Jump to content

Scenox

Member
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Tony

Recent Profile Visitors

220 profile views

Scenox's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

2

Reputation

  1. Nick: Scenox Rank: 2 Data la care nu poti veni: 19.10.2015 Doresc sa ma invoiesc la (war) Lipsesc din motivul: Probleme personale Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): Alte precizari: Lipsesc doar la warul de la 8:00-8:30, Multumesc.
  2. Nick: Scenox Rank: 2 Data la care nu poti veni: 15.10.2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Sunt bolnav si nu prea sunt in stare sa stau mult la PC. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc. Sper sa ma fac bine repede.
  3. Nick: Scenox Rank: 1 Data la care nu poti veni: 10.09.2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: La mine in oras se organizeaza anual un concurs de a urca pe munte (Muntele Magura) iar eu sunt in organizare si pana pe la ora 20-21 nu pot pleca pentru ca trebuie pregatite probele. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 0/2 Alte precizari: Scuze Deea, poate ajung macar la vreo doua waruri dar nu promit. Bafta la waruri.
  4. Scenox

    Nick: Scenox Rank: 1 Nick-ul celui reclamat: G3org3GTN Level-ul celui reclamat: 12 Motivul reclamatiei: Injurii. Dovezi (screenshot/video): http://imgur.com/K2JEGFI Bara RPG a celui reclamat:
  5. Nick: Scenox Rank: 1 Data la care nu poti veni: 29.09.2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Am o problema personala. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 0 Alte precizari: Deea, scuza-ma este o urgenta, sper macar sa pot sa vin macar la un war din cele 3.
  6. Scenox

    Nick : Scenox Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): antrenament Data la care nu poti veni : 27.06.2015 Lipsesc din motivul: Sunt plecat in oras. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 0 Alte precizari: Merci.
  7. Scenox

    Nick : Scenox Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 19.06.2015 Lipsesc din motivul: Am terminat scoala si am vorbit cu colegii de acuma 2 zile ca mergem sa sarbatorim. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 0 Alte precizari: Stiu ca este primul war dupa mult timp dar chiar nu pot ajunge. Multa bafta va doresc.
  8. Scenox

    Nick : Scenox Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 19.06.2015 Lipsesc din motivul: Am terminat scoala si am vorbit cu colegii de acuma 2 zile ca mergem sa sarbatorim. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 0 Alte precizari: Stiu ca este primul war dupa mult timp dar chiar nu pot ajunge. Multa bafta va doresc.
  9. Scenox

    Nick : Scenox Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 03.05.2015 Lipsesc din motivul: Am o problema personala, de aceea nu am prea intrat in aceste doua zile. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Multumesc.
  10. Scenox

    Nick : Scenox Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): Sedinta. Data la care nu poti veni : 30.05.2015 Lipsesc din motivul: Sunt plecat la antrenament. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Cred ca una. Alte precizari: Merci, bafta.
  11. Scenox

    Nick : Scenox Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 27.05.2015 Lipsesc din motivul: A intervenit ceva acuma pe moment. Imi pare rau, totusi s-ar putea sa intru, sper sa termin pana la 21:30. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta e prima. Alte precizari: Multumesc frumos si imi cer scuze.
  12. RPG 1 --> Vand primul TURISMO de pe server(59k km) si INFERNUS 6k km, astept ofertele voastre, aici sau in PM.

    1. GF Ionut

      GF Ionut

      Esti nebun.

    2. Scenox

      Scenox

      Ca-ntotdeauna.

  13. -- Nick: Scenox -- Level: 21 -- RPG Barul personal: -- Numele altor participanți (dacă există): Deia si DJCobra -- RPG Barul participanților: -- Tipul interviului: Simplu. -- Am citit şi am luat la cunoştintă regulile prezentate mai sus si le voi respecta. -- Alte precizări: Multumesc.
  14. Nume: Syc. Rank: 1 Număr de comenzi efectuate: 81+ Număr de teste date: 0 Punctaj per total (comenzi + teste): 81 Zile inactive cu cerere: 0 Link către raport: http://imgur.com/a/DWCxC
  15. Nume: sYc. Raport de activitate numarul: 4 Rank: 1 Număr de comenzi efectuate: 100 Număr de teste date: 0 Punctaj per total (comenzi + teste): 100+0=100 (stiu matematica ) Zile inactive cu cerere: 0 ("nula") Link către raport: http://imgur.com/a/RQUJ8
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.