Jump to content

Cutiuta

Member
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

About Cutiuta

  • Birthday 08/13/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cluj-Napoca
  • Hobbies
    ǝןǝʇnıʇnɔ

Previous Fields

  • Real name
    Andrei
  • RPG Nickname
    Cutiuta.Boschetar

Cutiuta's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

7

Reputation

  1. Nick: Cutiuta.Boschetar Rank: Soldato La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): Activitate Data la care nu poti veni:12.03.2017 Lipsesc din motivul: Sunt la lucru toata duminica Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Duminica placuta!
  2. Nick :Cutiuta.Boschetar Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :02.03.2017 Lipsesc din motivul: Sunt rupt dupa o zi de munca. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Imi cer scuze ca am facut asa tarziu invoirea, mai devreme am ajuns acasa. Mersi! ps: ma pun la somn
  3. Saraciile astea pesediste de Teleorman ar trebui rase de pe fata pamantului, parjolite cu foc in frunte cu DRACnea. Felicitari lui Darkking pt. rabdare ca a stat o gramada de vreme rank 4 in timp ce jegosu asta aducea pe altii care nici n-aveau treaba cu factiunea sa-i puna rank 6. Felicitari inca o data, meriti Liderul! Si mersi pt cadoutul de martisor - Clear FW ps: si AsSasiNn merita sa fie pe lista candidatilor, in fine.
  4. Saraciile astea pesediste de Teleorman ar trebui rase de pe fata pamantului! ps - oamenii lui DRACnea https://i.imgur.com/JDaIg2S.png *tupeujegos

  5. Deci putem vota de pe site fara sa intram in joc?
  6. Vrei sa mergi in Avispa Coffe? Succes mai departe!
  7. Gata ba nu va mai tot certati de la un joc.
  8. Speram sa fie Dani Mocanu - Razbunarea pe soundtrack.
  9. Ieri am facut un pas micut dar important spre atingerea obiectivului nostru principal (SF portocaliu): - nu ne-am luat spawnkill.
  10. Cand ma apucasem de b-zone pe la sfarsitul lui 2012 si multa vreme dupa aceea, il admiram pt. lvl lui, avea cel mai mare lvl de pe server. Nu l-am cunoscut foarte bine, am fost colegi in Paterno in 2013, era un tip linistit. Dumnezeu sa-l odihneasca!
  11. Ba de ce n-ati dat atac sa-i spargem p'ajtia?
  12. Bine ati venit dragilor! Faceti-va comozi, simtiti-va ca acasa.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.