Jump to content

Serverele RPG vor primi un rollback de pe 09.05.2021 05:00. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

AdRy15

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AdRy15

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/13/2003

Previous Fields

 • Real name
  Denis
 • RPG2 Nickname
  AdRy..

Recent Profile Visitors

298 profile views
 1. AdRy15

  Cand deschid spark si vreau sa deschid gta3 imi apare gta3 si gta3(2)| Link:http://imgur.com/wq2d5vX Astept un raspuns...
 2. AdRy15

  Nick:DarkSimbol Rank:1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:Iau multe crash-uri din cauza lag-ului de pe server,si o sa imi reinstalez samp-ul pentru ca am multe moduri care imi dau crash.. Data activitatii la care nu poti veni:05.02.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):0 Alte precizari:Pai scuzatima,de cand sa bagat /getigft am un lag infern! Luni nu o sa mai am lag,imi reinstalez GTA-ul si nu voi mai baga moduri.Multumesc Anticipat !
 3. AdRy15

  Nick:DarkSimbol Rank:1 Motivul amenzii:Absenta la war Data:04/02/2016 Dovada cand pui banii in HQ (screnshot/video):http://imgur.com/zj4F6GZ Alte precizari:Promit ca nu o sa mai lipsesc de la war-uri !
 4. Nick: DarkSimbol Rank: 2 Motiv: Vreau sa ma duc dupa wanted si sa arestezi playeri.Vreau sa incerc ceva nou,si vreau sa stric rob-ul altora... Alte precizari: Multumesc pentru citirea acestei aplicatii !
 5. Nickname-ul meu: DarkSimbol Nickname-ul celui de-al doilea participant: gabyyy Level-ul meu:18 Level-ul celui de-al doilea participant: 32 RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul celui de-al doilea participant: Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?:Desigur Suntem de acord cu regulile prezentate mai jos?:Desigur Alte precizari: Pai nu am alte precizari.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.