Jump to content

Dr Knife

Member
  • Posts

    599
  • Joined

  • Last visited

About Dr Knife

  • Birthday 12/29/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Romania , Bucuresti
  • Hobbies
    Afacerile :X

Previous Fields

  • Real name
    Emil

Dr Knife's Achievements

Regular

Regular (8/14)

11

Reputation

  1. Nume in joc: Dr.Knife Level: 30 Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : De 3 ani Factiuni precedente : F.B.I , School Instructor, News Reporter, The Cuneo Family, The Stracci Family, The Barzini Family, Tow Truck Company, Rank-ul ultimei factiuni : Rank 4 ( Tow Truck Company) Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am retras o vreme. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in School Instructor De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca Hitman Agency este dupa parerea mea cea mai frumoasa factiune. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta factiune se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani. Silentios, curat si fara martori. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore Nickname-uri anterioare : MadeMan Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/OzGUt Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Din cauza ca am avut contu spart. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Multumesc.
  2. Dr Knife

    Salut reporteri!
  3. Nume in joc: Dr.Knife Level: 30 Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva Factiuni precedente : School Instructor , Tow Truck Company , The Cuneo Family x2 , The Stracci Family x2 , News Reporter x2 Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu mai ajungeam la antrenamente pentru ca ieseam tarziu de la liceu. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4- School Instructor De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc de foarte mult timp sa intru in Hitman Agency , deoarece nu am fost niciodata si doresc sa vad cum este in aceasta agentie. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Ageny rezolva contracte , este o agentie de assasini. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore Nickname-uri anterioare : MaDeMaN Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Stats - http://imageshack.us/photo/my-images/41/samp000ec.png/ Detective skill - http://imageshack.us/photo/my-images/141/samp001nl.png/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 .. DM Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc.
  4. Nume in joc: Dr.Knife Level: 30 Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate Factiuni precedente : School Instructor x2, News Reporter x2 , The Stracci Family , The Cuneo Family Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru ca am ramas fara un indrumator. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 (School Instructor) De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca vreau si eu sa vad cum este viata de asasin. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu eliminarea unor "tinte" pentru o suma de bani . Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore Nickname-uri anterioare : MaDeMaN Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: ScreenShot (/stats ,skill detective + /time) Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 Warn Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Chiar daca nu o sa fiu acceptat , iti multumesc mult pentru timpul acordat. Mi-as dori mult sa intru in aceasta factiune.
  5. Noapte buna all! Daap Server down
  6. Neatza. Nu erea nevoie sa postezi aici Krysty1
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.