Jump to content

Echipa B-Zone urează tuturor Paște Fericit!
V-am pregătit un Quest total special pe serverele RPG. Detalii aici

PresuPusu

Donator
 • Content Count

  1018
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

229 Extraordinary

1 Follower

About PresuPusu

 • Rank
  Iron Division

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In casa
 • Hobbies
  Fluieratu'

Previous Fields

 • Real name
  George
 • RPG1 Nickname
  PresuPusu
 • RPG4 Nickname
  Gavro

Recent Profile Visitors

3782 profile views
 1. PresuPusu

  Se postează pe forum?????? Ceva e putred in Danemarca, imposibil asa ceva
 2. PresuPusu

  Update 3#. Mi s-a întâmplat iar sa nu pot întra în cp cu mașina. De aceasta data la jobul car jacker. Asta s-a întâmplat după ora 5,cand se face refresh la server. Poate aceasta este cauza. Nu am retestat dacă problema persista și după vreun relog.
 3. PresuPusu

  Am facut si cursele de seara. Problema nu a mai avut loc . Nu stiu care a fost baiu prima data. Daca se mai intampla o sa deschid alt topic in cazul in care il inchizi pe acesta. Apropo, daca vorbesti cu Bobo, ii poti te rog readuce aminte de lista pe care i-am trimis-o? Mersi in avans.
 4. Nick: PresuPusu Level:70 Rank:3 Mă învoiesc de la: WAR Data activităţii: 22/04/2019 Motivul: Nu sunt acasa toata ziua, vin marti, las pe sleep. A câta învoire pe această săptămână este?: Prima Alte precizări: Succes cred, e nevoie Nu mai e cazul, avem vacanta.
 5. PresuPusu

  @Adi007Am retestat pe 3 curse de arms si din LS si din SF. Au mers toate de data aceasta. Am retestat si pe 3 curse de drugs si in SF si in LS. Ma gandeam ca are legatura cu locatia poate. A mers sa intru in drop. Ma gandesc sa nu fie ceva legat de intervalul orar ca eu lucram dimineata acolo dupa cum vezi. O sa incerc sa reiau bugu dupa ora 2 si pana in 8, poate are vreun impact in intervalul acela orar.
 6. PresuPusu

  @Adi007 Nu am facut nimic. Aveam 0 wanted. Am dat work /+3 stele. Am dus dropu, m-am intors cu masina la crackhouse, au trecut 5 minute am dat work iar +3 stele -6 wanted, duc la drop. Nu merge. Am zis eh, cine stie , s-o fi buguit. Relog si incerc iar, si tot asa de 3 ori. Si cum ziceam nu e prima data. Nu stiu neaparat daca doar la drugs mi-a facut asa dar am impresia ca si la arms. O sa incerc si la arms acum si revin cu update.
 7. PresuPusu

  Nick-ul tău: PresuPusuServer: RPG1Descrierea bugului: Dupa ce ajungi la numarul maxim de stele nu te mai lasa sa termini livrarea. Stiu sigr ca am incercat si cu arms si facea la fel . Acum eram cu drugs. Cand iau prima data 3 stele e ok. Dar la a 2a livrare deja nu ma mai lasa. Nu cred ca trebuie sa am maxim de stele. Cred ca nu trebuie sa am nicio stea ca sa ma lase sa livrez.Screenshot (s): Am incercat reloguri multiple chiar si modpackul l-am schimbat de 2 ori. Nu e ceva ce tine de mine.
 8. DRUM BUN CU TRENU

  1. Eileen
  2. Krysty

   Krysty

   Ce ai cu baiatul de ii raspunzi asa in sictir?

 9. PresuPusu

  @ScreaMMBonus
 10. Nick: PresuPusu Level: 70 Rank: 3 Mă învoiesc de la: WAR Data activităţii: 18/04/2019 Motivul: Am niste treaba seara si sunt plecat. A câta învoire pe această săptămână este?: 1 Alte precizări: Spor la war, filmati codatii si mergeti si voi mai grupati.
 11. PresuPusu

  Nume: Migos[rock.star] Rank: 2 Suma depusă: 5.000$ (+5.000 bonus) Data şi ora depunerii: 13/04/2019 - 23:18 Motivul: Poate fi extras din - Evidenta war 12/04/2019. ScreenShot: https://imgur.com/RONyVyO Alte precizări: Am pus eu pentru el ca i-a pierdut la poker pe toti
 12. PresuPusu

  Nickname: PresuPusu Clan Rank: 1 Motivul cererii de demisie: Nu ma place Emilia Alte precizari: Ar trebui sa ma placa.
 13. PresuPusu

  Cand iti plac modurile dar habar nu ai cum sa le folosesti.
 14. PresuPusu

  @MyhaiCCUTu esti un om al legii si te ocupi de gambling?? Rusine acestui sistem de justitie! La inchisoare cu tine ! Huaa
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.