Jump to content

CylourLP15

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CylourLP15

  1. Nick: CylourLP Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Header Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://lh5.googleusercontent.com/-THtLiUCAQaY/U4rf-MPIkGI/AAAAAAAAAH0/wgFMlcTutLM/w1395-h784-no/banners.png Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: In loc de Team sa scrie Gaming si in loc de crafted sa fie Vlog si in loc de T sa fie un C Dimensiuni: Cat este imaginea Alte precizari: Doar atat Multumesc anticipat PS: Scuzati daca nu e voie sa cer suport pentru Header canal de YouTube
  2. Multumesc ! Spre sa ne intelegem de minune !
  3. Nick-ul tau: CylourLP - Prenume: Alexee Andrei - Varsta: 15 ani - Locatia: Piatra Neamt - Ocupatie: Cam pe primu loc e scoala dar mai mult ies cu bicicleta . - Jocul(rile) preferat(e): Gta San Andreas Multiplayer si Counter Strike 1.6 - Hobby-urile tale: Bikes - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Andrei am 15 ani aproape 16 sunt din Piatra Neamt , imi place sa ma joc Sa-Mp pe RPG1 Cu prieteni mei (confa) , Sunt o persoana sociabila si rebela <3 - De unde ai aflat de B-Zone Community?: Ma jucam pe servere de sunt si vine varamiu si imi trosteste una peste ceafa si zice `` Joaca RPG pe B-zone`` am zis ca ce am de pierdut sa incerc - Alte precizari?: Salut si bine v-am gasit. Sper sa ne intelegem de minune!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.