Jump to content

Tommasi

Member
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tommasi

  1. ★ Nume in joc : Tommasi ★ Level : 15 ★ Varsta(reala) : 18 ★ De cat timp jucati pe server? : 1 luna (joc insa sa-mp de 2-3 ani) ★ Factiuni precedente : Civilian , nu am fost in nici o factiune de cand sunt pe server , am asteptat levelul potrivit pentru hitman , fiind singura factiune in care vreau sa intru . ★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : - ★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In primul rand , eu consider factiunea Hitman cea mai activa factiune din joc , in care niciodata nu te plictisesti . In al doilea rand liderul este un exemplu , capabil sa se descurce cu o factiune si respectuos . ★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore . ★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor , dezvoltarea lucrului individual si de asemenea si in echipa . ★ Nickname-uri anterioare : - ★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? : Da . ★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Nici nu se pune problema , e un aspect foarte important care trebuie luat ca atare . ★ Motto-ul personal : Respecta si vei fi respectat . ★ Poza cu stats si skill la detectiv : http://img87.imageshack.us/img87/6008/samp001fi.png ★ Cate warn'uri ai in joc? : 0 ★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte) : "Tommasi" s-a nascut in Bucuresti , iar la nastere a fost dat spre adoptie . Cand a crescut , la varsta de 18 s-a decis sa se mute din tara datorita situatiei financiare si si-a imaginat ca in U.S.A o va duce mai bine , asa ca s-a mutat in Los Santos . Fiind nou in oras , i-a luat ceva timp sa se acomodeze , insa a invatat repede orasul si cum sta treaba . Si-a luat permisul , s-a angajat ca detectiv particular si intre timp si-a mai facut cativa prieteni . Tommasi cum e nou in oras , sta inchirie si spera ca in viitor sa o duca mai bine cu banii si sa se mute intr-un apartament sau o casa personala , si o mica afacere . Visul american nu il ocoleste pe Tommasi si spera ca il va indeplini . (doar atat e de spus despre caracterul meu , nu vreau sa inventez romane) .
  2. Tommasi

    Wellcome !
  3. Tommasi

    Bine ai venit pe comunitate !
  4. Tommasi

    Salut si bine ai venit , te asteptam pe serverele de counter strike .
  5. Tommasi

    Bine ai venit , speram sa ramai cat mai mult
  6. Tommasi

    Bine ai venit .
  7. Tommasi

    Folosesc windos xp sp 2 , momentan o duce bine .
  8. Tommasi

    E frumos insa e plictisitor la inceput cu turul LV-ului , mi-a placut ca ai pus cateva efecte mai "nesimnificative" dar care au facut videoul mai placut , ptr ca a fost si primul tau clip facut eu iti dau 10/10 se vede ca te-ai straduit la el .
  9. Karl May , toate cartile lui sunt prezentate in jurul anilor 1800 , in prerie mai exact in Vestul Salbatic .
  10. Toata seria american pie , Shutter Island , The Prince of Persia Sand of Time , seria Harry Potter , etc .
  11. Eu am vazut Prison Break , Lost , Legend of the Seeker , SG-1 , SGA , FlashForward , si momentan urmaresc : Merlin , Hawaii Five-0 , SuperNatural , SmallVille , The Vampire Diaries si multe altele .
  12. Tommasi

    * Nick-ul tau : Tommasi * Prenume : Sebastian * Varsta : 18 * Locatia : Oradea * Ocupatie : Drugs Dealer * Jocul(rile) preferat(e) : SA-MP , Counter-Strike . * Hobby-urile tale : Killing . * Interese : Money * O descriere despre tine : ??? * De unde ai aflat de B-Zone Community? : De pe google . * Alte precizari? : ???
  13. Tommasi

    Salut bine ai venit .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.