Jump to content

Dyablox2

Member
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Danu

Recent Profile Visitors

109 profile views

Dyablox2's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

14

Reputation

  1. @@Royce, Corect, chiar cel mai bun lucru a fost sa-l aduci pe Jelton, si acum vorbesc serios. Ai gasit persoana potrivita. Dar sa lasam asta si sa trecem la scopul sondajului, si anume de afla opinia jucatorilor. Chiar crezi ca niste banuri permanente ma pot opri? Parca am demonstrat si mai demult ca nu e asa usor sa scapati de mine. Si fii atent ca nu am facut acum contul sa postez, are o vechime frumoasa, ca si cel de sus pe care mi l-ai banat pentru un post... Urat... Fii si tu mai indulgent, serverul si asa stie ce dur esti Vezi ca asta e ultimul meu cont si tin la el, dar asa pentru informatia ta, sa nu mori mai prost decat esti, pot usor sa-mi fac alte mii conturi, dar scuteste-ma te rog. Apropo, Jelton nu-ti da +1 inapoi? Am crezut ca faceti schimburi Sa nu te miri de ce urmeaza. Btw. E Poyce, cu P, zi mersi ca nu Koyse, desteptule. @@Royce, Corect, chiar cel mai bun lucru a fost sa-l aduci pe Jelton, si acum vorbesc serios. Ai gasit persoana potrivita. Dar sa lasam asta si sa trecem la scopul sondajului, si anume de afla opinia jucatorilor. Chiar crezi ca niste banuri permanente ma pot opri? Parca am demonstrat si mai demult ca nu e asa usor sa scapati de mine. Si fii atent ca nu am facut acum contul sa postez, are o vechime frumoasa, ca si cel de sus pe care mi l-ai banat pentru un post... Urat... Fii si tu mai indulgent, serverul si asa stie ce dur esti Vezi ca asta e ultimul meu cont si tin la el, dar asa pentru informatia ta, sa nu mori mai prost decat esti, pot usor sa-mi fac alte mii conturi, dar scuteste-ma te rog. Apropo, Jelton nu-ti da +1 inapoi? Am crezut ca faceti schimburi Sa nu te miri de ce urmeaza. Btw. E Poyce, cu P, zi mersi ca nu Koyse, desteptule. Royce: Din 7 click-uri iți banez orice cont, așa că fă-ți câte vrei. "Dar sa lasam asta si sa trecem la scopul sondajului, si anume de afla opinia jucatorilor." Da, opinia jucătorilor. A jucătorilor care contează, nu a celor banați și tăntălăi așa ca tine.
  2. @, Am spus "Neata, succes la scoala". Si nie tot imi vine a rade
  3. Zdr, si faceti? Zaya amus intru in game.
  4. Zdr la tati. Iar suspend blea, mam zaibit de умникул cela.
  5. Zdr la tati. Si faceti? Mcmod am inteles ca nu ai mai vazut soarele
  6. @, ia ebu, mai iesi pe afara
  7. Zdr. Blea sps ca voi zicesti tat aici, nici te uitat nu trebuie Ibati ea loh... Am crezut ca azi blea ii luni, si m-am sculat devreme sa o fut la trenca Si ma uit blea azi duminica, asai cand nu umbli al scoala
  8. Noapte buna. @, azi n-am facut nica Rai o dat fail...
  9. @, hai zaya, azi ne facem barosani
  10. @, zaya hai go!!! CE drq astepti?
  11. @, da, asta o sa sie nepaliona
  12. Zdr. We, el pe tine preama te-o intrebat daca vrei sa fii partener
  13. Am jucat oleak Outlas, imi ajunge blea, pzdt si joaca ibanutaia Vad ca Steptu inca nu o reactionat
  14. @, q7 o crezut ca gata, s-o dus cu clanul Sau se ascunde de Steptu
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.