Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AIM KenZy

Member
  • Posts

    978
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AIM KenZy

  1. Nume: [AIM]KenZy Rank: 1 Tipul de pachet: 4 Anunţul: Caligula's Casino, afacerea cu ID-ul 114, are pretul de intrare de 50$ pana in data de 24 aprilie. Succes! Anunţurile publicate (dovada): https://postimg.cc/gallery/TPB9nZN/3288add3 Alte precizări: Pe chatul factiunii, la primele pachete, am scris "dau pachet x/10"
  2. - Nume: Kenzy. - Primul rand: News Reporters recruteaza jucatori activi si seriosi. Va asteptam cu o aplicatie cat mai corecta pe RPG! - Al doilea rand: - - Dovadă: https://postimg.cc/Whbmjbvn /// https://postimg.cc/w7fXB8xd - Data publicării: 19.04.2022 - Tema anunţului: Recrutare - Bara RPG a jucatorului: - Alte precizări: -
  3. Nume: KenZy Rank: 5 De ce dorești această funcție?: Deoarece am mai fost tester in trecut si chiar as dori sa retraiesc aceasta experienta. Alte precizari: Bafta!
  4. In sfarsit mai posteaza si lumea p'aici. Ca de aproape o luna n-a mai zis nimeni nimic
  5. Nume: KenZy Facțiune: TTC RPG1 Mesajul tău: Felicitări!
  6. Nume: KenZy Facțiune: TTC RPG1 Mesajul tău: Felicitări!
  7. Nume: KenZy Facțiune: TTC RPG1 Mesajul tău: Felicitări!
  8. Nume: KenZy Facțiune: TTC Mesajul tău: Felicitări!
  9. Nume: KenZy Facțiune: TTC Mesajul tău: Felicitări!
  10. Nume: KenZy Facțiune: TTC Mesajul tău: Felicitări!
  11. Nume: KenZy Facțiune: TTC Mesajul tău: Felicitări!
  12. Nume: KenZy Facțiune: TTC Mesajul tău: Felicitări!
  13. Nume: KenZy Facțiune: TTC Mesajul tău: Felicitări!
  14. Nume: KenZy Facțiune: TTC Mesajul tău: Felicitări!
  15. Nume: KenZy Rank: 4 De ce dorești această funcție?:Deoarece aceasta functie am avut-o doar in EL Loco Cartel, in urma cu 5 ani. Imi este foarte dor sa dau teste si sa ajut factiunea cu testarea si acceptarea celor care merita Alte precizari: Stiu ca deabia ce am primit rank 4, dar chiar imi doresc aceasta functie, chiar daca s-ar putea sa mai am niste chestii de invatat. Bafta!
  16. Nume: KenZy Facțiune: TTC Mesajul tău: Felicitari
  17. - Nume: KenZy - Mesaj: Felicitari - Alte precizari:
  18. Nume: KenZy Nivel: 80 Facţiune: Tow Truck Company Rank: 4 Mesaj: Felicitari!
  19. Am vazut ca e ceva activitate pe wapp, ca tot imi vibreaza telefonul :))) Eu unul ma distrez la locul de munca momentan, astept sa ajung acasa sa dau o bere si un samp. Tu?
  20. Nickname: KenZyTimpul pe care l-ați petrecut aici?: 74 zileMotivul demisiei: Sincer nu stiu sigur. Speram sa fie mai multa activitate intr-un fel sau altul.Cum v-ați simțit în Safe 4 Family?: Foarte bine. Nu am avut probleme cu absolut nimeni. Membrii chiar sunt niste oameni de calitate, cu care ai placerea sa colaborezi.Ce trebuie schimbat: Nu trebuie schimbat nimic. Am specificat mai mult de activitate, dar asta e o chestie ce depinde mai mult sau mai putin de conducere.Alte precizări:Florin, Relax, va multumesc foarte mult pentru accept, ati fost o conducere placuta, la fel ca si in SF taxi si va multumesc ca m ati primit la voi. Vreau sa ii salut si pe restul membrilor cu aceasta ocazie si va doresc succes mai departe, atat in joc cat si in viata reala. Va pup
  21. Detalii. Undeva tot e seara la ora asta ?? De ce nu e topicul asta “hot”?
  22. Buna seara fratilor! Ce se intapla aici de e asa liniste?
  23. @Squiz uS Da uite ce sa facem, ne plictisim ca nu avem somn. Tu? discuta cu zEk0 despre wapp
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.