Jump to content

BlueAngel

Member
  • Posts

    1573
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BlueAngel

  1. BlueAngel

    Se pare ca eu va trebuii sa va parasesc. Iimi pare bine ca am stat cat am stat, dar cand esti incojurat de buti ca cei din Red e clar... El fuge din zona war trage si dupa ma filmeaza numai pe mine cand trag ca sa ma apar. Oricum nu-si mai au rost scuzele, atata timp cat n-ai cu cine, iar butii incep sa domine server-ul. Bafta tuturor. spor in continuare cu factiunea.
  2. BlueAngel

    Buna dimineata... Ce faceti baieti?
  3. Nume in joc: BlueAngel Level: 28 Varsta: 16->17 Sex: Masculin De cat timp jucati pe server? : August 2011 Factiuni precedente : News Reporter, The Cuneo Family, The Stracci Family, Federal Bureau of Investigation, The Paterno Family, The Stracci Family, Federal Bureau of Investigation, The Paterno Family, Federal Bureau of Investigation Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am retras. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 3 in Federal Bureau of Investigation De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc de mult sa fac parte din aceasta factiune si ma consider apt pentru a fi parte din ea Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu indeplinirea contractelor, adica un agent primeste misiunea de a asasina pe cineva anume. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : intre 1-4 ore depinde de zi Nickname-uri anterioare : -- Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/VVR8zdC Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 ( l-am primit cand eram la inceput pe server si nu stiam bine regulile) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Am fost banat o singura data in urma unei neintelegeri cu Gabb Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.
  4. BlueAngel

    Bine ai venit in aceasta comunitate. Sper sa te simti bine pe B-zone.
  5. Neatza ( ( Eu is obosit mort. Ce mai ziceti? mdY, posibil sa fie asa. niciodata nu se stie, dar ma intreb acum de ce toate femeile is asa cum sunt ...
  6. Nu le consider pe toate proaste. dar unele chiar ma enerveaza si imi pare rau ca le-am cunoscut. ma gandesc totusi si la vorba aia. In spatele unui barbat puternic, sta o femeie puternica. ma gandesc, ce sta in spatele unei femei puternice?
  7. Buna searaaaaaaaaaaaaaaaaaa casa moara fetili. Ce-i atata spam aici. doar ce faceti, ce nu faceti... Dezvoltati si voi un subiect. Eu stau in seara asta mai tarziu, cel putin asa cred. daca e vreun mdy, sau vreun Rambo pe aci... Propun sa vorbim despre fete. cineva zicea ca toate femeile sunt c***e . Voi ce parere aveti?
  8. Bai nab-ule, cand imi faci aia? Neatza tuturor. Mda, aseara o panarama totala, server down, forum down. Rambo nicaieri.... mie imi arata 450/600 constant, cand intram pe server imi scria connecting, si connecting statea zile si nopti. Incercati mai putin spam pe aici (ma refer la , ce faceti, am plecat, am venit).... mdY nab.
  9. 1. Welcome tuturor. 2. Da mdY, te-am parasit. mi-am gasit alta nevasta. 3. Sincer nu prea avem un subiect de discutie din cate vad.... 4. Scuze ca nu prea intru, traiesc o poveste ce se repeta cu fiecare zi ce trece, trezesc->scoala/treaba->obosit->pat-> nu am timp nici sa respir. 5. Astept sa veniti pe aici cu un subiect. 6. Maine seara sedinta la 21:00
  10. Daca iti iese un caine in fata nu trebuie sa te intorci deloc, asa cum tu te intorci asa si el se intoarce. daca e in lateral si treci la 4-5 metri de el, mergi mai departe fara sa fugi, mergi calm. Daca iti iese in fata nu fugi in alt sens sau alte chestii. il privesti in ochi si apoi el pleaca. sau suni pe cineva vine cu bata si-i da in cap . sau poti sa-ti iei de aia cu electrosocuri de pe net si se sperie doar cat aude. Am plecat si eu, ne auzim diseara. Nu mai faceti event-uri prostesti pe server, cum a facut Hank, acum se ia foarte usor ban.
  11. Daca vorbim de ala, ala nu stiu de ce s-a dus la Romanii n-au talent. 1. N-am inteles de ce toate tarile au copiat asta cu talentu, bine mi-a placut in Norvegia parca, la norvegienii au talent a participat un roman care cred ca a avut sanse mai departe in viata (ma refer la oferte pentru un post de munca) care in Romania nu le-ar fi avut. 2. Nu inteleg de ce ii primeste pe toti care se duc acolo... nu fac si ei o selectie, ala parca zici ca-i dupa o supradoza. Referitor la Eminem de Romania, Adrian Tutu nu merita aceasta titulatura, pe care Andra i-a atribuit-o, cand ea nu stie nici cum o cheama dapoi muzica.Daca esti cantaret nu inseamna ca stii multa muzica. 3. Acum vorbind despre topic-u lu mdY. Consider ca Romania se duce in sant din cauza lui Basescu, insa tot noi suntem cei care nu facem nimic. De atata timp de cand este Basescu la putere nimeni nu a facut nimic, pana acum. Nu cred ca noi ne-am revoltat ca sa schimbe prim-ministrul, ne-am revoltat ca sa plece el. Cei care protestau pasnic erau batuti in dube si Basescu era la munte. Asta e Romania si n-o sa fie niciodata altfel pentru ca asti-as romanii, majoritatea tigani, needucati si alte chestii legate de bun simt. Cine a trecut granita tarii stie ce inseamna si la ce ma refer.
  12. BlueAngel

