Jump to content

Flowless

Donator
  • Posts

    852
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Flowless

  1. Flowless

    Welcome.
  2. Flowless

    Welcome!
  3. Flowless

    Welcome!
  4. Flowless

    Welcome!
  5. Flowless

    Welcome!
  6. Flowless

    Welcome!
  7. Flowless

    Welcome!
  8. Flowless

    Welcome!
  9. Flowless

    Welcome!
  10. Flowless

    Welcome!
  11. Flowless

    Welcome!
  12. Flowless

    Welcome!
  13. Flowless

    Welcome!
  14. Flowless

    Welcome!
  15. Flowless

    Welcome!
  16. Momente foarte emoționante pentru acest lider. Undoo, succes la examene și să te vezi unde-ți dorești. Videoclipul este realizat foarte bine, jos pălăria.
  17. Flowless

    Welcome frățioru' *power*
  18. Flowless

    Țin să vă mulțumesc tuturor pentru efortul depus, dar voi alege cea mai frumoasă creație împreună cu iubita mea.
  19. Flowless

    Mulțumesc tuturor! Mai aștept câteva creații cu alte poze.
  20. Flowless

    Țin să vă mulțumesc amândurora pentru avatarele făcute, dar mai aștept câteva.
  21. Flowless

    Nick: Willy Doresc: Avatar Link către ultima cerere făcută: http://forum.b-zone.ro/topic/313198-cerere-flowz0r-avatar/page-1#entry4729640 Imagine: http://imgur.com/h6ABKAk Tema: Couple Text: F&A (cu un font micuț în josul imaginii) sau dacă nu iese bine, fără text. Dimensiuni: Cum iese mai perfect. Alte precizari: -
  22. Flowless

    Welcome!
  23. @ - Asta este, la fel îți doresc și eu ție. Să fii iubit, ai grijă de tine. P.S: Aveți grijă de voi, ne auzim. Numai bine, sănătate!
  24. Scriam recent că sunt surprins de faptul că HTC One M10 nu a avut parte de scăpări, mai ales în condiţiile în care ştim mai totul despre Galaxy S7, iar LG G5 şi iPhone 7 au avut şi ele parte de multe leak-uri. Iată că nici flagshipul HTC nu putea scăpa de ochiul scrutător al lui @evleaks, iar Evan Blass a publicat pe Twitter imaginea de mai jos. Ea reprezintă telefonul HTC One M10, care pare a combina designul lui HTC One A9 cu cel al unui model Desire, dacă mă întrebaţi pe mine. Din start se remarcă faptul că a dispărut acea bandă cu logo HTC de sub ecran, criticata pe ultimele modele din seria One M. Remarcăm şi o creştere în lăţime faţă de One A9 şi faptul că avem un difuzor pentru convorbiri de mari dimensiuni, dar şi o cameră frontală impresionantă, care conform zvonurilor ar veni cu stabilizare optică. Butonul Home cu scanner de amprente are acum formă ovală şi nu de dreptunghi cu colturi rotunjite că pe HTC One A9. Observam şi rama metalică mai solidă şi butonul Power cu zimţi, în stil One A9. Difuzoarele BoomSound sunt de negăsit, iar sursa scăpării vorbeşte şi despre un ecran Quad HD de 5.1 inch la bord, un procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM şi slot microSD, plus HTC Sense 8.0 aplicat peste Marshmallow. Va reuşi acesta să fie un rival solid pentru LG G5 şi Samsung Galaxy S7? Doar timpul ne va da răspunsul. Sursa.
  25. Project Ara de la Google pare a stagna deja de ani buni, acel smartphone modular primind cam în fiecare semestru câte un nou teaser sau eveniment dedicat. Azi vedem şi o scăpare a sa, sub forma unui benchmark, care îi dezvăluie specificaţiile. Vă reamintesc că Ara implementează modularitatea în zona handseturilor, ceea ce înseamnă că vom putea înlocui din mers componente ale terminalului, precum memorie, cameră, ecran sau baterie cu diferite module. Bineînţeles privim cu precauţie benchmarkul, mai ales că anumite dotări sună ciudat şi ar putea fi modificate. La bord se afla un display de 13.8 inch, foarte bizar pentru un telefon, cu rezoluţie Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 810 şi Android 6.0. El e listat cu două module de stocare, 10 şi 25 GB şi are doar o cameră VGA şi una de 0.3 MP. E posibil ca terminalul să fi fost introdus într-o tabletă dock, în stil PadFone, altfel nu se explică acea diagonală. Sau e un ecran de 3.8 inch şi un "1" a fost adăugat în grabă... Sursa.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.