Jump to content
Sistemul de recuperare email a fost reparat. Acum puteți recupera parolele și PIN-urile conturilor.

South Dowsky

Donator
 • Posts

  1458
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About South Dowsky

 • Birthday 07/01/1893

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Greater London, United Kingdom (Great Britain)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

South Dowsky's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • 30 Days Member
 • 7 Days Member
 • 180 Days Member
 • 365 Days Member
 • 1000 Days Member

Recent Badges

126

Reputation

 1. ai murit frt>?

 2. Cine ne-o mai aduce aminte de copilarie peste 10 ani, daca nu B-Zone! 

  Salut la toti!

  1. Daniel Negoi
  2. LuiS

   LuiS

   te ai reapucat ?

    

 3. M-am intors, dar tot plecat sunt.

 4. South Dowsky

  Bre Max, ai dreptate in ceea ce spui, dar părerea mea e, că nu o să fie nimeni de acord să i se scadă un „o„ din bani, pentru că așa o să zică și de RPG1 sau RPG2, depinde cu cine fuzionează, că și ei au făcut afaceri ilegale, sau de unde știi tu că eu am făcut afaceri ilegale, deci.. in concluzie, o să ajungem la nimic decât la jucători frustrați că i s a luat un colț de pâine cu nicio justificare, fuziunea asta o să aducă 50 de procente de haos asupra serverelor, până și adminii se vor certa pe experiența lor de admini sau mai știu eu. Să fuzioneze RPG3 CU RPG4 care sunt servere noi și ele sunt mai scăzute, așa o să rămânem cu 3 RPG-uri, RPG1, RPG2 și RPG3 (Fuzionat cu RPG4), dacă tot spune lumea că pe RPG3 și RPG4 se ia funcția așa ușor, să fuzioneze intre ei, iar serverele mari și vechi să rămână acolo, dacă in cazul in care nu se alege nimic, mai apoi să fuzioneze și RPG1 cu RPG2 iar toată lumea e impăcată, eu ca jucător pe RPG1 n am ce reproșa unui jucător RPG2, pentru că munca și vechimea e cam tot p-acolo, bine să nu se ințeleagă că reproșez și acum că RPG3 sau mai știu eu RPG4 că funcțiile se dau ca pâinea caldă, nici vorbă, dar așa am evita multe certuri și contradicții.
 5. South Dowsky

  Salutare! Vine FUZIUNEA !!! Dar intrebarea mea și intrebarea tuturor, oare fuziunea asta o să ne sporească serverele și o să revină jucătorii? Adică, eu unu când mă gândesc la o fuziune, la o unire, mă gândesc și la cum o să sporească serverele. RPG1- Actual - 500 jucători = FUZIUNE = 750 Multă zarvă pentru lucruri mărunte, nu zic că asta nu o să ne ajute, ohoo, o să ne ajute mult, dar dacă tot facem FUZIUNE, mă gândesc că o să fie ca un server nou, eu jucător de level 130 vine unu la mine care are level 140 poate, pe care nu l am văzut in viața mea , venind in urma fuziunii, o să fie ceva nou pentru toți, așa că de ce nu... să nu debanăm toate cele 4 servere, să le mai oferim o șansă celor banați, să vadă și ei cum e o fuziune și cu ocazia asta, poate că și au invățat lecția. Dacă tot facem fuziune, să o facem ca la carte Doi lideri până renunța unul, mi se pare cel mai corect. Nu există „ Eu am muncit mai mult pentru liderul asta decât X„, niciodată, nu contează in cât timp il iei, sau că il iei pe pile sau nu, am mai zis, dacă unu imi dă 1 milion de dolari și eu imi deschid mare afacere care o să mi aducă venituri in următorii 50 de ani, nu e datorită lui, el mi a dat banii, dar la fel cum am știut ce să fac cu ei, așa puteam să i și sparg pe prostii.
 6. Nickname: Dowsky Invoirea cu numarul: 2 Rank: 5 Motivul absentei: Probleme personale Data sedintei / activitati : 28.03.2019 Alte precizari: Poaate ajung
 7. Bă, da urât ești

 8. Viorele picioru vioreleeee

 9. Nickname: Dowsky Invoirea cu numarul: 2 Rank: 5 Motivul absentei: Data sedintei / activitati : 23.02.2019 Alte precizari: Nu știu sigur dacă o să pot ajunge, sunt șanse mari ca vineri să plec in germania și să mă intorc luni.
 10. Nickname: Dowsky Invoirea cu numarul: 1 Rank: 5 Motivul absentei: Preventiv, sunt plecat, nu știu sigur la ce oră ajung acasă. Data sedintei / activitati : 14.02.2019 Alte precizari: -
 11. Salutare băjetii!

 12. Nickname:Sevek Invoirea cu numarul:1 Rank:6 Motivul absentei: Mă duc să o iau pe maică-mea de la aeroport si nu am idee când o să ajung acasă, asta e prevenitv, in caz că o să ajung, e super Data sedintei / activitati :08.12.2018 Alte precizari:Mulțumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.