Jump to content

Adii S4F

Member
  • Posts

    384
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Adii S4F

  1. @@HaoS I S4F I, ESTI RANK 1 BAA ! ASSOCIATE !
  2. Adii S4F

    Seara buna ! Ce faceti bai baieti ? Duda asta am auzit ca e Commander acuma, mare greseala.
  3. Adii S4F

    Dumnezeu sa-l odihneasca ! Nu am avut nicio tangenta cu el, dar din auzite stiu ca era un baiat cuminte, pe treaba lui.
  4. @@HaoS I S4F I, ba frate imi aduc aminte, acu' vreo 2 ani...Aveai casa in LS si mi-ai dat intr-o seara infernus-ul tau sa ma plimb.Habar n-aveam eu atunci de samp, ma jucam la misto mai mult.. Dar n-am uitat gestu'
  5. Salut baieti ! Bine v-am gasit.
  6. Adii S4F

    @@Amerykanu GOLANEx, bafta mai departe Amerykanu !
  7. Adii S4F

    Nume:Adii. Facțiune:Paramedics Mesajul tău:Felicitari Anotimp.
  8. Adii S4F

    Salut baieti, sunt nou pe aici. Cu majoritatea deja ma stiu, insa sper sa ma inteleg cu toti.
  9. Nick:[AT]Adii. Level: 60 Factiune: Civil Ce doresti sa le spui:Tot respectul pentru generatia de aur !
  10. Imi pare bine ca am avut parte de asa colegi dar orice inceput are si un sfarsit.Sper ca n-am suparat pe nimeni cu nimic dar mereu am vrut sa va ajut si sa va indrum spre bine insa nu am suportat niciodata oamenii lingusitori si mereu am spus asta, poate prin asta am si suparat una lume, dar asta este. Multumiri speciale lui FiraTM pentru accept si lui Andrei_G pentru sustinerea mea pana la rank-ul atins, va sunt indatorat. Aveti grija de voi, o seara faina in continuare. Multumesc Theo, ai grija de George ca-i baiat calumea. @@AT AndreiG, multumesc pentru tot ! Bafta cu facultatea si sa ajungi ceva bun in viata.
  11. Nick: [AT]Adii. Rank: 5 - Captain Am dat test cu: [uV]CosminGeorge Data testului: 04.07.2016 Admis / Respins: Admis. Rezultatul la proba teoretica: 1/3. Rezultatul la proba practica: 7/8. Alte precizari: Destul de bine pentru inceput, bafta ! Welcome !
  12. @, nu credeam ca este posibil Frumos anunt NR. @@SRB AbRaKaDaBrA, sa-ti dea Dumnezeu sanatate. @, si din cate-mi aduc aminte tu ai luat si kick parca.
  13. Pacat ma, mare pacat... Atat am avut de spus, restu' se deduce. @@FlorinG, mai taci ba limbarita din gura aia.
  14. Un paste fericit si sa ne auzim cu bine ! Numai bine !
  15. @, bafta mai departe, nab ! Ce sa zic, mai rar asa vorbaret ca tine, m-ai intrecut si pe mine...
  16. @@Lucian2 nWo, bafta mai departe, Lucian. Te asteptam inapoi. :>
  17. Nick:[AT]Adii. Rank:4 Am dat test cu:ExpR. Data testului:28.03.2016 Admis / respins:Admis Rezultatul la proba teoretica:2/3 Rezultatul la proba practica:8/8 Alte precizari:Asteapta decizia finala.
  18. Adii S4F

    @@Valad, foarte frumos, multumesc ! Astept si alte creatii.
  19. Adii S4F

    Nick:[AT]Adii. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Logo Link către ultima cerere făcută : http://forum.b-zone.ro/topic/329287-cerere-adii-logo/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/Ro3UMqB Tema (In caz ca nu exista o imagine):Police (LVPD) Text:Ca cel din poza, in loc de Ghost sa fie "Adii." si in loc de SFPD sa fie LVPD. Dimensiuni:Ca cel de acolo. Alte precizari:Ma intereseaza in special efectu' acela de girofare, as vrea sa iasa frumos.
  20. @, este mult mai greu sa urmaresti decat sa fii urmarit.Pune-te tu in locu' nostru si dupa sa spui asa ceva.
  21. @, interesante sugestii, insa dupa parerea mea la 2 nu sunt multe cazuri in care avem nevoie de avioane si nu prea ne ajuta mult...Ai dreptate la 3, o licenta se suspenda foarte greu acuma. Sugestii bune, frumoasa aia cu spartu' rotilor, s-ar mai reduce numaru' de "mafeoti". Ai +1 de la mine. O seara faina
  22. Adii S4F

    @, multumesc ! Astept creatii in continuare.
  23. Adii S4F

    Nick:[AT]Adii. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Logo Link către ultima cerere făcută : http://forum.b-zone.ro/topic/329228-cerere-adii-semnatura/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/Ro3UMqB Tema (In caz ca nu exista o imagine):Police (LVPD) Text:Ca cel din poza, in loc de Ghost sa fie "Adii." si in loc de SFPD sa fie LVPD. Dimensiuni:Ca cel de acolo. Alte precizari:Ma intereseaza in special efectu' acela de girofare, as vrea sa iasa frumos.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.