Jump to content

Tattone

Member
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

About Tattone

  • Birthday 02/25/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Spania - Barcelona
  • Hobbies
    Kickboxing / Sa-Mp / League Of Legends

Tattone's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

18

Reputation

  1. Smecherie deschiderea, noutati pe server noi functii lider / admin / helper dar un singur lucru' este mai bine daca in ganguri puneti level 7 asa se apuca si lume de pe alte servere mai usor care vor war-uri eu vorbesc in special de rivala ca multi vor sa se apuce dar daca vede lvl 15 eu cred ca ii se cam ia, inteleg chestia cu codatii dar ori ca pui lvl 7 sau 15 tot codati vor intra dar nu e vorba de codati ci de popularea serverului acum ganditi-va la viitorul serverului, ca o sa vedeti in ganguri doar 1-2 persoane timp de 2-3-4 luni ori se lasa de server ori se muta de unde au venit rpg 1-2-3, este doar ca idee, succes cu noul rpg!
  2. Nu rade ca am cazut, mai bine fugi ca incep sa ma ridic ! (Frumos elegant, cat de cat)

  3. Welcome back mie, ms ms, in drum spre o mafie dar nu se stie care (rpg3)

    1. Show previous comments  6 more
    2. DenisOtniel

      DenisOtniel

      Nicuu, nu l-am chemat in GSB, altundeva, iti vei da tu seama in cateva zile unde, oricum... e greu in LV la war, dar ve-ti vedea si voi cand o sa avem war in LS cand veniti din Romania pana in America.

    3. Tattone

      Tattone

      https://www.youtube.com/watch?v=Qgm_MrqCj5k - Stie acum toata lumea ca tattone este valoare pe rpg3 DA DA!
    4. Tattone

      Tattone

      Nu ma duc GSB ! Nici pimps! Ma duc in Vietnamese! Valoare <3

  4. Bun venit pe comunitatea B-zone.
  5. Hai pe RPG4 te asteptam.

    1. DenisOtniel

      DenisOtniel

      Da, vin si eu. Tattone, ti-am lasat PM!

  6. - Nick-ul tau: Tattone - Prenume: Cosmin - Varsta: 17 ani. - Locatia: Spania - Barcelona - Ocupatie: Liceul. - Jocul(rile) preferat(e): Sa-Mp / League of Legends. - Hobby-urile tale: Kickboxing / Sa-Mp / Scoala / Rutina. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salut, ma numesc Sergiu Cosmin, am 17 ani, actualmente locuiesc in Spania de 10 ani, intru-n oras aproape de Barcelona numit Lleida, imi place sa practic Kickboxing, dar in ciuda fatptului ca acum 2 luni mi-am rupt degetul mare de la picior-ul stang, am trebuit sa stau pe tusa 2 luni, sunt o fire glumeata, si serioasa. - De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la un prieten de pe comunitatea rivala, jucam pe comunitatea rivala de 2 ani, si aflasem de RPG3 B-zone, spunea ca este foarte fain, si il voi juca odata ce ma voi apuca, si asa a fost, la prima impresie a fost una neutra, dar dupa cu timpul m-am acomodat, si am o experienta destul de frumoasa aici pe b-zone si nu am ganduri de a ma alatura din nou de unde am venit. Ma simt foarte bine pe B-Zone. - Alte precizari?: Am 2 luni de cand joc pe RPG3 si am deja co-lider la o factiune dar niciodata nu m-am gandit sa fac o prezentare asa ca am decis sa o fac acum. Salutare la toata lumea si bine v-am gasit.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.