Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Diswy

Donator
  • Posts

    2109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Diswy

  1. Da, asta era. Am incercat mai multe combinatii si mi-a iesit. La prima vedere, seamana cu motion blur-ul dar nu rasare. Ma rog, multumesc mult - poti da closed.
  2. @@Fiveo,Poate este si motion blur, dar mai este ceva, deoarece la motion se vede relativ in ceata, aici nu poti spune ca este chiar in ceata.
  3. Display name : Diswy Numarul posturilor : 2100+ Doresc urmatoarele lucruri : Vreau sa stiu ce efecte au fost folosite pe aceasta imagine -> Alte precizari : Nu vreau tutoriale, opacitatea sau alte chestii. Vreau strict sa stiu efectele. Pro Designeri, ce sa spun. Nimeni?
  4. @, Bani pentru host? Bani pentru securizarea forumului? Cacaturi, doar 20-30 la suta din donatii merg acolo, restul mergand in conturile lui Bobo, Kelton, samd. Pentru KillerFish si pe cine mai au ei acu' scripteri, este o joaca de copii aceste update uri. Ii doare pe ei fix in cur de comunitatea propriu-zisa, ei sa castige bani. Dar sa ne gandim oleaca, samp ul se duce la un moment dat, si ce se va intampla? Masina din real merge fara benzina? In real nu pot sa ma duc sa dau /fill sau /eat.. Si atatia puradei care spun "Pe ce comunitate frumoasa, cu administratori si dracu sa ma ia stau" Vrei sa-ti arat ca eu imi bag macaroana si aici, si pe joc si pe nimeni nu intereseaza nici sa-i ustura in pola?
  5. @@Victory oRoxii, Tu vrei ca in cacatul asta de comunitate da gayming sa fie ceva bine? Da-o dracului ma, totul pentru bani se face
  6. Mai lasati sampu cacaciosii dracu, da-l dracu de fh, ca daca ma uit la ch (catalog history) aveti numa 2 si 3 analfabetilor. @,Sorinele mai da un plus 1
  7. Atâta vad: "E distractie pe B Zone, cum, noi ne distram" "Jucatorii sunt fericiti sa joace" "Multumim, multumim pentru update uri, acum am ce face 24 de ore in afara de a asculta manele, iei" Treziti-va oameni buni. B-Zone a fost o comunitate serioasa inainte. Si inainte se dona, dar nu se cacau oamenii atata pe ei cu rahatul ala de shop, cu care fac toata ziua spam la status update-uri si se dau mari cate bete au bagat, pe un joc care si-asa "Minunatul Staff B-Zone" nu da nici 0,000000000001 % din cat donati voi (adica nici 2 bani). KillerFish are experienta in scripting, la fel si Adi007, deci un update nu este asa greu de realizat pentru ei. Normal ca vrem jucatori pe servere, jucatori multi = servere pline, servere pline = jucatori multi, adica concurenta, si daca e concurenta intre jucatori, vrea si xGamer69 un infernus mai repede, nu? Deci, pac, poseta mamei e mai usoara cu cateva grame. Cand s-a deschis RPG4, direct, donatii pornite. "Incepem toti sa fim egali" Shit. Pe rivala, cand s-a deschis server nou, 1 luna sau ceva de genul au fost oprite donatiile. A, si o ultima idee. Ma vedeti cu donator, nu? Da, am fost ultimul disperat de samp, stateam cate 18 ore (nu exagerez deloc), 18 ore pe zi. Strageam bani sa-mi iau niste pixeli.. Dar nu neaparat banii. Dar cand va veti lasa de joc, veti vedea fratilor ce frumoasa e viata, fara obligatia sa fii la sedinta curului ca-ti da FW, fara sa fii obligat sa suporti toti mucosii si multe altele. Let's play pay togheter!
  8. , Poftim, sper că va fi pe gustul tău.
  9. Nu-s urâte, dar luminozitatea de la V1 nu este pe placul meu. Votez V2.
  10. De la un timp s-a cam stricat design-ul pe comunitatea asta .. avatarele astea-s zici că-s făcute prin 2008-2009, când abia se deschideau comunități, se descoperea Photoshop-ul, părerea mea. Votez V4, care deși nu este nici acea lucrare pe gustul meu, îmi place ce fel este așezată, blur-ul din spate, știți ce vreau să spun. Restul au niște efecte mediocre, la cea cu Avatar default, de nu s-au folosit toate efectele posibile pe textul ala "No avatar'.. La V1, nu mai spun ..V3, nmeh, parcă, parcă, dar nu prea. PS: Cei care sunt Photoshop Master, dați-mi PM cu ce nu vă convine, nu faceți off-topic. Este părerea și votul meu, dacă un designer consideră că este necesar edit, ok.
  11. Votez V1, îmi place acel sharpen. V2 are prea multă luminozitate.
  12. @Timeflies, Le ai cu efectele, redimensionarea, dar cu textul nu prea. Părerea mea ar fi să nu mai pui stroke pe text, arată foarte urât. Stroke-ul arată bine pe un logo, nu pe avatare sau semnături. Aș putea spune că nici borderul nu îmi place, dar acum, ține de gusturile fiecăruia, dar stroke pe text.. mi se pare oribil. În rest, nu am ce spune, sunt frumoase.
  13. , Nu mai am nici imaginea, nici PSD-ul ..
  14. , http://imgur.com/Kl9F2vr
  15. Păi care-i treaba cu ăstea?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.