Jump to content

Balthasar

Member
  • Posts

    184
  • Joined

  • Last visited

About Balthasar

  • Birthday 06/23/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucharest
  • Hobbies
    https://soundcloud.com/andrewlicious

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

451 profile views

Balthasar's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

25

Reputation

  1. Vrei sa fii si tu unul dintre noii ofiteri ai San Fierroului? Niciodata nu e prea tarziu! Aplica pe rpg3.b-zone.ro!

  2. Are cineva idee daca a aparut un nou glitch functionabil pentru bani? (fara chestii de genul lag switcher) ?
  3. Numele filmului văzut: Dumb and dumber to Părere: Am ramas cu lacrimi Îl recomanzi sau nu?: Da Trailer: Alte precizări?: Depinde si de persoana, sunt unii oameni care nu inghit aceste glume.
  4. Numele serialului: Gotham Motivul: Sunt un fan Gotham/Arkham City si e foarte calumea sa vezi ascensiunea unor personaje consacrate din Batman. Nu este nici SF cum ma asteptam, actorii joaca foarte bine si actiunea este tot timpul dinamica Numele serialului: Lie to me Motivul: Tot timpul mi-a placut limbajul gesturilor iar Dr. Lightman este un personaj veritabil. Sezonul 3 a lasat de dorit Numele serialului: Prison Break Motivul: Toata lumea il cunoaste, a fost nemaipomenit. Niciodata nu m-am plictisit la vreun episod.
  5. 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: iPhone 5 2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Alcatel OT 311 3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Apple 4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: iOS 7.1 5. Ce retea de telefonie folositi (optional): Digi 6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: Un telefon exceptional, precum orice alt iPhone. Chiar daca deja s-a invechit nu prezinta urme de lag, merge totul ca in prima zi. Minusurile sunt putine: clasica problema de cojire a ramei, am mai observat ca la majoritatea iPhone-urilor 5 se lasa ecranul intr-un colt (este un defect din fabrica, se schimba la garantie fara probleme si nu afecteaza cu nimic) si precum la un 3GS de pe vremuri am avut problema cu incarcatoarele. Bateria ii tine cu ora maxim doua mai putin decat unui S4, S5, deci o durata oarecum normala. De dimineata pana seara la 23,24 il descarc complet, la scoala folosind datele mobile. Design-ul este demential (chiar daca vreau sa imi achizitionez un iPhone 6, imi place mai mult designul 5-ului) marimea sa mica nefiind un - deoarece am avut inainte un Note si sunt satul de telefoane mari. Ii acord un 9,5 -> Poza
  6. Mi se pare cel mai complet joc si este preferatul meu. Storyline-ul a fost nemaipomenit si spre deosebire de alte jocuri noi a fost chiar lung. Online-ul m-a lasat fara cuvinte am level 69 si e distractie totatala cu prietenii. Recomand varianta next gen pentru imbunatatirea grafica
  7. Back in the business!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.