Jump to content

Picciotto siLvEr

Member
  • Posts

    923
  • Joined

  • Last visited

About Picciotto siLvEr

  • Birthday 06/16/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Constanta
  • Hobbies
    Nimic interesant. Tu ?

Previous Fields

  • Real name
    Mihai

Recent Profile Visitors

6054 profile views

Picciotto siLvEr's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

19

Reputation

  1. Picciotto siLvEr

    Noapte buna, ma duc la som. Bafta ! Ne vedem maine !
  2. Picciotto siLvEr

    intra in joc sa imi dai givekey de la inf sa fac mats Salut, ce mai faceti? Prima mea zi in barzini si facusi un best :>
  3. dai ba drumu de pe sv. Banatil careva.

  4. Picciotto siLvEr

    Cel mai prost FPS care l-am jucat de-alungul Q4 2010 - Q3 2011. Tot ce faci in acest joc este sa omori mai multi AI, dupa care darami o usa (sau 2 usi) impreuna cu ceilalti coechipieri, si urmeaza o urmarire de masini in care armele nu au recul aproape deloc. Cel putin asta e parerea mea, un joc foarte prost care nici nu se compara cu Call of Juarez 2, care l-am jucat cu cea mai mare placere.
  5. Picciotto siLvEr

    Voi raspunde la filmele tale cu inca un filmulet : ))))))))))))))))))))))))))))))) SUPERB!
  6. Picciotto siLvEr

    Nume in joc: miGu3L Level: 32 Varsta(reala): 15 Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : Din septembrie, 2010. Fac 1 an cat de curand, dupa inceperea scolii. Factiuni precedente : School Instructor, The Cuneo Family, News Reporter, The Barzini Family, Police Department, The Paterno Family, The Stracci Family, National Guard, Fireman/Paramedic. Rank-ul ultimei factiuni : 2. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe la venirea noului lider. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 aka Sublider News Reporter. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur agentiei deoarece mi se pare ca aceasta este foarte unita, membrii sunt specialisti in ceea ce fac si am de unde invata, si as putea sa ajut agentia aratandu-mi indemanarea la anumite arme. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Consider ca aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor, adica asasinarea nefericitilor care au contracte pe capul lor, dar si perfectionarea membrilor in ceea ce fac. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 5 si 6 ore, uneori si mai mult. Nickname-uri anterioare : Nu am avut. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/41493670942734166712.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, cineva a facut o gluma proasta cu /ad de pe contul meu.. poveste lunga. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Singura data cand am fost banat a fost in seara in care cr_style1 (nu mai stiu exact numele) a banat tot serverul, dar evident nu a fost vina mea. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Multumesc. O zi buna.
  7. Picciotto siLvEr

    Frumos, felicitari ! Ai un + de la mine. @Manuel - Al lui enduro e mult mai frumos, ce-ai facut tu acolo e doar sa dai cu bastonu' in toate partile.
  8. Picciotto siLvEr

    Salutare dragii mei, scuzati-mi inactivitatea din ultimele zile dar am avut ceva probleme in familie si n-am putut face cerere de inactivitate. Acum m-am intors, dornic de F/P
  9. Picciotto siLvEr

    Nu e facut de tine. Are IP-ul serverului pe care este facut la description si la titlu Se-Tv.
  10. Picciotto siLvEr

    Nu prea.. Doar la HQ Corleone cand se bateau baietii intre ei Tu ?
  11. Picciotto siLvEr

    Nu-i asa?
  12. Picciotto siLvEr

    Nesimtiti ma, ce sa le faci.
  13. Picciotto siLvEr

    Eu mi-am luat o dozica de cola de la magazin dar am terminat-o... pacat.
  14. Picciotto siLvEr

    Noi bine, tu ?
  15. Picciotto siLvEr

    Pofta buna.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.