Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ALex Beleaua69 ZEW

Member
  • Posts

    1184
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ALex Beleaua69 ZEW

  1. Le-am arata clipul si au zis ca e normal si mi-au aratat in asus tweak ca pot face overclock si tot felul.. si tot oprea cu mana ventilatorul sa imi arate ceva.. il tinea cu mana si dupa ceva timp ii dadea drumul..si a dat-o cu un spray cu aer comprimat pentru ca i-am zis ca nu a fost curata niciodata cu un spray cu aer comprimat.. si cam atat s-a intamplat cand am fost la garantie..
  2. Cam asta e : http://prntscr.com/igyzca PS: Alea 2 milioane RPM sunt atunci cand se tureaza ventilatorul , cred ca am un senzor defect, si in GPU-Z imi arata la fel 2 milioane si ceva.. in Asus Tweak ( programul cu care vine placa video ) totul e setat pe auto la ventilator. Cand am filmat, atunci placa video era la 30 de grade si nici macar nu am bagat parola la windows..nu aveam nici un program deschis...Se mai aude cateodata un sunet de parca s-ar bloca ceva in ventilator, dar nu are nimic in el. ( deobicei cand "franeaza" ventilatorul , cand ii scade viteza mai brusc )
  3. Am dus-o azi si a zis ca e totul normal -_- face in halul asta : si totul e normal la el -_-
  4. Ce problema ai?:Am o problema cu placa video. O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: De cand am instalat un driver de la NVIDIA ( si-a facut automat ) tot se tureaza ventilatorul de pe ea foarte tare si atunci cand e in idle -_- in jocuri nu prea simt diferente, dar se tureaza aiurea si cateodata se aude de parca ar avea ceva in ventilator de s-ar bloca dar nu are nimic.. Am un Asus GTX 750 TI 2GB 128BIT ( modelul ala cu 1 ventilator ) Screenshot/Video:Daca e nevoie pot sa va dau, dar nu cred ca e necesar.. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul:https://forum.softpedia.com/topic/1107787-problema-zgomot/ PS: Cand am facut topic-ul de mai sus nu stiam ca e de la placa video, dar am aflat intr-un final. -_- Placa video e inca in garantie.
  5. Display Name:ALex Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil):Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/TXbQIRC Tema (În caz că nu există o imagine):- Text:ALex Dimensiuni:Dimensiunea la care este imaginea deja. Alte precizări:As dori sa modificati textul din Freak in ALex.
  6. Multumesc frumos, ii voi zice prietenului meu sa mai stranga bani pentru a-si cumpara ce a spus @Vlad mai sus.
  7. Tin sa precizez ca acesta ( prietenul meu ) si-a cumparat periferice si mai are doar 1000 lei ( stiu, e destul de tampit , dar asta e ).Puteti face un wishlist cu placa de baza, ram, procesor, sursa pana in 1000 lei ?
  8. Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi?1000 lei fara placa video, hdd si carcasa. Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.):HDD, Placa video, periferice, carcasa. Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)?Nu Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti etc.)?Nu La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc.:Gaming Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming?:SA:MP, GTA V, CS:GO, ETS2, ATS, H1Z1 si poate PUBG ( daca va merge ) Doriti ca PC-ul sa fie silentios?:Nu conteaza. Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci):Nu vreau sa fac. Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data sau un număr de zile):Intr-o saptamana sa dau comanda. În cazul în care achiziţionezi un sistem complet, doreşti şi asamblarea lui?:Nu. Alte precizari:Am mai facut o cerere deoarece acum am nevoie de un pc pentru un prieten.Acesta are un gtx 750 ti, un hdd wd blue 1tb cu 200 ore si o carcasa middle tower.
  9. As dori o parere asta https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-viking-intel-i3-7100-39ghz-kaby-lake-8gb-ddr4-1tb-hdd-gtx-1050-ti-oc-4gb-gddr5/ sau asta http://www.cel.ro/calculatoare-desktop/diaxxa-smart-gamer-red-i5_7400-3.0ghz-1tb-hdd-8gb-ddr4-gtx-1050ti-oc-4gb-gddr5-pNSI7NTEt-l/poze sau ce a zis @Vlad mai sus.
