Jump to content

zMateias

Member
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About zMateias

  • Birthday 08/04/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stratford-Upon-Avon , UK
  • Hobbies
    Fuck the rest

Contact Methods

  • Skype
    mateias.andrei1

Previous Fields

  • Real name
    Andrei
  • RPG1 Nickname
    zMateias

zMateias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. zMateias

    Multumesc frumos! Multumesc de sfaturi. O sa le iau in considerare.
  2. zMateias

    UP:
  3. zMateias

    Multumesc. Apreciez. Avatars: Signature:
  4. zMateias

    Nick: zMateias Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/TWNj7Jd Tema (In caz ca nu exista o imagine): Audi , Cars Text: - Dimensiuni: 150x300 sau 150x250 Alte precizari: Multumesc frumos.
  5. zMateias

    Blur-ul este invatat de mine, nu am urmarit niciun tutorial, tot ce am invatat legat de Photoshop, a fost invatat personal. Stiu ca mai am de invatat, insa, pentru moment, nu prea am mai avut timp de Photoshop. Avatars: Signature: Logo:
  6. zMateias

  7. zMateias

  8. zMateias

    @eS Bogdan Uite , la asta m-am referit : Ceasul din dreapta a fost inlocuit cu data ( Dupa fiecare restart la gamemode).Cand porneam gamemode-ul in localhost nu se inampla asta,dupa ce l-am urcat pe host a nceput sa apara asa.
  9. Salut ! Ma declar scripter si am o problema care ma "bate foarte tare" , am lucrat la un gamemode , iar cand il urc pe host se intampla ca atunci cand ma loghez pe server , apare in stanga sub chat , data ( Ex : 03-12-2014) dupa un timp dispare dar este inlocuita cu ora de pe server adica acolo in dreapta dispare ora si apare data de sub chat.Am sters si textdraw-ul din GameMode , degeaba , voi ce parere aveti ? Sper sa ma puteti ajuta sa rezolva aceasta problema.Pentru cei ce nu au inteles , o sa revin cu un print screen , pentru a clarifica problema.Multumesc.
  10. zMateias

    Multumesc mult.Sper sa ne intelegem!
  11. zMateias

    Nick-ul tau:MrHippie Prenume:Andrei Varsta:16 Locatia:Stratford-Upon-Avon ,United Kingdom Ocupatie:Studens Jocul(rile) preferat(e):League of Legends , San Andreas Multi Player Hobby-urile tale:IT-ul. O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Salut ! Ma numesc Marian Andrei , sunt stabilit in M. Britanie , sunt o fire deschisa , prietenoasa , glumeata si foarte responsabila.Sper sa ne intelegem. De unde ai aflat de B-Zone Community?:Stiam de mult de aceasta comunitate. Alte precizari?:Desi , nu am niciun prieten pe aceasta comunitate , sper sa imi fac foarte repede cativa.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.