Jump to content

Maleko

Member
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

About Maleko

  • Birthday 01/02/1995

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/MalekoMAGIC

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pascani
  • Hobbies
    Football

Previous Fields

  • Real name
    Axxi
  • RPG Nickname
    Xpertt

Maleko's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

1

Reputation

  1. Pentru cei ce vor skin mod.Sa imi ziceti daca va merge.Mie imi merge,l-am probat. link: http://www8.zippyshare.com/v/iZdR8lu4/file.html
  2. Nickname: Big.Smoke Level-ul detinut: 52 Factiunea din care faci parte: El Loco Cartel Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Multumesc!
  3. Pentru toti mafeotiii din El Loco Cartel care au San Fiero sub talpa
  4. Felicitari pentru war-urile de astazi!Sa o tinem tot asa!
  5. Ce pot sa iti zic inafara de : SA-TI MANANC COLIVA!
  6. Nick :Invictus Rank :1 Motivul invoirii:Am ora de condus de la 13:00. Datawarului la care nu poti veni :12.08.2016 Alte precizari : Bafta la turfuri.
  7. Nick: Big.Smoke Level: 51 Rank: 1 Activitatea la care ma invoiesc: War Data: 12.08.2016 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 2/2 Motivul: Am ora de conducere la scoala de soferi. Alte precizari: Bafta la war-uri!
  8. Nick :Invictus Rank :1 Motivul invoirii:Imi pare rau dar am ora de condus si nu pot ajunge. Datawarului la care nu poti veni :8.08.2016 Alte precizari : Bafta la war.
  9. Nick: Big.Smoke Level: 51 Rank:1 Activitatea la care ma invoiesc: War Data: 09.08.2016 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul: Am ora de conducere categoria B. Alte precizari: Bafta la war-uri!
  10. Nick:Big.Smoke Level:51 Rank: 1 Activitatea la care ma invoiesc: war Data: 02.08.2016 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul:Am ora de conducere. Alte precizari:Bafta la war-uri!
  11. Nick: Big.Smoke Level: 51 Vârstă (reală): 21 ani Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 2 ani. Poză cu /stats: http://imgur.com/a/bSQSd Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar pentru a ajuta,in special playerii cu nivel mic sa se acomodeze pe acest server de Samp.Deasemenea,promit sa fac event-uri si multe alte surprize. Ce intenționez să fac pentru jucători: Repet,ii voi ajuta in special pe cei cu nivel mic sa se acomodeze iar pentru cei cu nivel mare voi pregati multe surprize placute.
  12. Nick:Big.Smoke si Invictus Rank:51 si 42 Vreau sa ma invoiesc de la:war Motivul absentei: Avem ora de condus la scoala de soferi. Data activitatii:27.07.2016 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2 Alte precizari?: Am bagat o cerere pentru amandoi deoarece avem acelasi cont de forum.
  13. Nickname:Invictus Level-ul detinut:42 Factiunea din care faci parte:Vietnamese Boys Voi respecta regulile prezentate mai jos?:Da. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?:Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?:Da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Bafta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.