  10. Ma cam uit la Viking de la PC Garage de cateva zile si imi cam face cu ochiul , componentele pe care le-ai ales tu sunt oarecum asemanatoare cu ale Viking-ului la performanta ?Adica ma refer la la combinatia i5 7400 cu gtx 750 ti e oarecum asemanatoare cu 1050 ti si i3 7100 ?Sau viking e clar la un nivel mai ridicat din punct de vedere al performantei in Gaming ? PS: In wishlist-ul tau ai pus si un HDD, am specificat ca am deja un hdd si vreau sa il pastrez ( este tot la fel wd blue 1tb si cred ca are undeva la 150 ore, deci nu e cazul sa il schimb )
  11. Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi?:2500-3000 de lei Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.):HDD si Periferice. Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)?Nu. Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti etc.)?Nu. La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc.:Gaming. Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming?: CS:GO, SA:MP , ETS2 , ATS si poate GTA V. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?:Nu conteaza. Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci):Nu vreau sa fac Overclock la nimic din PC. Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data sau un număr de zile):In 3-4 zile. În cazul în care achiziţionezi un sistem complet, doreşti şi asamblarea lui?:Da si daca depaseste bugetul, il voi monta eu. Alte precizari:Momenta am un gtx 750 ti si daca aceata placa video inca mai duce titlurile de mai sus, o voi pastra, daca nu voi cumpara alta.
  12. Ce problema ai?:Nu prea am o problema, as vrea sa stiu daca cu placa video Gigabyte GTX 750 TI 2GB ddr5 ar face bootleneck mare cu un intel e8400 dual core.Ar merge mai bine cu acel bootleneck decat cu un gt 220 cu intel e8400 ? O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai:Mai sus. Screenshot/Video:- Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul:-
  13. Atunci sa scad la 800 lei in total si sa iau GTX 750 TI si niste casti Razer Kraken ?
  14. Buget:500 lei. Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.):PC-UL Rezolutia monitorului pe care va fi folosit:- Aveti nevoie de monitor? Aveti nevoie de periferice?:Da. Pentru ce va fi folosit PC-ul (Gaming/Office/Multimedia)?: Gaming. Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming?:csgo , samp, ets2 si ats. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?:nu conteaza Cand vei face achizitia?:pe 28 august. Alte precizari:Salut, doresc sa imi recomandati o placa video si niste casti.Doar de atat am nevoie, am un procesor e8400 3.00GHz dual core ( trebuie sa-l schimb, dar momentan vreau sa imi iau doar placa video si casti) si o sursa de 450 w. M-am gandit la un gtx 650 ti si la castile Razer Kraken / Genesis H44.Bugetul este de cam 500 lei, daca aveti si alte pareri in legatura cu ce sa aleg, va rog sa le lasati aici. PS: Scuzati-ma daca nu am postat bine acest topic.
  15. Frumos, astept in continuare si pentru skype. EDIT : Cine poate sa imi faca ceva de genu' https://forum.b-zone.ro/uploads/profile/photo-63838.png?_r=1466543256doar ca in loc de eric sa scrie ALex ?Vreau si pentru skype. Cine poate sa imi faca ceva de genu' https://forum.b-zone...g?_r=1466543256doar ca in loc de eric sa scrie ALex ?Vreau si pentru skype.
  16. Frumoase, dar mai astept si pentru skype.
  17. Nick:Alex Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/338849-cerere-alex-avatar/#entry5105663 Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine):Un ford mustang. Text:ALex Dimensiuni:Pentru forum si skype. Alte precizari:Dau + la toti.VREAU SI PENTRU SKYPE.
  18. Dau un cont de steam cu urmatoarele jocuri : http://imgur.com/a/qIF6v . Cine e interesant sa-mi dea add pe skype : bufteaal

  19. Dau CD Key-uri pe steam pe cont-uri de samp.Sunt jocuri de 20-30 euro in total.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.