Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

LorDyX

Member
 • Content Count

  1000
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About LorDyX

 • Rank
  Rememver old LorDyX !

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Raul

Recent Profile Visitors

7044 profile views
 1. LorDyX

  La ce va asteptati de la nebunu asta. Numai lucruri bune face mai nou vad ca. :>. Super tare. Bravo.
 2. LorDyX

  Pro.
 3. LorDyX

  Nu are o poveste prea atragatoare, in schimb imi place Intro-ul. Ce program folosesti? In rest este bine, felicitarile mele.
 4. LorDyX

  Contra. Prea incarcata lista. P.S.: Daca tot continuam asa, ajungem sa avem un server plin de playeri care au acces la comenzi. Cand nu sunt admini pe server, sa vezi cum se distreaza. - De unde stiu asta? | Sa stiti ca eu pot intra pe server, cu orice nick-name vreau. Si cu "Abc" si cu "Cheliosu" si cu orice, ca sa vad ce faceti voi, deci aveti grija la comportament, ca lista o sa se miceasca putin.
 5. LorDyX

  Urat. Nu imi place . Gasesteti alca ocupatie.
 6. LorDyX

  Eu am spuso` in gluma.
 7. LorDyX

  Manelist. Muzica e buna. Apropo, daca vrei Editare specializata, contacteaza-ma.
 8. LorDyX

  Vai, sunteti penali . Prea penal filmul. Bravo .
 9. LorDyX

  Cand mai faci un film, apasa de tasta "3" de la NumLock (din partea dreapta a tastaturii) pt. ca sa nu ti se mai vada kilometrajul.
 10. LorDyX

  Destui admini. Contra.
 11. LorDyX

  E o lista mare de sloturi si nume rezervate. Nu stiu ce sa zic ..Acum ca a fost acceptat si strilex.. Sa zicem ultimul Pro de la mine pentru cereri de slot.
 12. LorDyX

  Da .. De incurajare merge. Nu e superb, dar e ok..
 13. LorDyX

  Mai Black mai .. Suntem multi admini, la celelalte cereri a fost mentionat acest lucru, esti un player bun, insa nu prea cred ca cererea va fi acceptata cu tot cu un pro sau contra din partea mea . Oricum raspunsul meu sti care este.
 14. LorDyX

  Si-a dat si el seama . Pe viitor va face mai bine, nu il mai innebuniti cu greselile, vedeti partea buna . A avut o idee si macar a muncit pentru asa ceva, ca nu este chiar asa de usor sa filmezi apoi sa si montezi un film.
 15. LorDyX

  Cu tot cu dificultatiile cale le-am avut, din cauza restarturilor de la server, tot a iesit bine . A fost de munca, mai ales la fazele mele cu parasutarea . In orice caz, foarte frumos, chiar imi place + ca are muzica mea de la profil :>. Dar sti .. Tot lipsea ceva ... Pe mine cu minigunu, ai uitat ? )) 10/10
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.