Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CBN Luka

Member
  • Posts

    1314
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CBN Luka

  1. Ce om rau....

    M6tyMLz.png

    1. eB PANDAHERE

      eB PANDAHERE

      abuz de prostie post

  2. Tip de factiune: ol fecsans Sugestie: Consider ca regulamentul este bun insa propun urmatoarea adaugare: "Este premisa demiterea unui sublider actual si adaugarea unuia nou [oricand si de cate ori vr] daca persoana in cauza poseda vagin si dvs, [liderul] ati futut-o in ultima saptamana. *ATENTIE: regula nu se aplica daca aveti sub 5cm de penis sau ati dat cumva la cacau si nu la gaura de aur*
  3. Te rog frumos sa-mi faci felatie!

    1. TakiSilentTSA

      TakiSilentTSA

      ceai cu mn vr batae

  4. Fie ca lumina sarabatorilor sa va lumineze in cur si bucuria sarabatorilor sa va penetreze sufletele de muritori! La multi ani romania (cu "r" mic) , la multi ani tiganilor de pretutindeni! 

  5. Tip de factiune: t0ate Sugestie: Sa se poata da sublider ca pe vremuri pe 1kk sau pe 5 euro ca de cand sunt adminii astia 4 atat de atenti nici afacerile ilegale nu mai merg. Nu exista evolutie fara coruptie, lasati liderii sa vanda functia de sublider!! #Lideriiaudrepturi #swntcetateaneuropeansiamdrepturi #hashtagcacat
  6. Nick: Clitoris Level: am luat ban pentru abuz de prostie Factiune: - Mesaj: pupii!
  7. @eB L U C A Z ELEFANTUL KIAesti pe langa subiect mane, citeste deasupra ta ce se mai scrie:))
  8. @InvisionAi potential dar crede-ma ca n-ai nimic in cap. Citeste ca am mai strecurat adevar prin comentarii.:) p.s. mai pune mana pe cartea de sociologie, poate intelegi anumite fenomene pe care altii le duc la nivel de distractie personala. Prosti sunt multi si prea usor de influentat. Niste cuvinte goale rastoarna cei mai grei oameni de pe comunitatea asta.:)) Mi-a facut placere! Multa sanatate iti doresc!
  9. Felicitari! Sper sa va fie de folos, mult succes!
  10. Trist este ca multi nu fac diferenta dintre fictiune si realitate. Am spart un singur cont ca n-au picat 100 de conturi pe sistemu de reclama:))) Clasic pentru jucatorii de samp, USOR DE INFLUENTAT, cautati topicurile mele din vara trecuta, aceeasi manipulare functioneaza. Toti luati ce vi se ofera fara sa cercetati!:)) Sper ca poate ati inteles ceva din asta Pe mine nu ma intereseaza "reputatia" si respectul unor oameni mediu educati sau slabi emotional. Nu vreau si nu am vrut sa demonstez nimic, observ si eu reactile oamenilor si notez poate ma ajuta pe viitor.:) Un lucru e cert, pomana naste monstrii!
  11. Pai ai dreptate ca mai bine nu, sincer am luat-o pe campii cu jucatul de samp, insfarsit ma simt si eu un om liber si nu robul unui joc care trebuie sa munceasca zilnic ca sa primeasca muie cu luniile. O sa-ti ajunga sa-ti iasa sampu pe nas si tie mai tarziu. Multa sanatate iti doresc!
  12. Nu am pierdut functia. A fost alegerea mea sa pun o demisie in care sa-mi exprim prea colorat opinia fata de o situatie. Daca voiam s-o tin crede-ma ca o mai duceam cum am dus-o si pana acum.
  13. Nu-mi pare rau pentru ce am facut. Este un joc care n-a meritat atentia cuvenita, tratati-l ca atare. Ma voi concentra mai departe pe studii si nu pe furat cum se presupune, succes celor care vor sa-si intemeieze o familie din samp! Mi-a parut bine de cunostinta!
  14. Multumesc frumos, sanatate multa si succes ! Nu incercam sa va fac de rahat sunt doar simple observatii din viata cotidiana de admin. Nu ti-o zic in nume de rau dar vezi ca nu sunt singurul "nelegiuit" din acel staff.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.