostiile astea.
  13. NU! Daca vrei ca jucatorii sa aiba sanse la functii, atunci sa intre in factiune pasnice si sa-si repare logul. Nu dand niste $$ fac un amarat de rank 3 si aplic la helper si-l iau. (Aici vorbesc de PRG3, unde cerintele nu sunt asa mari ca pe 1/2). Edit: Se poate observa ca in general toti care au votat cu da, sunt persoane cu fite, care ies din factiuni cu 3/3 ca injura. (Repet, nu am bagat pe toata lumea in "oala", am spus majoritatea). In general toti care au votat NU au fost care poate au avut la inceput un log slab, dar si l-au refacut prin munca, nu prin BANI.
  14. R a y a n

    Eh, n-am eu treaba cu RPG2, dar n-am mai ras de mult timp asa .. atata certuri pentru ce? Initiativa lui Undoo ii buna, a specizat CLAR ca nu esti obligat sa ii vinzi lui masina. Trebuie sa recunosc, ii om destept, stie cum sa faca banii, chiar daca este vorba despre un joc virtual. Nu inteleg de ce va ceratati atata. Vorba lui @@N i c o l a s, "dintr-un TOPIC de afaceri ați început o ceartă.."
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.