Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Love Sex

Member
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About Love Sex

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 10/24/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vanju Mare

Contact Methods

 • Skype
  adi.adi840

Previous Fields

 • Real name
  IuLiaN
 • RPG1 Nickname
  LoveSex
 1. Love Sex

  Nick: LoveSex Level: 9 Rank: 1 As dori sa ma invoiesc de la: war' uri Data activitatii: 26.06.2015 Motivul: Ploua , Tuna si tot cade netu. A cata invoire pe aceasta saptamana este?: Prima. Alte precizari: Bafta la war' uri.
 2. -- Nick: Shad0w69 -- Level: 21 -- [/stats] dinainte de problemă: http://s4.postimg.org/5wrj3wezx/sa_mp_057.png -- [/stats] după problemă: -- -- Descrierea problemei: Am pus la condul Shad0w69 un alt id de mess din gresala, care nu este al meu. As dori sa il schimb dar nu ii stiu parola cum fac? Ma poti ajuta te rog? -- Informații folositoare: Te rog sa ma ajuti. Joc de mult si am muncit pentru lvl 21. Daca uit parola nu am ce sa mai fac . Daca doresti pune la cont id: [email protected]
 3. Love Sex

  AM rezolvat T/C! TOPIC CLOSED
 4. Love Sex

  Nick: Shad0w69 Problema/Nelamurire: Cand vreau sa instalez samp imi arata o eraore!:@ Screenshot/Video: NSIS Error! Alte precizari: Eroarea se numeste NSIS eRROR!:@
 5. Love Sex

  Cine vorbeste hai ma pe rpg3 sa iti arat ce stiu sa fac cu deagle! mortule nici nu sti sa tragi cu o arma si vb! salpa palet-o
 6. Love Sex

  @GF Wizz Welcome sper sa ne intelegem bine!Ne vedem in game!
 7. Love Sex

  Mai copile! Iti place sa furi munca altuia? | am postat harta oraselor acum 2zile! De ce iti place sa iei +1 pe munca altuia?Janicule!.In locul tau mi-ar fi rusine sa si mai postez ceva!Macar zii de unde ai luat acea harta nu ca ai facut-o tu! Nu ai inteligenta nevesara pentru asa cevA!
 8. Love Sex

  Salut,de astazi eu voi fi noul vostru coleg! sSper sa ne intelegem cat mai bine si sa pastram LV cat mai mult! eu ies nb mi-e somn NB all!
 9. Love Sex

  @EugenFronzen /sms /call me in joc pentru a te ajuta! Acea tiki ,este pe sina de tren!Exact pe langa gara la circa 30metri!
 10. Love Sex

  Am postat-o si eu mai sus e aceasi ocum multumim!
 11. Love Sex

  Salut all! am gasit de la cineva harta LV 50/50 si m-am gandit ca multi nu au ceasta harta! Sper ca va ajutat daca da +1!! http://s14.postimg.org/kxhw8u96p/CKu_Pdo6.jpg http://s14.postimg.org/kxhw8u96p/CKu_Pdo6.jpg http://s14.postimg.org/kxhw8u96p/CKu_Pdo6.jpg MULTUMIM RaZoR!
 12. Love Sex

  Ma paule tu nu ai ceva la cap frate! Fugi si fa un contro la cap! Apropo:Harta LV a ta?=]]] Uitate sus de tot aia e a ta 7/150 nu mai minti atat ca ai facut cu sF eu am facut SF lv si 48/50 LV nu mai posta aici post-uri inutile ca si tine!
 13. Love Sex

  Saharra iti place sa furi munca altuia?Serios este jalnic ce faci! Am postat hartile LS,SF facute de mine acu 1zi,,,si tu vi acu sa te dai smecher ca le ai?...Iti place sa te lauzi pe munca altuia! macar daca ai sti cat am muncit noi pentru realizarea acelei harti!...
 14. Love Sex

  Tu nu ai toate tiglele pe casa copile?Am zis ca e a mea? Am primit-o de la Banned si este a lui IrrAton doamne ce creier ai ma?...Am si precizat ca nu e a mea si e a altei persoane!
 15. Love Sex

  M-ai copile ! dute si culcate ! cand am copiat noi ceva?Eu am facut cu Banned,Gmbh,trake toata seara harta LS.SF sa vi tu sa imi zici ca e al lui X ? Sati fie rusine in primul rand nu ai dovezi!Dute si intreaba colegi sa vezi ce zic! Am facut toti impreuna aseara! nu mai comenta ca e alu rasta sau alu nush cn! DAca ai dovezi PM ...Jalnic!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.