Jump to content

SHTORY

Member
  • Posts

    1579
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SHTORY

  1. Va salut baieti si va pup, mi-a facut placere sa ma joc alaturi de voi, am facut-o din drag. Ne auzim prin vara tot in NG ) RRRUUPPP
  2. Asta nu merita sa dea sanctiuni ca isi face rau singur
  3. *si negrii pe spate sustinandu-l de coloana cervicala pe kent care tocmai l-a dissuit pe erow" WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
  4. dau cv alea? )) eu zic ca tot gaina batrana face ciorba buna @maxe stai sa ajung acasa sa vezi talent ce-ti dau
  5. scuze ma nu am vrut asa intepat )))) lasa dublu postu, tu sa fii sanatos... Coso, s a terminat totul cu moniiiii )))) mare catea
  6. propun rank down tortuga pentru magaria ce a facut-o prin dublu post pentru a fi el sef de pagina... broscare sa stii ca nu meriti acel titlu!!!
  7. sunteti foc de topicul asta ) se poate observa activitatea mea crescuta in aceasta sectiune, merit 2 3 grade up?
  8. usor ma unite, nu mai pune si tu la suflet asa sunt pus pe spam rup
  9. si totusi nu stiu de ce am presimtit treaba asta cu znoss, si v-am avertixat dar mno... 4 POSTURI DEJA AM RECORD bn ca a primit unban
  10. ba nu prea stiu cum se face spamul ca sunt incepator dar imi e lene sa citesc tot ce e mai sus... o bag pe aia V1(vrajeala unu): hey ce faceti? este vineri o zi frumoasa numai buna de facut puncte.o zi buna!
  11. salutare dragi colegi, as avea o intrebare, care a fost prezenta ultimului antrenament? ala de la ora aia 20 30
  12. bine fratii mei negri, azi mi va alatur sa topim topicul impreuna
  13. mama ati topit topicul azi... de obicei trantesc un post si ma uit peste 2 zile iar pe aici, dar dau 4 5 pagini inapoi, nu imi e comod ?????
  14. care a fost prezenta la antrenamentul de la ora aia ciudata? sunt curios va salut de la ora de FEX @, uite ba ca sunt si eu activ.
  15. nu stiu de ce aveam in cap alta idee, ca regua asta se aplica de pe 29 parca, deci raportul de saptamana asta il am de 25?
  16. nu era valabil de pe o anumita data, sau...?
  17. scuze nu mai fac bine ca am doar 50 puncte de facut si am scapat de jail, voi ce faceti? INCREDIBIL, CAPITAN SHTORY INCEPE DIN NOU PAGINA
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.