Jump to content

kNr

Member
  • Posts

    1093
  • Joined

  • Last visited

About kNr

  • Birthday 01/25/1996

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Norbi

kNr's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

14

Reputation

  1. Bine v-am gasit, sper sa ne intelegem !
  2. Buna ziua, am ajuns si eu de la liceu, ne vedem in game.
  3. O seara placuta baieti. Cred ca am plecat si eu la somn am stat pana tarziu astazi.
  4. Bine v-am gasit sper sa colaboram cat mai bine. Bine v-am gasit sper sa colaboram cat mai bine.
  5. Nume in joc: kNr. Level: 23. Varsta(reala): 16 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : Un an si ceva(cu intreruperi). Factiuni precedente : News Reporters, Stracci Family,F/p, Taxi Cab Co. , Barzini Family, Corleone Family, School Instructors, Police Departament,National Guard, Tattaglia Family Rank-ul ultimei factiuni : 3 Tattaglia Family. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 F/P. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea persoanelor aflate sub contract pentru o suma de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-7 ore (depinde de program, scoala etc.) Nickname-uri anterioare : Mistique, Kavasky. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/202/samp005lz.png/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Mi s-a spart contul si persoana a facut dm aiurea. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Tentativa afaceri cu bani, pana la urma s-a dovedit a fi o greseala. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, daca este cazul. Alte precizari? : Sper sa mi se acorde o sansa.
  6. Nume: kNr Factiune: - Ce doresti sa ne transmiti: Felicitari baieti, ati facut intradevar o treaba buna toata stima si respectu.!
  7. kNr

    B-Cash !

    Nickname: kNr Level in joc: 23 Nr. de telefon(in joc): Vedeti sig. Iti place ideea?: Da,pare interesant ati luato din kiss cash ? Alte precizari: -
  8. Nume in joc: kNr. Level: 23. Varsta(reala): 16 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : De aproximativ un an jumate, cu intreruperi. Factiuni precedente : Toate inafara Hitman Agency, F.B.I, Tcc, Paterno Family. Rank-ul ultimei factiuni : 3 Tattaglia Family. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A fost wipe. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 F/p. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea persoanelor care au contracte asupra lor. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 ore depinde si de programul pe care il am scoala etc. Nickname-uri anterioare : Mistique, Kavasky. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/84/samp093rr.png/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Dm aiurea imi fusese contul spart. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Tentativa afaceri cu bani, pana la urma sa dovedit ca fiind o greseala de admin. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Sper sa mi se acorde o sansa.
  9. Snizell snizel... cand intri tu snizel... Ce faceti!!!! ???
  10. Eu v-am lasat bafta tuturor aveti grija de voi.!!!!!!
  11. Nick: Kavasky Level: 17 Rank: 1 Vechime: O luna si o saptamana (3,4 zile de la wipe) De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: In tot acest timp petrecut nu m-am simtit niciodata apreciat pentru tot ce am facut in aceasta familie cum am venit asa am si plecat... pentru unii conta prea mult ce nume ai pe server decat persoana in sine. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Sunteti minunati si foarte de treaba cu totii aveti grija de SnizeL.(daca va supara call me ) Alte precizari?: Multa bafta tuturor si aveti grija de voi.!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.