Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

eB MiHai350T

Member
 • Content Count

  416
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 Impressive

5 Followers

About eB MiHai350T

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 08/15/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava
 • Hobbies
  Sportul in special.

Previous Fields

 • Real name
  Mihai
 • RPG2 Nickname
  mihai350t

Recent Profile Visitors

754 profile views
 1. eB MiHai350T

  Nickname: MiHai350T Nivelul detinut + rangul in factiune: 88, Rank 5. Dovada cu /FDEPOSIT: https://imgur.com/UC8YxjL Motivul pentru care eu am donat: Vreau sa sprijin factiunea. Alte precizari: O zi buna!
 2. Nume (real): Mihai Varsta: 17 ani. Nume in joc si rank in factiune: MiHai350T, rank 5 Cate ore poti juca pe zi?: 1-2 De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): As dori sa ajut dezvoltarea facțiunii, intrucat este factiunea in care mi-am petrecut foarte multe timp si vreau sa o fac sa arate bine cu jucatori seriosi care sa se tine de treaba. Consider ca in acest mod putem sa transformam factiunea aceasta in mai bine. In alta ordine de idei, consider că mi-am pus amprenta destul de bine pe activitatea factiunii in perioada de pana acum si as mai vrea sa contribui, după pauza din aceasta functie. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Consider că sunt mai experimentat decat ceilalti, având undeva la 840 de zile in aceasta factiune, unde am deținut funcția de tester mai bine de 400 de zile si intr-un timp am fost chiar responsabil pe testeri, unde am dat sfaturi la randul meu celor cu functia de tester. Aceasta vechime, cred eu, ma ajuta sa cunosc foarte bine unii jucatori si cum sa ii abordezi in diferite cazuri. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa spun ca pot ajuta factiunea in mai multe moduri. Treaba mea de tester e sa trec printr-un filtru mai serios jucătorii acceptați de lider. Consider că atunci când stii pe cine ai in factiune ti-e mai usor sa lucrezi cu membrii respectivi, stii ca te poti baza pe ei si iti ofera siguranta. In alta ordine de idei, cu cat jucatorii sunt mai seriosi, factiunea se dezvolta mult mai repede. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern, Informatii si Ghidul Incepatorului. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Normal, ce se strica se plătește. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat!
 3. eB MiHai350T

  Propun un sistem de loterie. Fiecare jucator sa aiba posibilitatea sa puna un bilet la loterie ca in viata reala. Spre exemplu sa poti juca la 5/40, 6/49 sau Joker. Pretul biletului sa fie intre, sa spun: 10.000$-50.000$ (sau in functie de cum credeti voi), iar castigurile sa fie mai mari, intre 100.000$-500.000$ spre exemplu. Bineinteles premiul cel mare fiind 500.000$ daca ai nimerit toate 5 numerele la 5/40 spre exemplu sau toate 6 la 6/49. Daca ai nimerit 4 la 5/40 sa primesti spre exemplu 250.000$ etc. Banuiesc ca stiti cum functioneaza sistemul de loterie in viata reala. Consider ca propunerea mea ar aduce un update destul de major si original al serverului. Sistemul actual este unul destul de comun cu premii foarte mici pentru vremurile economice actuale.
 4. eB MiHai350T

  Propun un sistem de loterie. Fiecare jucator sa aiba posibilitatea sa puna un bilet la loterie ca in viata reala. Spre exemplu sa poti juca la 5/40, 6/49 sau Joker. Pretul biletului sa fie intre, sa spun: 10.000$-50.000$ (sau in functie de cum credeti voi), iar castigurile sa fie mai mari, intre 100.000$-500.000$ spre exemplu. Bineinteles premiul cel mare fiind 500.000$ daca ai nimerit toate 5 numerele la 5/40 spre exemplu sau toate 6 la 6/49. Daca ai nimerit 4 la 5/40 sa primesti spre exemplu 250.000$ etc. Banuiesc ca stiti cum functioneaza sistemul de loterie in viata reala. Consider ca propunerea mea ar aduce un update destul de major si original al serverului. Sistemul actual este unul destul de comun cu premii foarte mici pentru vremurile economice actuale.
 5. eB MiHai350T

  @AT AdyWTF va asteptam in TTC pe RPG2, sper sa facem treaba buna, da sa fii atent ca avem un slogan aici pe 2: "Te tractam din functie".
 6. eB MiHai350T