    Buna venit pe B-zone. Sper sa te distrezi.
  13. Neatza tuturor. Ce faceti? Welcome celor noi.
  14. Zici de mine ca ii acuz pe altii de ce fac eu. Dar defapt vorbesti de tine. Am zis cu totul altceva, ai inteles cu totul altceva.
  15. Si crezi ca daca s-ar fi protejat cei de la Rockstar (ar fi stat cu prezervativu pe cap toata viata, protejati nu?) si un hacker le-ar fi spart serverele si si-ar fi luat GTA-u, crezi ca ti l-ar fi dat si tie? cand tu puteai foarte frumos sa dai 200 de roi pe el. nu e chiar asa cum zici tu. Stiu ca Rockstar nu se compara cu NASA, dar atat iti zic daca n-ar fi vrut sa fie piratizati lua atitudine.
  16. Nu ne certam, insa noi mereu am fost de pareri diferite, aproape in fiecare domeniu. Cu dedicatie pentur Rambo : ACTA nu ne ajuta cu nimic, orice ai zice Rambo. O intrebare pentru tine, la care tot nu mi-ai raspuns: Daca acum ai avea de ales intre sa descarci un film, de pe un tracker si a cumpara filmul? De exemplu in BluRay sa zicem. Ce faci? Si vreau sincer. logic ca oricine ar lua gratis. nu conteaza ca-ti permiti sau nu. Daca cei de la Rockstar de exemplu, ar vrea ca nabu de mdY sa nu descarce si sa nu joace GTA IV atunci pe langa jocul pe care s-au chinuit sa-l faca atat timp, ar face un program care atunci cand jocul ar fi piratat sa se stearga anumite fisiere, ar face foarte usor un astfel de program in comparatie cu ce fac pentru jocuri. El stie ca traieste din cauza pirateriei. Unii il descarca ca un fel de "review" sa vada daca-l cumpara sau nu.
  17. E cam nab rambo... N-am inteles de ce in fiecare post te repeti cu acelasi lucru? si nu se scrie "iar din nou" filologistule. Daca tot te crezi destept macar adu dovezi ca e asa cum zici tu. in ultimele 3 post-uri ai scris cam acelasi lucru doar ca ai reforumulat. Normal ca toata lumea vrea pe GRATIS, e logic. nu cred ca tie daca ti-as da un iphone4s acum pe gratis mi l-ai plati dublu doar pentru ca tu nu vrei sa iei gratis. Si daca vrei sa vezi ce inseamna Cinematograf in Romania du-te, se vede ca n-ai mai fost de mult.
  18. Daca filme nu vezi decat o data la o luna, de jucat intri asa cand imi mai bat joc de tine, atunci tre sa faci ceva. scoala nu-ti place, adica iti place dar nu prea inveti tu asa. ramane /wank-u. O data ce ala care a scos/jocu/filmu lasa lumea sa-l pirateze logic ca e legal. Nu mi se pare corect un singur lucru, acesta de a fi monitorizati, mi se pare o stupiditate. Cred ca, confunzi Romania cu alte tari. in Romania e plin de tigani si n-ai unde sa te duci. M-am dus o data cu ai mei colegi la cinema si ce sa vezi, faceau tiganii panarama acolo ca la ei acasa, noroc ca erau putini. Filme de inchiriat? unde? la 38? unde gasesc in Romania filme de inchiriat ca acum ma duc poa' sa fie si in capatu celalalt de tara. CIus. El e pe legale ma, ceva maraciuca si de astea. Lasa-l ca-i nab, el zice acum asa da abia astept sa-i vad mutra daca se accepta ACTA, adica daca intra in vigoare. Noapte buna, m-am culcat si eu..
  19. BlueAngel

