Jump to content

KHAppa

Member
  • Posts

    586
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KHAppa

  1. utzanu rupe stilul ca de fiecare data. Ai un +1 de la BHC.
  2. Bosorogi, ruginiti de la un capat la altul. Aruncand cu mouse-ul prin camera ca sa se miste tinta dintr-o parte in alta a monitorului. Jucatori cu experienta.
  3. Dacă e tot host d-ala gen eMag... Îl muta degeaba...
  4. Daca am net si curent, poate pot să intru. Până atunci astept.
  5. Si care e problema, foametea se mai rezolva, clutch-uri de calitate vezi mai rar. ??
  6. Mai bine puneai clutch-ul meu de pe Mirage 1v4 si ziceai că e al tau.
  7. Sper ca nu e planul în care te duci după țigări și revii peste 3 săptămâni.
  8. Hai noroc bai alimanarilor. Intrati si voi la war ca nu va pica mainile daca stati 45-50 pe un joc. @edit: cele mai misto waruri, si cand eram 10 vs 30 fara fvr era mai misto .
  9. @@VremDreptateDA, imi pare rau sa aud asta Lub3nitz@ (r0yal) Castigam si noi o runda in seara asta?
  10. Nick-name: [F4L]kiNNNDer Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 29/11/2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: Ma duc acasă si ajung după ora 21 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1 Alte precizari: Bafta la war
  11. Hai noroc. Bine v-am gasit, rău am nimerit. De azi înainte ne numim Alimănești. BHC se reunește
  12. E Roast-ul lui Leo Doroftei, si la fiecare inceput de Roast e pusa regula asta: " Ala care se supara, ma-sa-i curva". E interesant faptul ca fiecare are un cuvant de spus despre ceilalti care stau jos si isi pregatesc replicile. E foarte misto chestia asta.
  13. Asroth facea d-astea: "primul care moare e gay" "Ala care se supara ma-sa-i curva": https://youtu.be/B69rmM-6AN4
  14. In liceu mi se zicea Confutacios. La Bucuresti e ceva gen "Winter is comming!" Maine e luni, "cea mai frumoasa zi din saptamana". xD
  15. Pai s-a lasat linistea dupa ce ai lasat liderul. Cred ca mai frecam menta pana o sa avem activitate sau pana o sa termine vdt cu turfurile.
  16. @@South Cokemeister, nu mai posta warurile de ziua urmatoare ca fiind obligatorii, daca nu intrati nici unul cu rank 6+. Foarte mare prezenta astazi, tot asa, sa speram ca maine suntem si mai putini.
  17. Iesi acasa bai Aly. Jale pe tras. Sper ca diseara nu ne culcam pe o ureche si luam si noi cateva runde(de preferat un war), am auzit ca VDT s-a chitit pe noi.
  18. Bine ati venit, rau ati nimerit. La locul asta ii zice mafie, dracu stie cum a supravietuit. Luam si noi o runda diseara?
  19. @@South Cokemeister, aolo bai giani, a venit si vremea ta sa iei lider @, ma invoc singur din vid. Am venit p-aicea sa invoc caricea gen.
  20. ZERGLINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!! Sper ca joci cu Jax la waruri .
  21. @@BestiaL ZEW, m-am enervat un pic la warul ala cu bratva, unii ne-am chinuit sa mergem rambo si sa caram warul(sa facem scor)... altii mergeau in ei si mureau... Am avut "noroc" : (kinnnder aici) @edit: zerglineg e nab
  22. Pentru birdi zis si pasarel sau pasarica, sa traiasca 1000 de ani. https://forum.b-zone.ro/topic/287589-windows-10-ecran-negru-dupa-alttab-black-screen-after-alttab/
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.