  » Nick: MiHai350T » Rank: 5 » Data: 21.07.2019 » Am dat test cu: RDC47 » Test practic:(x/3) : 2/3 » Test teoretic:(x/3) : 0/3 » Rezultat final: Admis
 7. » Nick: MiHai350T» Rank: 5» Data: 13.07.2019» Motivul invoirii: Sunt plecat. Pana acum era inchis topicul. Acum am apucat sa fac invoire. 
 8. eB MiHai350T

  eB eB eB vine iara, vine iara si te ia Numai oameni de-o suta de kile Daca dau un telefon toti vin pentru mine Frumos ca mai este activitate pe aici.
 9. Nume (real): Mihai Varsta: 17 ani. Nume in joc si rank in factiune: MiHai350T, rank 5 Cate ore poti juca pe zi?: 1-2 De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): As dori sa ajut dezvoltarea facțiunii, intrucat este factiunea in care mi-am petrecut foarte multe timp si vreau sa o fac sa arate bine cu jucatori seriosi care sa se tine de treaba. Consider ca in acest mod putem sa transformam factiunea aceasta in mai bine. In alta ordine de idei, consider că mi-am pus amprenta destul de bine pe activitatea factiunii in perioada de pana acum si as mai vrea sa contribui, după pauza din aceasta functie. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Consider că sunt mai experimentat decat ceilalti, având undeva la 630 de zile in aceasta factiune, unde am deținut funcția de tester mai bine de 350 de zile si intr-un timp am fost chiar responsabil pe testeri, unde am dat sfaturi la randul meu celor cu functia de tester. Aceasta vechime, cred eu, ma ajuta sa cunosc foarte bine unii jucatori si cum sa ii abordezi in diferite cazuri. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa spun ca pot ajuta factiunea in mai multe moduri. Treaba mea de tester e sa trec printr-un filtru mai serios jucătorii acceptați de lider. Consider că atunci când stii pe cine ai in factiune ti-e mai usor sa lucrezi cu membrii respectivi, stii ca te poti baza pe ei si iti ofera siguranta. In alta ordine de idei, cu cat jucatorii sunt mai seriosi, factiunea se dezvolta mult mai repede. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri):Regulament intern, Informatii si Ghidul Incepatorului. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Normal, ce se strica se plătește. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat!
 10. » Nick: MiHai350T» Rank: 5» Data: 31.05.2019» Motivul invoirii: Sunt plecat, nu pot intra pe calculator.
 11. eB MiHai350T

  » Nick: MiHai350T » Rank: 5 » Data: 26.05.2019 » Am dat test cu: [x].Kristi72 » Test practic:(x/3 0/3 » Test teoretic:(x/3 0/3 » Rezultat final: ADMIS. Felicitari!
 12. eB MiHai350T

  » Nick: MiHai350T » Rank: 5 » Data: 23/04/2019 » Am dat test cu: AndreWT » Test practic:(x/3 0/3 » Test teoretic:(x/3 0/3 » Rezultat final: ADMIS. Felicitari!
 13. Nume (real): Mihai Varsta: 17 ani. Nume in joc si rank in factiune: MiHai350T, rank 5 Cate ore poti juca pe zi?: 1-2 De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): As dori sa ajut dezvoltarea facțiunii, intrucat este factiunea in care mi-am petrecut foarte multe timp si vreau sa o fac sa arate bine cu jucatori seriosi care sa se tine de treaba. Consider ca in acest mod putem sa transformam factiunea aceasta in mai bine. In alta ordine de idei, consider că mi-am pus amprenta destul de bine pe activitatea factiunii in perioada de pana acum si as mai vrea sa contribui, după pauza din aceasta functie. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Consider că sunt mai experimentat decat ceilalti, având undeva la 540 de zile in aceasta factiune, unde am deținut funcția de tester mai bine de 300 de zile si intr-un timp am fost chiar responsabil pe testeri, unde am dat sfaturi la randul meu celor cu functia de tester. Aceasta vechime, cred eu, ma ajuta sa cunosc foarte bine unii jucatori si cum sa ii abordezi in diferite cazuri. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa spun ca pot ajuta factiunea in mai multe moduri. Treaba mea de tester e sa trec printr-un filtru mai serios jucătorii acceptați de lider. Consider că atunci când stii pe cine ai in factiune ti-e mai usor sa lucrezi cu membrii respectivi, stii ca te poti baza pe ei si iti ofera siguranta. In alta ordine de idei, cu cat jucatorii sunt mai seriosi, factiunea se dezvolta mult mai repede. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern, Informatii si Ghidul Incepatorului. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Normal, ce se strica se plătește. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat!
 14. eB MiHai350T

  @eB Alin bine ai venit!
 15. eB MiHai350T

  La mine e invers.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.