    Ideea e dementiala, imi place acea combinatie cu portalu', pasul realitate si gaming. Cei drept cam asa suntem si noi cand suntem in fata PC-ului conectati rau de tot. Faina ideea, locul unde ai filmat in realitate e bun insa in game puteai continua filmarea in Groove undeva. In legatura cu "descurcatu si experienta" ai mai multa experienta decat multi altii, chiar daca filmarile sunt facute in SA:MP si nu in Real Life, e un inceput. un singur lucru nu-mi place, mesaju de final "Feel the B-zone in your Life" e mai mult o trimitere la ceva de genu : stai toata ziua si joaca SA:MP si nu mi se pare corect, adica totusi poate ca unii nu ajung sa se plictiseasca de jocuri, gaming, atat multiplayer care nou romanilor ne place ca putem injura in voie, eu unul m-am cam saturat de PC. Te-ai descurcat bine. Mult succes in continuare
  20. Daca tu stai toata ziua si faci /wank nu inseamna ca asta fac toti. nici la porn nu o sa te mai uiti. Nici eu nu mai joc jocuri in disperare dar nu vreau sa incep sa cumpar filme, pentru ca la filme ma uit si nu cred ca e altu mai dependent ca mine. Nu mi se pare corect sa cumpar filme, bullshit.
  21. Man eu sincer m-as fi dus da stau la tara si trebuia sa merg 100 de km pana la Galati in oras sa protestez ca m-as fi dus, da n-aveam cum. Mi se pare corect, eu unu nu cred ca e necesar. parerea mea e ca ACTA e doar alta chestie de fatada ca sa poata ei circula banii mai usor. daca-ti controleaza tot ce faci nu mai poti vedea ce fac ei so.... Da mdY e nab
  22. Raport de activitate, numarul 1, intocmit de Profesional Staff BlueAngel Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 0 Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 7 : http://www.2shared.com/file/Vn9_-vxF/killsi.html Punctaj pentru criminali arestati: 41 : http://www.2shared.com/file/yOrHdVVW/arrest.html Punctaj pentru produse aduse la Armoury F.B.I.: 0 Punctaj TOTAL: 48 Mentiuni ● Raportul de activitate a fost intocmit in perioada 05.02.2012 - 11.02.2012
  23. Orice ar fi tot prietenu meu nab ramai. http://www.google.ro/imgres?q=me+and+my+retarded+brother&um=1&hl=ro&sa=N&biw=1280&bih=909&tbm=isch&tbnid=e4bscLt2Dg0jjM:&imgrefurl=http://www.bootsandsabers.com/index.php/weblog/permalink/indeed&docid=N4aCAcdcvFXPjM&imgurl=http://www.bootsandsabers.com/images/uploads/1911884506_48b6c29aed.jpg&w=500&h=400&ei=5bQ2T6j_BsqLswaI1-y8DA&zoom=1&iact=rc&dur=175&sig=112665560969828154432&page=1&tbnh=128&tbnw=168&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=94&ty=53 Fanii tai sunt si fanii mei, fanul meu drag. Adjunt la ce ma?
  24. Cius baieti si fete(FantomA) si nabi(emptY si R.Rambo). Eu nu prea am avut timp sa intru pe server. intru diseara, azi am fost plecat la olimpiada de dimneatza de la 7. Cius, ma duc sa dau zapada ca sa poata parca lumea.
  25. Neatza. Phantom si eu fac la fel ca tine, doar ca nu consider ca acum ar trebuii sa dau 350 de roni pe mouse-u ala. S-a enervat din cauza mea, dar ii trece cat ai zice R.Nabmo. Cius, eu ma duc la scoala dupa 3 zile de stat acasa.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.