Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Spargo VIP

Member
  • Posts

    480
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Spargo VIP

  1. Salutare baieti! Felicitari @@South Zhao! Nu stiu daca ma mai stie cineva de pe aici, dar am intrat sa vad ce mai e, sa vad daca mai e Aure lider, am intrat pe youtube la mine si m-am uitat la videoclipuri... Ce vremuri frumoase erau Aveti grija de voi, va pup si va respect ! Scuze ca am postat aici...
  2. Baaa, scuze ca n am venit zilele astea la waruri, chiar n am știut ca se baga săptămâna ăsta. O sa intru maine, chiar îmi pare rău !
  3. @, cand strang 20 de voturi o sa va anunt daca este sau nu virus.
  4. @, Nu mai scrie ca se duce linkul si nu mai vad astia http://steam-wallet-code.com/?click=4662d7
  5. Salutare ! Astazi va prezint o modalitate de a face bani pe steam. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe linkul acesta si acolo o sa va apara "Your unique link : ", acela este linkul dumneavoastra unde se strang voturile. Linkul meu este acesta: http://steam-wallet-code.com/?click=4662d7 Dau vote back celor ce-mi lasa linkul lor in comentarii !
  6. Un vot aici, va rog ! http://steam-wallet-code.com/?click=4662d7 Multumesc anticipat !
  7. Numele / Nickname: Spargo[VIP] Rang / Rank:1 Motiv / Reason: Antrenamente. O sa incerc sa ajung la ultimul war. Imi pare rau ca fac invoire din prima, dar i am zis lui Sky care e treaba... Data warurilor / Date of the wars: 07.12.2015 Numărul total de învoiri / Total number of pass requests: 0
  8. @@South Aure, Aurica, cum sa-ti zic eu... Acum am intrat si eu pe forum sa vad ce mai e, nu ca nu l as mai fi frecventat de cand m-am lasat, dar intru rar si acum am vazut ce s-a intamplat.... Sincer, imi pare foarte rau pentru tine, avand in vedere cat ai muncit, dar nu ai ce face pe acest server. Crede-ma, eu m-am lasat, cu greu, dar m-am lasat. Te sfatuiesc s-o faci si tu. Gandeste-te ca viata e mai importanta, incearca in locul acestui timp in care te joci samp sa iti gasesti alt ceva de facut.... Nu prea are rost sa-ti pierzi zilele pe jocul asta. Si eu eram la fel, stii bine, dar am remarcat asta dupa ce m-am lasat. Ce sa-ti mai zic eu tie, chiar nu mai stiu. Chiar imi pare rau ca ai pierdut liderul, ala era mai toata averea ta... Atat am avut de zis, te pup !
  9. Salut, Pimps ! Am venit sa vad ce mai e pe aici. Am vazut de mult ca ati luat LV-ul si vreau sa va felicit ! Snr.... Ai luat iar ban, te-as injura, dar n-o pot face pe forum. Avem grup pe wapp, nu e problema asta. Oricum dupa atata timp te-au prins si pe tine iar . Dark, stai linistit, chiar daca au iesit atatia sunt sigur ca tot o sa faci fata. Va pup pe toti si va respect !
  10. Azi, 17.10.2015 am decis sa ma las de samp. De ce am luat aceasta decizie? In ultimul timp, nu stiu daca ati observat, dar nu mai puteam sa intru sa fiu activ. TImpul meu personal din viata a fost ocupat cu alte lucruri care imi vor asigura un viitor, nu intr-un joc, ci in viata de toate zilele. Imi pare rau ca am ajuns la asta, dar aleg sa fiu cineva in viata reala decat intr-un joc. Eu va urez succes si voua atat pe plan virtual cat si pe plan real, sa aveti parte numai de castiguri si sa ramaneti uniti ! Va pup si va respect !
  11. Azi, 17.10.2015 am decis sa ma las de samp. De ce am luat aceasta decizie? In ultimul timp, nu stiu daca ati observat, dar nu mai puteam nici sa intru la waruri. TImpul meu personal din viata a fost ocupat cu alte lucruri care imi vor asigura un viitor, nu intr-un joc, ci in viata de toate zilele. Imi pare rau ca am ajuns la asta, dar aleg sa fiu cineva in viata reala decat intr-un joc. Eu va urez succes si voua atat pe plan virtual cat si pe plan real, sa aveti parte numai de castiguri, sa luati LV-ul si sa ramaneti uniti ! Va pup si va respect !
  12. 17.10.2015 - Ma retrag de pe aceasta comunitate. Bafta sa aveti in toate cei care ati mai ramas !

    1. Show previous comments  7 more
    2. Showy

      Showy

      nnnnnuuuuuuuuuuuuuuu te lasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    3. Spargo VIP

      Spargo VIP

      Ryak, te iub, tinem legatura pe wapp :*.

      Dowsky, pastrez averea. Raman civil, las contul asa.

      Ana, ma las. Nu mai am timp.

       

      Va pup si va respect !

    4. Cypher ZEW
  13. Ce poti face cu un update frumos si putina imaginatie.

  14. Am si eu putina imaginatie fratii mei de pe front?
  15. Acum începe smecheria. Să anunţi conducerea ca nu pot ajunge mai mereu la primul war sa nu avem probleme. #lvlssfmov #spvulturiipestanca
  16. @@South Aure, am vazut asta . Revin data viitoare sa moara toti post hunterii de ciuda, nu ma face pe mine nimeni. Cand imi pun ceva in cap asta fac ! Noapte buna, Aure ! Noapte buna, TTC !
  17. @@South Aure, timpul nu-mi prea permite, dar o sa incerc sa revin. Te-as ruga sa ma anunti cand mai deschizi aplicatiile, tocmai ce am fost demis din SP acum o ora.
  18. Salutare TTC ! Ce mai faceti, cum o mai duceti ? Vreau prin acest post sa-l felicit pe Aure pentru ca si-a recuperat averea lui pe acest server si sa incerce sa tina de lider cu tot ce poate de acum inainte cum a si facut-o pana acum ! Am postat aici pentru ca voi inca mai sunteti o familie pentru mine, sper ca si eu pentru voi. Sigur o sa primesc suspend, dar asta e. O seara buna TTC !
  19. @, nu pot ajunge la toate warurile.... sper sa ajung la ultimul ies la 9 de la liceu, scuze.
  20. Eu sunt de părere ca toate ar trebui adaugate/modificate, deoarece orice update aduce un plus al lui. Dar nu toate odată, ci pe rând, eventual după numărul de voturi. Eu sunt de părere ca toate ar trebui adaugate/modificate, deoarece orice update aduce un plus al lui. Dar nu toate odată, ci pe rând, eventual după numărul de voturi.
  21. Daca nu deschideţi topicul de invoiri pana la 7 bag demisia.
  22. Frumos civil. Caut factiune, propuneri?

  23. Gata, am fost demis. Va pup si va respect pe toti si va multumesc pentru atmosfera placuta de care am avut parte in aceste 3 luni !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.