Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

RW Bogdi18

Member
 • Content Count

  1055
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Excellent

3 Followers

About RW Bogdi18

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov
 • Hobbies
  Fotbal și SAMP.

Contact Methods

 • Skype
  PM - Forum

Previous Fields

 • Real name
  Bogdi
 • RPG2 Nickname
  Bogdi18

Recent Profile Visitors

1486 profile views
 1. RW Bogdi18

  @Voicu Valentin, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7225. @TLG Kobe., cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7226.
 2. Nick: Bogdi18. Rank: 5 Ore jucate in luna curenta: 25h insa am avut inactivitate (mai am 25h si pe contul secundar). De ce vrei sa devii tester?: Imi doresc functia de "tester" al factiunii SF Taxi pentru ca sunt de parere ca am suficienta experienta, am obtinut aceasta functie in mai multe factiuni ale acestui server, iar eu spun ca mi-am facut treaba de tester suficient de bine, nu am primit niciodata vreo sanctiune pentru un test dat. In alta ordine de idei, pot spune ca sunt pregatit sa obtin functia de tester. Ce inseamna functia de tester?: Parerea mea este ca este o responsabilitate foarte mare deoarece prin mine "trec" viitorii membrii ai factiunii SF Taxi iar eu imi doresc foarte mult ca acestia sa fie bine pregatiti, voi fii mereu prezent pentru ei si ii voi ajuta oricand au nevoie de mine, stiu cum am fost si eu in prima factiune si ca a trebuit sa invat totul singur pentru ca nu era nimeni care sa ma ajute. Te crezi pregatit pentru a primi aceasta functie?: Da, bineinteles. Experienta mea de 6 ani pe server isi spune cuvantul. Ai mai fost tester? Unde si cat timp?: LSSI (1 luna), VTB (15 zile), LS Taxi, SFPD(10 zile), NR x3 (+ sublider) (2 luni),LSPD (15 zile), TTC(20 zile). Caracterizeaza-te in 10-15 cuvinte: Sunt un baiat temperat, imi place sa imi fac prieteni noi mai mereu. Si sa cunosc oameni noi de la care am ce invata. Imi place foarte mult sa stau cu prietenii si sa ascult muzica. Pot sa spun ca am fost invatat sa ii respect pe cei din jurul meu, tin sa cred ca acest lucru tine de bunul simt al oricarei persoane. Iubesc sa ma joc la PC, mai ales SA:MP, simt ca acest joc ma reprezinta cel mai mult. In rest, sunt o persoana calma, linistita si rabdatoare. Stiu cand sa tac si cand sa vorbesc, iar asta cred ca ma ajuta destul de mult in viata. Reusesc sa ma integrez repede în orice mediu si sa ma fac placut de cei din jurul meu, sunt cu capul pe umeri, serios cand vine vorba de seriozitate, calm. Imi place fotbalul si in special tenisul de masa, ador pizza si sa ma joc sa:mp. Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte
 3. RW Bogdi18

  @Dan23, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7167. @ArmiNu, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7168.
 4. Nick: Bogdi18 Numarul interviului: 7160 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/ugx22oV Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/ugx22oV Alte precizari: Nick: Bogdi18 Numarul interviului: 7161 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/r3QUk5o Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/r3QUk5o Alte precizari: Nick: Bogdi18 Numarul interviului: 7163 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/qyi7Bzn Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/qyi7Bzn Alte precizari: Nick: Bogdi18 Numarul interviului: 7162 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/Be5uk4P Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/Be5uk4P Alte precizari:
 5. RW Bogdi18

  @LawsoN, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7162 @Valentinos., cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7163.
 6. RW Bogdi18

  @F4L AlecuAdrian, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7161.
 7. RW Bogdi18

  @South Doxe.TALENT, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7160.
 8. RW Bogdi18

  @Noweaks, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7159.
 9. Nick: Bogdi18.Rank: 5Data sedinţei/activității: 19.07.2020Motivul absenţei: Sunt plecat de acasa, imi cer scuze.Alte precizări: Distractie faina.
 10. RW Bogdi18

  @bbIonut, cerere respinsa. Incerca sa faci cererea dupa forma urmatoare: Nick: RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:
 11. RW Bogdi18

  EDIT: N-am observat ca a fost acceptata cererea.
 12. Nick: Bogdi18 Numarul interviului: 7127 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/zrYc7fL Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/zrYc7fL Alte precizari: - Nick: Bogdi18 Numarul interviului: 7128 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/jjbmt0b Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/jjbmt0b Alte precizari: - Nick: Bogdi18 Numarul interviului: 7130 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/gvQJNVt Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/gvQJNVt Alte precizari: - Nick: Bogdi18 Numarul interviului: 7129 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/YmYNU5R Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/YmYNU5R Alte precizari: -
 13. RW Bogdi18

  @RW Alexandru, cererea ta de interviu a fost acceptata, contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului este 7130.
 14. RW Bogdi18

  @AIM SIM , cererea ta de interviu a fost acceptata, contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului este 7129.
 15. RW Bogdi18

  cererea ta de interviu a fost acceptata, contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului este 7128.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.