Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

zNoss ZEW

VIP
  • Posts

    1511
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zNoss ZEW

  1. Țzigane, lasa sanpu k ai si tu o varsta.

    1. Xilent ZEW

      Xilent ZEW

      da nu is eu pe contu' ala ba turbatule

    2. zNoss ZEW

      zNoss ZEW

      Ne reapucam si noi? Luam niste permise prin PD

    3. Xilent ZEW

      Xilent ZEW

      N-am cont adv ziq =))

  2. Nick: zNoss Level: 74 parca Mesaj: Va pup pe toti @DdS REY Vremea noastra a apus, mai lasa-i si pe alti baieti.
  3. Nick: zNoss Sugestie: Implementarea armurilor de tip king si altor arme gen rinata, sau lunara. Cu ce crezi că ar ajuta?: Ar fi frumos, ca in vremurile bune Alte precizări: Thx
  4. Ma bag si eu cu tovarasu' @LuiSpe combinatie :)). Ne vedem pe svr!
  5. Nume: zNoss Rang : 5 Dovada la /fdeposit sau /accept ticket: https://imgur.com/a/qxrszzV Link catre reclamatie(daca exista): Topic antrenamente.
  6. Eu as lasa liderii de pe serverele principale. Consider ca au mai multa experienta. Restul sa ramana r5 in factiuni.
  7. Da' ce ba, Skydoane, daca eu sunt pe legend list, sau tu, suntem morti? De ce mai postam? Hai sa tragem sicriu' pe noi
  8. Cand eram eu lider, erau si rank 4 la legende. Dar am editat si am scos rank 4 de pe legend list, deoarece nu sunt destul de vechi. Asteapta si tu rank 5, mai stai 2-3 luni si cere-i lui Alin sa te adauge pe lista. Pentru ca tu ai facut ceva pentru comunitate si chiar esti o legenda. Te salut.
  9. Pomohaci

    1. Show previous comments  1 more
    2. Krysty

      Krysty

      =))))))))

    3. zNoss ZEW

      zNoss ZEW

      Asa vorbesti cu fostul tau stapan?

    4. zNoss ZEW

      zNoss ZEW

      @Regenesis cere-i iertare stapanului tau zNoss.

  10. Nume: zNoss Rang: 4 Vreau in echipa: swat Motivul: Nu am timp de radar, vreau ceva actiuneeee Alte precizari: Mulțumesc anticipat!
  11. Infernass guest prost cum sa fie ma @PadEsublider in lspd a facut de ras factiunea

    1. Show previous comments  3 more
    2. zNoss ZEW

      zNoss ZEW

      Du te ma in cardanu meu. Cand mai facem un samp?

    3. GF Infernal

      GF Infernal

      N-am idee :)) poate dupa sesiune mai intru si eu pe RPG

    4. zNoss ZEW

      zNoss ZEW

      Prostane. Lasa-mi wapp tau in pvt

  12. Da-mi 100k si iti voi oferii gratuit, dar gratuit o ședință de consiliere.
  13. Ba baieti. Mai postati si voi. Nu s a mai postat de aproape 2 sapt. Ma dezamăgiți.
  14. Nick: zNoss *Rank: 3 *Nickul jucătorului reclamat: []darius *Levelul jucătorului reclamat: 22 *Motivul: Injurii *Dovezi (ss/video): https://imgur.com/a/2xkaaRu *Alte precizări: Un mic orfan.
  15. Record pe /confiscate? Laudator ca are 5k kg drugs, si din curiozitatea mea, m-am dus dupa Sebi si l-am lasat fara droguri de craciun. Paguba pentru el -1kk. ,,Cand te joci cu fundu' gol pe langa maciuca sculata''.
  16. Salut colegi. Aveti grija la aia din alte pd-uri care se cred zmei ca stiu regulamentul. Aseara l-am prins pe contra sens pe theweeknd liderul SFSI, i-am dat necomformare ordin de vreo 5 ori, deoarece nu a vrut sa coboare. La care vine unu din SFPD si cineva LSPD fost membru LVPD si imi spun mie ca nu e bine ce fac. Daca nu se comformeaza puteti sa ii dati wanted necomformare 3 zile la rand de o mie de ori daca nu coboara. Nu va luati dupa noobi care nu stiu regulamente. Explicatia membrului SFPD ,, nu ai voie sa dai wanted pe aceeasi dovada de 2 ori, daca ii iei in jail permisu, bine, daca nu il lasi". Nu asa seface treaba. Nu contează cine e, regulamentul e pentru toti. Si noi la randul nostru luam FW sau altele si nu zice nimeni, nimic. Multumim Tomita, foarte bun mod, am crezut ca e propunere. EDIT.
  17. Nick: zNoss Rank: 1 Vechime: 8 zile Sugestia: Ar fi o noua modalitate pentru rapoarte. Am observat de-alungul timpului ca multi membrii ai departamentelor de politie se plang ca raportul pentru SWAT este foarte divicil, datorita numarului mic de playeri pe lista de /wanted. Insa am sa vin cu niste propuneri/modalitati pentru membrii Police Departament la acest capitol. Propunerile vor fi in modul urmator: 1) Propunerea numarul I vine in felul urmator, membrii Police Department de rank 2, respectiv 3 SWAT sa poate face raportul jumatate wanted fara drept de predare, respectiv /arrest. Spre exemplu rank 2 SWAT are 40 de puncte, 20 /arrest, 20 wanted no drept, cine nu respecta acesta regula sa fie sanctionat cu Faction Warn pentru raport neindeplinit. 2) Propunerea numarul II. Membrii Police Department, sa intrebe pe /d membrii NG, respectiv FBI, daca pot merge dupa wanted-ul lor, raspunsul sa fie acordat de rank 4+, cine nu respecta regula- Faction Warn. Sau in cazul in care membrii PD/FBI de rank 4+ nu sunt on sa se intrebe pe /d: LVPD member zNoss: /d NG Pot merge pe wanted 5-6?x1 Acest lucru repetat de inca 2 ori, iar daca nu primesti raspuns sa poti merge facand un ScreenShot la chat. 3) Propunerea III, in intervalul 22:00-10:00 membrii Police Department sa poata merge dupa orice wanted. 4) Restructurarea echipelor in asa fel incat: Daca un membru SWAT sa zicem ca nu si-a terminat raportul si este Vineri, sa poata cere voie liderului/subliderului sa isi continue raportul pe parte Roads. 5) Propunerea numarul V, in care membrii PD sa poata merge din nou pe orice wanted fara drept de predare incepand cu rank 2. 6) Propun ca Infernus/NRG sa il poti folosii de la rank 2. Ar fi mai usoara prinderea suspectilor si ar aduce rapoarte mult mai numeroase in puncte. Alte precizari: Sper sa se inteleaga pana la urma ca noi suntem un departament, nu pasnici care stau doar la Radar. Multumesc si sper sa fiu sustinut.
  18. Ba tie o sa ti iau permisu' intr-o zi.

    1. PurpleKush

      PurpleKush

      Nu mai joc sa-mp de mai bine de jumate de an nebunuleee :)) 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.